Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (386)
Raspunsuri - Pagina 17
luy spune:
Vad ca toata lumea munceste de zor sau se incalzeste la soare
, numai eu bantui pe aici...
Piciulika, drum bun spre casa ! Sa ajungeti cu bine si sa va aduceti aminte cu drag de fiecare clipa din aceasta calatorie !
Frumoase pozele de la botez dar putine rau
. Astept sa actualizezi site-ul, cu siguranta vom gasi acolo surprize frumoase 
Pupam proaspatul crestin & compania ! 
Erina, ati fost o familie eleganta si fericita, bravo ! Nu te mai plange atat de kilogramele in plus, cu siguranta vei ajunge incet-incet la silueta visata ! Deocamdata concentreaza-te pe nevoile lui David - asigura-i lui laptic gustos si hranitor, ai timp dupa aceea de diete 
Andreea, bravo pentru Cris, iti imaginai acum cateva luni ca vei ajunge sa-l lauzi asa ?
Revin
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
19+
luy spune:
Offf, vad ca Puppi nu se dezminte si trage periodic cu racelile
. E clar ca are o sensibilitate, nu i se poate da nimic pentru cresterea imunitatii ?
Bravo pentru locul la gradinita - stiu ca e greu sa nu-ti faci probleme cu mancarea. Poate vei avea totusi o surpriza placuta si vei afla ca dupa un timp, cand se va acomoda acolo, o sa inceapa sa manance si ceea ce nu mananca acasa. V-am povestit eu ca Maria mea mananca la gradi de toate, dar acasa refuza, cica 'nu are vitamine' sau ' e rea mancarea'
.
Eu una, de exemplu, imi pun baza in fructele pe care le mananca la gradi, ca acasa nu am reusit s-o fac sa manance
.
Si acelasi lucru e valabil si cu carnea si diverse mancaruri gatite.
Vazut poze cu bicicleta - doar primele, nu am apucat sa ma uit pe toate, o sa revin asupra albumului, asa ca te rog sa nu stergi mailul. Pare foarte mare pe bicicleta, parca ar avea vreo 5 ani
.
Noi suntem inca la stadiul de tricicleta, si aceea impinsa de la spate
. Bine, nici nu prea am avut timp de plimbari, doar de saptamana trecuta am inceput s-o scot seara pe afara.
Sabina, nu ne arati si noua poze imbracata cu rochita aceea frumoasa ? Si cu partenerul tau de dans, daca se poate, ne e dor de el 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
19+
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Plus ca mai aveam eu un mare 'ghimpe' pe creier : acum 4 ani, cand eram insarcinata, am plecat in delegatie acolo si dupa ce m-am intors si am mers la echo doctorul respectiv ( cel la care din intamplare am programata echografia din 28 mai ) mi-a dat vestea care a prabusit cerul peste mine : sarcina oprita din evolutie .Si cum sunt superstitioasa de felul meu, mi-era tare teama de eventualele probleme despre care mi-ar fi putut vorbi pe 28 mai doctorul acela la echo morfologica. ( o sa ziceti ca-s nebuna, dar ... asa sunt eu |
Luy, sunt convinsa ca totul e bine cu Bebedoi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Inteleg ca si Tudor este fan 'Pisicile aristocrate', numai ca el e mai 'avansat' si le urmareste in engleza Pot sa spun ca acum 'pisicile' sunt la putere, Maria revede de 'n' ori pe zi scenele preferate, bineinteles ca a invatat si mare parte din replici, canta si danseaza de cand incepe genericul... Si de se mai trezeste noaptea incepe si-mi povesteste cate o faza din desen ![]() |
Iata ca mai exista cineva care intelege Tudoreasca in afara de mine!
La noi e de fapt la putere La-uchin! (Lightening McQueen). Spunem acum si povestea la culcare, evident cu Tudor vorbind pe fast forward...are o viteza cand spune povestea asta de numai el intelege tot...si eu vreo 2 treimi.
Yaia spune:
LA MULTI ANI langa primul anisor deja bifat lui Robert de ramonarosca! Sa fie toti sanatosi!
bernix spune:
La multi ani Robert de ramonarosca!
Piciulika si Erina, sa va traiasca micii crestini! Din pacate foto nu pot vedea de la serviciu...
Sabina, si io astept poze cu tine si Gheorghe dansator.
Andreea11, deci asa, acu' nu te mai plangi ca nu vorbeste Cristi. Parca vad ca in curand iti vei dori sa te mai slabeasca cu vorbaria.
bernix spune:

Am si io o veste mare. Dupa insuccesul cu puii de dinozaur, de vineri sunt bunica: "Ana a nascut pe Plimula!" (o papusica din Gradina Floricelelor), careia i-a dat drumul de sub tricou.
Prin urmare, sarbatoare, bucurie si cinste la toata lumea!
luy spune:

Sa-ti traiasca nepotica, bernix ! 

Iaca, daca nu te grabesti tu sa-i faci o surioara Anei, te face ea bunica ! ![]()
Pupam nazdravana cu imaginatie bogata ! 
Cand ne vedem in parc ? ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
19+
luy spune:
Yaia, multumesc 
Tocmai am dat cautare pe net dupa 'Lightening McQueen' - inteleg ca este vorba de desenul 'Cars' ? Sau sunt si astea pe serii ?
Na, nu ma pricep la desene cu masini...
Noi am trecut prin 'Alba ca Zapada', '101 Dalmatieni', 'Pinocchio' si acum 'Pisicile Aristocrate'. Fiecare a avut perioada lui de glorie ( a se citi 'obsesie'
).
Cecilia, mai vreau de la tine niste desene, please... Stiu ca tu le mai aveai cu subtitrarea in Ro.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
19+