Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (386)
Raspunsuri - Pagina 18
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Cand ne vedem in parc ? Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 19+ |
Azi ma duc la dentist si in functie de ce aduce "vizita" asta, ne organizam cumva, numai sa tina vremea cu noi.

N-o cooptam si pe Duamna Teo?!
luy spune:
Eu am curtat-o, dar se da ocupata ![]()
Poate ai tu mai mult succes ![]()
Bafta la dentist !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
19+
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui luy Eu am curtat-o, dar se da ocupata Poate ai tu mai mult succes Bafta la dentist ! Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 19+ |
Pai si sunt!
Nu se vede ca scriu de la servici?Huh?
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui luy Yaia, multumesc ![]() Tocmai am dat cautare pe net dupa 'Lightening McQueen' - inteleg ca este vorba de desenul 'Cars' ? Sau sunt si astea pe serii ? Na, nu ma pricep la desene cu masini... Noi am trecut prin 'Alba ca Zapada', '101 Dalmatieni', 'Pinocchio' si acum 'Pisicile Aristocrate'. Fiecare a avut perioada lui de glorie ( a se citi 'obsesie' Cecilia, mai vreau de la tine niste desene, please... Stiu ca tu le mai aveai cu subtitrarea in Ro. Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 19+ |
din pacate nu te pot ajuta, am ramas la ce mi-ai dat tu, nu mai am nimic nou si nici nu se mai omoara, a ramas fan Thomas si "tatea Judi"...rar mai cere altceva iar eu nu-i mai ofer, sta tot mai mult afara iar cand intra ne jucam amandoi, papa sau doarme...dar am promisiuni pt un DVD pt Cristi dar nu stiu ce imi scrie pe el....eu am spus ce sa nu scrie

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Roxali spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Papanash, e ziua tatalui? Exista asa ceva? Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele Aici , este pe 9 aprilie si pe 9 mai e a Mamei |
Roxali spune:
Erina sa-ti traiasca micutul crestin...sante-ti niste frumosi, ochisi si si f eleganti(cu detalii!)
cecilia L spune:
Ernia, piciulika sa va traiasca mici crestini, sa fiti sanatoase sa-i vedeti mari.....vedeti Degetica are deja bb, felicitari, Bernix esti o bunica superrrrrrrr![]()
Andreea11, felicitari pt Cris....se vede ca mediul este ok pt el....sa te vedem cand te plangi ca nu mai tace
. Il inscri la gradi?
Eu am depus dosarul pt gradi, azi la 10 erau deja 78 de inscrisi...am stat 10 min ....asa ca am facut o tura de sopingareala.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Roxali spune:
Cecilia unde ai pus pozicile??...poate nu stiu eu unde sa caut, dar in schimb am gasit-o pe Erina sf de an in Bucovina(unde anume?)
Marunzika spune:
Seara buna!
Piciulika si Erina sa va traiasca micutii crestini, sa fie sanatosi si sa fiti mereu la fel de fericiti si frumosi, si, bineinteles sa ne aratati si noua mereu frumusetile voastre.
Multumim pt aprecieri
. Nici noi nu ne asteptam sa mearga si sa-i placa pe bicicleta, avand in vedere ca e mult mai mare pt varsta ei (roti de 16 zoll). Dar, ne-am dat seama ca pedaleaza mult mai bine decat pe tricicleta, iar un vecin cand a vazut ce bicicleta mare dam copilului, s-a oferit sa ne-o imprumte pe a lui, mai mica, adecvata varstei Energiei; a facut o tura cu ea si-a zis ca nu-i place ca vrea pe cea mare. Cred ca de incercati o sa vedeti ca o sa le placa. Vecina mea insa, isi pune mainile la ochi atunci cand o vede cat de repede pedaleaza si ma intreaba cum de nu-mi e frica de asta, dar de catarat la locul de joaca da?! Pai acolo e mai inalt
si e si fara casca. A cazut de 3x cu bici, eram langa ea si-am prins-o din zbor, asta pt ca a luat curba prea stramt si rotile ajutatoare nu-s f bune, trebuie luate unule ,mai latute.
Sper sa se faca iara vremea mai frumosa, desi s-a anuntat frigut si ploaie pana dupa 1/2 saptamanii, sa putem sta mai mult pe afara ca- casa ma zapaceste, azi la 8.30am pictam :) Ne-am mai scos cu muzica azi, desi nu prea a cooperat, dar ne-a cantat acasa ce-a invatat azi acolo.
Despre gradi, ma bucur ca s-a rezolvat, ca ne-a ajutat cineva si-am capatat loc, dar...eu iau loc pe bancuta de pe acum, caci ma macina rau ideea ca pleaca la gradi pt 5h, zilnic....parca era mai bine daca nu primeam loc
, asa puteam sa mai stau cu ea si doar nu era vina mea ;) Imi pare ca a crescut mult prea repede, nici nu are 3 anisori si deja e mare prin multe chestii pe care le spune si face, vrea independenta, libertate de miscare, intelegere si atentie. Este frustrata cand ceva nu-i iese asa cum vrea ea, este trista cand copiii vecini ii interzic ceva ori nu-i dau si ei ceva, daca saluta si nu i se raspunde ma intreaba "de ce nu saluta?", a inceput sa se si rusineze la persoane straine (ceva nout pt noi), isi alege de f multe ori singura hainutele si nu renunta usor la ideea ei pana nu-mi epuizez toate argumentele. Nu uita nimicuta, promisiunile pe care le facem de azi pe maine nu-s uitate, dimineata cu asta incepe. Ii place sa fie laudata cand face ceva bine si ma intreaba "mai esti mandra de mine?" Daca o intreb de ce-a facut prostii zice "asa am vruit eu!"
. Oare de cresc copiii nostri cu viteza asta uimitoare? M-am lungit ....scuze....
Yaia nu am curaj pt nr.2. Nu stiu daca as fi capabila
sa mai iubesc inca un copil cu aceeasi intensitate si fara sa fac diferente. Si nu stiu daca ne mai iese (oricum) o a doua sarcina, ca sansa noatra de 1 la 1 milion pt sarcina naturala am vazut-o ca pe o minune, minunea noastra Puppi. Plus ca de s-ar mai intampla sa raman gravi, mi-au promis cerclaj si de e iar cu pr si tre' sa stau la pat cine se ocupa de Puppi atata vreme? In concluzie, cred ca-mi lipseste curajul, ca sa nu spun ca-s fricoasa si nu tocmai la fel de puternica ca voi toate, mamici de 2 pitici, inca 1x, Respect
!
Gata, ma duc sa bag o ciocolata, sa capat un pic de energie si o mai buna dispozitie!
O seara/noapte linistita va dorim!
Yannisa Milena
24.08.2007
ANDREEA11 spune:
NU cred ca voi ajunge sa ma plang prea curand. Eu sunt fff vorbareata si acum am partener.
Maine mergem la gradi rugam niste pumni stransi pentru noi.