Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *262*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

buna, fetelor!
multumesc ca ati intrebat de noi . burtica e bine, pe 25 merg sa vedem cum a mai evoluat bebe, inca nu stiu daca vom putea afla sexul. ne dorim mult o surioara pt Maya dar parca vrem si un baiat...ideal ar fi acum o surioara si mai tarziu, poate, un fratior .
am avut saptamani de cosmar cu greturile, m-am certat cu wc-ul si ligheanul pana m-am resemnat, ca oricum ele castigau mereu asa ca m-am trezit intr-o dimineata ca dupa o repriza de greata pe care numai gravidele au cunoscut-o/o cunosc, ajunsesem sa vars cu atata naturalete, mi se parea ceva firesc, ca atunci cand ma spal pe dinti...scuze pt informatiile prea detaliate. ceea ce vreau sa spun e ca mi-a fost foarte greu si n-am prea intrat pe net, o data la cateva zile si stateam f putin, imi verificam mail-ul si cam atat.
Maya ma uimeste in fiecare zi cu ceva nou...intr-o zi a inceput cu "trebuie sa..." si imi venea s-o mananc cu cata naturalete zicea ea "trebuie sa plec. trebuie sa-l caut pe Sleepy (ursuletul ei preferat care era in dormitor)". ieri imi zice "mami, m-am pictisit" si cred ca era cosntienta de ceea ce inseamna plicitisit pt ca o vazusem si eu ca era plictisita (rar se intampla). stie ca mami are un bebe in burtica, vorbeste cu burtica, ii zice lui bebe sa fie cuminte si sa vina la noi sa se joace cu ea . cand mi-e rau zice "mami e bonavioara, imi pare rau, mami". de cate ori greseste cu ceva imi zice pe un ton foarte alintat "imi pare rau, mami" de-mi vine s-o iau in brate s-o pupacesc dar trebuie sa ma tin suparata pe ea si rezist. cam asta e, m-am intins mult, scuze. imi schimb semnatura si apoi citesc capitolul asta macar.
Va pup!

Miri, mama fericita de trei muschetari, fie ca mezinul sa fie sanatos, puternic si sa aiba muuuuuuuuuuult noroc! sa fiti fericiti cu totii sa va bucurati de tot ce aveti!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si 7+

Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Merci mult Codruta. O sa le incerc pe toate ca mi-e asa mila de el.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Roli la Robert sucul de portocale e cel mai de efect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

ceska...de tatic nu mai zic nimic...el a fost crescut sever si cu frica de bataie...si din pacate e de aceasi parere, asa ca trebuie sa ma "lupt" si cu el , apoi sa lucrez dublu in educatia lui Robert ca sa aiba incredere in el, sa obtin de la el ceva da prin intelegere nu cu frica. daca vreau sa faca u lucru vreau sa-l faca ca intelege de ce trebuie sa-l faca , nu de frica...am avut nenumarate parlamentari cu sotul si ceva progrese sunt, dar mai am mult de lucru.
de bunici ce sa mai zic... daca ma plang de ceva mi se raspunde ca sa zic mersi ca mi-l tin

Stoisor m=am ingrozit de ce mi-ai zis...am mai auzit santaje de genul asta, si Robert a inceput sa-si bage mana in gat sa vomite dupa ce-i dadeam medicamente, davad ca o renuntat la obicei.

Grati..nici nu stiu ce sa mai zic de cadrele didactice....bine ca ai mutat-o!

Miutza felicitari pt burtica! sa ai sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Moni ,Sara nu isi baga mana pe gat,efectiv daca plangea sau era suparata,certata,i se refuza ceva sau doar ca sa atraga atentia zicea scurt"vomit....uite cum vomit"sau Ali acum vomit"(criminala,ca nu il poate zice pe "v"si zicea "momit"pers straine nici nu apucau sa inteleaga ce zice si ce are de gand sa faca)si in sec 2 chiar voma.....se inroseau-umezeau instantaneu ochisorii si dadea la rate.......sa inteleg ca te-ai impacat cu sotu???scuze dar eu am lipsit mult si desi am mai citit asta chiar mi-a scapat.....scuze inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

sunt asa catranita pe faza cu indemnizatia ca-mi vine sa strag si sa plec din tara asta de kko ... din pacate, ma leaga prea multe aici ..

miri cu intarziere sper sa primesti urarile mele ptr juniorul jeremy care a facut ieri o lunita .. la multe lunite si anisori scumpiliciul meu!

grati Doamne ce "om" .. incredibila atitudinea ei. ar trebui reclamata undeva.

roli saru-mana de info. bafta cu dosarele ptr gradi.

jelimoni uf recunosc ca nici eu nu prea am rabdare .. incerc din rasputeri si reusesc sa ma calmez insa uneori rabufnesc .. te-ai impacat cu sotul tau?

ceska tin pumnii strans strans!

eliza pupam frumusica. de la ce oare sa fie alergia? voi aveti plopi pe acolo? varul meu era alergic la puful acela si asa se manifesta .. exact ca la emma.

alinus sanatate multa! pupam pe anita frumusica.

miutza pupici pe burtici. ma bucur ca esti bine cu bebica si ca maia e o vorbareata nazdravana.

mada ce dulce e sofilici la iarba verde, cum se pupa cu fetita aceea. e nepotica laurei? cum i-a venit ideea sa se urce in landou? e tare haioasa!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

fetelor ..

am si eu doua probleme ..

1. eva se balbaie .. nu stiu daca e pe bune sau se prosteste. ii spun mereu sa zica o data si bine, sa nu se grabeasca, sa vorbeasca rar .. de ex .. cand vrea sa inceapa propozitia cu unde, zice .. "u, u, u .. ude e?" sau cand intreaba de ce .. "de,de,de .. de ce?" de obicei la inceputul propozitie se balbaie. are momente cand vorbeste corect, fara balbaiala .. oare sa merg la un logoped s-o vada? sa fie oare o reactie a faptului ca ... se cam tipa la ea caci face numai traznai si nu asculta deloc? stiu ca nu e ok, dar nu ma pot abtine ..

2. anna e foarte slab dezvoltata motric si dpv limbaj (zice mama, tata, dada, baba), cat si cognitiv .. stiu ca nu e ok sa fac comparatii intre copii, insa, parca e prea de tot .. anna nu busileste, nu se intoarce .. daca o avea ceva .. dr imi tot spune ca e grasa si d-aia dar parca am un cui asa .. cum sa procedez cu ea?

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

fetelor ..

am si eu doua probleme ..

1. eva se balbaie .. nu stiu daca e pe bune sau se prosteste. ii spun mereu sa zica o data si bine, sa nu se grabeasca, sa vorbeasca rar .. de ex .. cand vrea sa inceapa propozitia cu unde, zice .. "u, u, u .. ude e?" sau cand intreaba de ce .. "de,de,de .. de ce?" de obicei la inceputul propozitie se balbaie. are momente cand vorbeste corect, fara balbaiala .. oare sa merg la un logoped s-o vada? sa fie oare o reactie a faptului ca ... se cam tipa la ea caci face numai traznai si nu asculta deloc? stiu ca nu e ok, dar nu ma pot abtine ..

2. anna e foarte slab dezvoltata motric si dpv limbaj (zice mama, tata, dada, baba), cat si cognitiv .. stiu ca nu e ok sa fac comparatii intre copii, insa, parca e prea de tot .. anna nu busileste, nu se intoarce .. daca o avea ceva .. dr imi tot spune ca e grasa si d-aia dar parca am un cui asa .. cum sa procedez cu ea?

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Ellenuta, si Alexia repeta uneori prima silaba din cuvant sau chiar un cuvant intreg . De ex: vreau, vreau, vreau castorul. Eu am stat de vorba cu un psiholog (e drept, e din familie) care a si auzit-o si mi-a spus ca e ok. Nu-i vine cuvantul. Mi-a spus sa nu-mi fac griji ca nu se crispeaza deloc atunci cand repeta silaba/cuvantul, o face cumva asa cantat, alintat. Nici eu nu-s chiar linistita, dar mai stau sa vad cum mai evoluaza. Poate ca asa e si la Evita, se gandeste pana-i vine in minte cuvantul. Daca crezi totusi ca ar fi ceva, logopedul te-ar putea linisti.

Despre Anna, eu zic ca primele cuvinte la 7 luni nu e slaba dezvoltare din punctul de vedere al limbajului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Mada am vayut si eu pozicile. Tare frumoasa Sofia. Si ce piciorute are, iti vine sa le papi....

Miuta, inteleg ca a trecut greul? Maya ce vrea surioara sau fratior?

Alina, sanatate! Si tie si Anei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle, Anna are doar 7 luni!!! Dudu avea 7 lunisi jumatate cand nu se tara, nici macar nu statea pe burta...Stancutza m-a sfatuit sa-i arat cum se face, sa ne taram si noi, sa-i povestim peburta stand si a tinut. Cat despre vorbit mie mi se parea ca spune mama tata ooo dar erau asa cum zicea tot Diana silabe de control...el deabia acum incepe sa spuna una alta si e departe de fraze si de ceuri!!!

Mergi la inceput

seara buna

vai ce urgie a fost afara .. vad ca s-a mai potolit acum .. am asa o teama de furtuni .. nu stiu cum a batut ploaia de mi-a intrat in casa, mai precis in camera evei caare nu mai vroia sa se culce .. zice plangand .. "poua afaraaaa .. inta apa a mine in camea. nu pot sa dorm aici" .. si io muream de ras .. am mai observat la ea ca in unele cuvinte, zice perfect "r"ul iar in altele nu, de ce oare?

codruta voi merge ptr linistea mea cu ea la logoped .. sper sa fie ok.

grati da, are 7 luni jumate .. hai sa zic ca e acceptabil cu limbajul, nici nu ma astept la mai mult, insa, ma dispera cu motricitatea. ma bag cu ea in tarc si stau si eu pe burta, o pun si pe ea, ii pun picioarele ca ptr busileala, ii mut manutele, o ademensc cu jucarii .. nimic .. voi mai exersa si sper sa-si dea drumul repede.

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput