Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (385)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

www.youtube.com/watch?v=xcNdgP3Gi_I" target="_blank">Vama veche/Vama Veche

www.youtube.com/watch?v=cTVczXC7c1o" target="_blank">George Nicolescu-Mai avem nevoie si de iarba

Noi am fost la tara la gratar.Copiii sßau simtit bine. Acum au inceput colicii de aseara la Dvaid, Daria swe uita la Printesa si broscoiul.

Speram ca ati petrecut yiua libera frumos si va dorim o seara linistita!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Saltare din sud-estul capilalei!

Prisi, felicitari Mirunei pentru progresele facute.
Ema si Luy sanatate multa micutilor.

La noi treburile nu stau tocmai pe roz. Abia ce a scapat Andrei de enterocolita, ca a racit, eu am luat virusul de la el si de ieri stau mai mult in pat, deoarece nu ma tin picioarele deloc.
Una peste alta, Andrei face din nou moale, dar nu mai mult de 2 scaune pe zi. Alex este bine, din ce in ce mai zpaiata si mai obraznicuta.
Astazi eram invitati la un gratarel la curte, dar datorita starii mele de sanatate am contramandat. Tare mi-e frica ca ma paste o laringita, deja vad ca am inceput sa tusesc spart. Ar fi cam a treia laringita de la inceputul anului incoace. Antibiotic nu am vrut sa iau pana acum, am preferat sa ma tratez cu produse homeopate, iar acum vreau sa incerc si niste aerosoli.
Serviciul merge bine, comenzi multe.
Lunea viitoare merg sa-l inscriu pe Andrei la gradinita, am asa niste emotii... Desi in proportie de 99%, dosarul este ca si rezolvat, avand-o pe sora-sa in gradi, pana nu il vad admis nu am liniste.
Si cam atata...
Noapte frumoasa in continuare si o saptamana cat mai placuta!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Azi a fost Ziua Muncitorilor...am sarbatorito care cum a putut ...juniorul a avut meci, ocupat toata ziua...eu cu pitica plimbarele papat fazan(fetei ii plac pulpitele, deci am incercat si alte pasarici), dupa nanic am duso la un rau lung si plin de pesti , cu o mini cascada ...a aruncat nonstop cu pietricele si pregatit "tortulete"de nisip

Picea drum bun si fara peripetii neplacute

Erina pana la urma iti place Bucurestiulnu numai ptr shoppping

Miaunici ma bucur ca si-a revenit baiatul...cand stau ei rau noi santem si mai distruse

Carpatina robotul care face paine se poate folosi si ptr orez sau alte mancaruri

Mergi la inceput

Valentina te-a speriat o laringita...tinctura de propolis (e nasoala gust dar putin zahar dupa e ok)...te mai relaxai la gratarel si poate trcea sicu o berica(glumesc)...ptr kk moale nu te speria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Valentina te-a speriat o laringita...tinctura de propolis (e nasoala gust dar putin zahar dupa e ok)...te mai relaxai la gratarel si poate trcea sicu o berica(glumesc)...ptr kk moale nu te speria

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze

nu-i vorba de speriat.Ma gandeam totusi ca o fac prea des, deja este a treia de la inceputul anului,semn ca sistemul meu imunitar se cam clatina. Am luat niste pastile homeopate, dar inca nu se vede efectul. Am sa incerc si tinctura. Merci de sfat. Gratarelul il aman pentru sfarsitul lunii. Am stabilit cu sora-mea si cumnatul sa dam o fuga pana la munte la sfarsitul lunii , sa ne serbam acolo amandoi zilele de nastere. Acum latru prin casa, dar macar pot sta in picioare, ieri cum ma ridicam din pat ma lua cu ameteli. Mi-e ciuda insa ca Andrei nu si-a revenit si colac peste pupaza a luat-o si pe Alexandra raceala. Saracul sot presteaza la greu munci poentru noi trei.
Sanate multa si ma bucur ca ati petrecut un 1 de Mai relaxant.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Vale mai degraba te-a dat peste cap starea copiilor...am inteles...lasa ca sotul o face di place ptr persoanle dragi
Eu cu amingdalele am probleme, inghetata o mananc incet...doctorii aici ptr inflamatie, laringita si altele chiar te indeamna sa mananci rece(inghetata, sucuri etc)...eu as face instant febra 40

Mi-am pregatit bicicleta , dar a inceput sa ploua...nici o sansa sa mai topesc grasimilesi sa-l obosesc pe junior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
a raspuns clar si raspicat : buna, eu sunt Sebastian

Parca-i din reclama la Cremita! Hmmm...Cremita...hmmm...buuuneeee!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

La multe lunite mancacioasa Alexia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Vine Sebastian tipand :mami, mami , pe tom il duce o pisica in spate !
- traducere : era tom in tandreturi cu o pisica

Am vazut si noi o scena din asta, al nostru (motan) nu era implicat ca nu mai e cazul... si Ioana zice: "uite pisica rosie (deasupra) o necajeste pe pisica alba

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Ioana vigilenta si diplomata

Mergi la inceput

Sanatate multa copilutilor ,Vale! si tie !

Erina , sorumea pateste la fel cu incaltamintea - poarta 35 dar tot asa are piciorul subtire. e atat de dezamagita cand vede ceva ce-i place si-i sunt mari 35

Noi am petrecut pe acasa. n-am avut curaj sa-l scot la padure ca nu-i vindecat complet desi nervii si neintelegerile sunt la fel ca in zilele lui bune.
eu am fost prin magazine sa-mi relaxez creierul !

Yaia, Seb , Seba, Sebi, Sebastica, Sebastian.Eu, doar Sebastian! Puf ii spune Seb

Roxali

Mergi la inceput

Gabriela

Mergi la inceput