Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (386)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Cam slaba activitatea pe aici...sper ca sunteti bine, linistite si senine...

O saptamina frumoasa!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dimineata , cafelute la toata lumea si o saptamana insorita va doresc

Felicitari micutilor crestini David si Alex sa le fie viata frumoasa si senina, sa fie sanatosi si norocosi

Gabriella
sa-ti traiasca fetitele si ginerii, sunt superbi de la un capat la altul , iar voi mamicile radiati

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

noi suntem bine, Miru e o vorbareata, tot stie ea, tot vrea sa faca ea, avem ajutor mare , in rest am scapat cu brio de bibe, mai bea lapte din pahar cu paiul, la pampi mai avem pputin de lucrat, mai are doar noaptea si f rar e ud, dar inca nu am dispozitia necesara sa ma trezesc noaptea sa o pun, mai cere ea singura uneori peste noapte

in weekend am fost si noi la un botez la Sibiu, am venit cam obositi, am fost fara copil ca altfel cred ca eram terminati

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia nu-i bai ca uitasei de botez. Am facut cu nasii, bunicii, frati, surori nepoti la restaurantul {Gabriela, locatia e frumoasa dar mai ales mareeee si am fost singuri mare parte din timp-a mai fost o aniversare la o masa iar orchestra avea program de la 8 la 12)unde ne-am casatorit si unde am aniversat si botezul Dariei.

Daca pisicuta ta care s-a nascut de aproape 4 kg pare micuta pe linga frumosul Tudor ce sa mai spun eu de pisoiul meu...

Bafta sa fie bine cu zborul.

Noi vom face ca si la Tudor, adica nimic dupa botez. Noi mergem la biserica doar cu copii si nasii si scaldam copilu'. Apoi venim acasa si atat. La Tudor au mai venit la biserica 2 prieteni, deci am fost 5 adulti si 2 copii. Si acum tot cam atatia vom fi.

Mersi, sper ca pana luna viitoare sa se fi terminat cu norul lor...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi! Iar m-am trezit cu gatul in pioneze, desi abia trecuse...

Erina, e ok leaganul pt coloana, ca nu e fortata deloc, de la 2 luni am pus-o pe Sofia, mi-e ciuda ca l-a stricat Sara si acum cand mi-ar fi mai util nu-l mai pot folosi, si nici nu vreau sa mai dau banii pe altul, pentru cateva luni.

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Felicitari micutilor crestini Alex si David !
Sa aveti o viata minunata, sa fiti sanatosi, cei dragi sa va fie mereu aproape si sa va bucurati impreuna de tot ce este mai frumos pe lume !
Felicitari si parintilor fericiti, sa va traiasca feciorii si sa-i vedeti cum ajung OAMENI MARI !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 19+

Mergi la inceput

Eu sunt fericita ca s-a anulat delegatia la Constanta in care trebuia sa plec miercuri.
N-aveam nici un chef de trambaleala, inseamna s-o iau si pe Maria cu mine si s-o las cu bunicii cat eram eu la treaba, trebuia sa ne duca si sa ne aduca sotul cu masina ( asta insemna sa-si ia si el miercuri liber sa ne duca si-apoi sa se intoarca la Buc, pt ca sambata sa vina iar dupa noi ).
Plus ca mai aveam eu un mare 'ghimpe' pe creier : acum 4 ani, cand eram insarcinata, am plecat in delegatie acolo si dupa ce m-am intors si am mers la echo doctorul respectiv ( cel la care din intamplare am programata echografia din 28 mai ) mi-a dat vestea care a prabusit cerul peste mine : sarcina oprita din evolutie .
Si cum sunt superstitioasa de felul meu, mi-era tare teama de eventualele probleme despre care mi-ar fi putut vorbi pe 28 mai doctorul acela la echo morfologica.
( o sa ziceti ca-s nebuna, dar ... asa sunt eu )

Mergi la inceput

Nu am apucat sa vad pozele pe mail trimise de Cecilia, o sa ma uit diseara de acasa. Oare o sa-l mai recunosc pe Cristi ? Ei, glumesc, nu se poate sa fi crescut atat de mult !

Asa care va sa zica, ati inceput sa faceti pronosticuri pe seama burtii mele !
Eu sunt rezervata, n-am nici o 'presimtire'

Mergi la inceput

Inteleg ca si Tudor este fan 'Pisicile aristocrate', numai ca el e mai 'avansat' si le urmareste in engleza ( noi le avem subtitrate in romana ).
Pot sa spun ca acum 'pisicile' sunt la putere, Maria revede de 'n' ori pe zi scenele preferate, bineinteles ca a invatat si mare parte din replici, canta si danseaza de cand incepe genericul...
Si de se mai trezeste noaptea incepe si-mi povesteste cate o faza din desen

Revin

Mergi la inceput

La multi ani, Robert de ramonarosca !

Gata cu bebelushia, de-acum esti baiat mare ! Sa fii sanatos, fericit, norocos si sa-ti iubesti mult parintii si fratele mai mare !

Felicitari, mamico, ai doi baieti mari, asteptam vesti de la voi, sa te mandresti cu ei !

Mergi la inceput