Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (385)
Raspunsuri - Pagina 18
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica a raspuns clar si raspicat : buna, eu sunt Sebastian |
Parca-i din reclama la Cremita! Hmmm...Cremita...hmmm...buuuneeee!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Inca una si ma duc:
Fata mea are la o luna 4,380 kg. Asistenta a fost super multumita, la fel si eu. Nu a masurat-o cica doar cand o vede si medicul, adica data viitoare, pe 20 mai. O sa incerc eu o masuratoare, care va fi aproximativa, fireste. Dar mi se pare pitica, inca ii vin hainele marimea 50-56. Sanatoasa sa fie, restul nu conteaza.
Va pup!
PS Tudor are azi la gradinita disco tematic, maine e aici mare sarbatoare, sarbatoarea absolventilor de facultate, cu parada, scaldarea bobocilor studenti in lacul central, baloane si carnati la gratar...si beuta crunta spre seara cu tot restul ce urmeaza. Oamenii se costumeaza si a trebuit sa ducem si noi costum sau masca...Tudor a mers ca soldat, aveam o salopeta de soldat cu numele lui, dar de dimineata nu a vrut sa o poarte. Sper ca l-au convins educatoarele si ca vor face poze...Maine poate ajungem si noi in centru cu copii, sa le luam baloane cu personaje, ca astea se practica de sarbatoarea asta!
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yaia
Daca stiu ca Tudor... Eu: - Tudor, ce are mama in burtica, fata sau baiat? Tudor: - Sau baiat! |
Nu stiu ce vroiai tu sa zici, dar in mansandra mea a reiesit ca ti-a zis ca e fata...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia Inca una si ma duc: Fata mea are la o luna 4,380 kg. |
La multe luni Alexia! Sa fii sanatoasa si norocoasa!

=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui ceamica Vine Sebastian tipand :mami, mami , pe tom il duce o pisica in spate ! |

Am vazut si noi o scena din asta, al nostru (motan) nu era implicat ca nu mai e cazul... si Ioana zice: "uite pisica rosie (deasupra) o necajeste pe pisica alba
p.s. Roxana, te rog sa nu ma urasti!

=====================
carpatina spune:
Picio, trag speranta ca drumul vostru spre casa continua in liniste! 
=====================
SabinaY. spune:
pe fuga:
carpatina vad ca ti-a raspuns Erina.Intr-adevar face orezul f bun.
Erina cantitati pt orezul de sushi la fel.Se adauga dupa ce a fost facut in aparat,intr-o tava de bambus,amestecul de otet,mirin,zahar.Nu stiu exact,mie mi-l prepara soarca-mea.Daca vrei o intreb.
Si un tip pentru orezul care iese mai uscat.,Pune putina apa in plus cand il pui ii aparat si iese bun.
Multumim de urarile de sanatate.Pana la urma am ajuns la doctor,la control,unde m-au bagat sa inghit camera aia scarboasa,de mi-au verificat stomacul.Tare nasoala treaba!Am scapat,n-am nimic,decat o inflamatie ce se repara cu tratament la domiciliu.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
prisi spune:
buna si o zi frumasa va doresc, petrecere frumoasa si distractie placuta celor care sarbatoresc
si celor care nu 
noi suntem bine, am avut 2 saptamani infernale la job, iar in weekend botez, musafiri zile de nastere, nu am avut timp de nimik
azi am reusit sa ma deconectez de birou desi tot mai suna telefonul ![]()
Luy sper ca Maria e mai bine, ii doresc multa sanatate si ai grija sa nu te pricopsesti, pupicei
Carpatina merci de grija, inca nu vine barza la noi, cu atata stres mai bine sa mai astepte
am admirat pozelelui Mariana si Gabriela, tare dulci mai sunt puii vostri
poze
Marta si Miruna
prisi spune:
sa va zic de mandra mea, am scapat de pampi definit ziua, iar cei de noapte sunt uscati , dat inca ii mai punem preventiv ca e inca racoare si poate se scapa si sa nu ii fie frig,iar de 3 zile nu mai folosim nici biberonul,am reusit f repede sa scapam de el, am ascuns tetinele si nu mai avem altele si gata, a ramas cand mergem la "cumpauri" sa luam altele, dar intre timp a uitat ![]()
acum astept sa se trezeasca sa mergem la ziua nasei
pupicei
poze
Marta si Miruna
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
La multe luni Alexia! Sa fii sanatoasa si norocoasa! ![]() |
Multumim!