Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (385)
Raspunsuri - Pagina 20
prisi spune:
buna seara,
Vale sanatate multa si inasnatosire grabnica
eu am bagat puiul la somn, era rupta, a avut o zi plina, azi am fost la zoo, cam aglomerat dar placut in mare parte, Miru s-a plictisit pe la jumatatea vizionarii, cel mai mult iau placut pelicanii care se "bacaleau" in apa si se stropeau , am trecut de cateva ori sa ii vedem
, apoi am tras o fuga pana in ikea pentru nimicuri, si a stat toata ziua afara in rest, am udat gradina lui mamaie, a alergat pisica dupa ce a fost saraca obligata sa manance sa se faca mare, am modelat niste plastelina si de aiaci oboseala mare , a adormit in 10 minute, ne ajuta mult oboseala ca nu mai intreaba asa des de biberon![]()
va doresc o noapte linistita, poate reusesc sa mai intru de la serviciu mai des ca la inceput de luna nu e asa mult de munca de obicei
pupicei
poze
Marta si Miruna
Piciulika spune:
Buna seara de la Cluj.
Ajunsi bine in RO, dupa o noapte in Oradea am venit la nunta verisoarei lui Radu in Cluj - foarte dragutza: si nunta, si mireasa! Maine ne vedem nurorile, marti mergem iar la Oradea...
Turneu.
Visat la pranz pe Teo, si apoi a aparut in incapere Annisia cu o tigaie enooorma, asa, de peste un metru diamentru, si fara sa zica un cuvant mi-a trantit-o in cap! Si a plecat. 

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
Piciulika spune:
Am citit un pic din urma si ma culc.
Multzumim tuturor care s-au gandit la noi si ne-au urat asa de bine incat a fost bine! 
Drumul Viena-Oradea l-am facut in 10 ore, dar au fost rezonabili. Eu am stat in spate intre scaunele, ca animatoare pentru Alex. (Doar la final sa constat ca e fascinat de cartile de povesti si le studiaza linisitit minute in sir!) Sunt traumatizata de calatorii cu Alex urland in masina - detesta sa stea singur in spate. Deci daca nu sunt eu la volan, sigur sunt strivita intre scaune!
Acum Micha mai muceste foarte usurel, Alex e foarte ok. Usor dati peste cap cu atata lume si alegatura, dar sunt bine de tot. Micha mananca f bine, mereu spune ca-i e foame! La nunta nu i-a placut deloc!! Amarat i-a spus lui Tati (de piciorul caruia nu s-a dezlipit nici o secunda!): "Lume multa. Muzica tare. Micha nu place."
Pe Alex l-am dezinfectat la un moment dat pe maini, atata l-au apucat si pupacit pe maini
si el cam saliveaza si e cu pumnii in gura - i-or fi iesind si lui dintzii la 4 luni, ca lui Micha?!
De la nunta avem o poza in 3 (cu M) si asta seara una in 4, facuta de un amic in poarta - abia astept sa le primim sa vi le arat. Rar poze in echipa completa.
Am innebunit mamicile de pe aici cu wrapul - toate vor sa poarte asa copilul cand il vad cat de fericit e Alex marsupialul. Dar si in Oradea si aici la Cluj lumea nu a prea vazut copii purtatzi asa - asa interesatzi se uita la noi! Nu ma asteptam.
Cam astea-s de la noi deocamdata.
Nu-mi vine sa cred ca Luy deja e imediat la jumatatea sarcinii... ce fuge timpul! Pupici burticii magice! Si purtatoarei si mai si!
Carpatina, masina de fiert orez e chiar o chestie buna pentru cei carora le place - il fierbe "al dente"
. Sunt zeci de modele. Eu de copil chiar nu-s amica orezului - si am mancat atat de mult in Asia ca nu mai vreau.
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Visat la pranz pe Teo, si apoi a aparut in incapere Annisia cu o tigaie enooorma, asa, de peste un metru diamentru, si fara sa zica un cuvant mi-a trantit-o in cap! Si a plecat. ![]() ![]() Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank"> Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi ![]() |

Demential!!!
Piciulika,tigaia aia era sigur pentru mine
Dar cred ca nu m-a nimerit Annisia,si-a ricosat in tine!!!!
Ioiii,ce m-am mai distrat!!!Supertare!
Una peste alta,bine ati venit in RO!!!!!
Hai mah,chiar asa sa-ti bantui somnul?
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
miaunici spune:
Roxali 
Valentina eu am rezolvat ultima laringita luand Tantum verde (pastilute) si paracetamol sinus (la 8 ore) - ai grija la paracetamol sa papi ceva inainte ca nu e bun pe stomacul gol.
Pupici si sanatate multa tie si puiutilor tai.
La noi a fost veselie mare in week end, ne-am cumparat tricicleta si am iesit in Herastrau sa o probam. Poze nu prea avem ca al meu fecior s-a suparat pe mine ca l-am imbracat cu o bluza gri si nu cu cea portocalie, asa ca nu prea a vrut sa stea la poze.
Pupici la toata lumea
luy spune:
Vale, sanatate multa la toti 3 ! 
Piciulika, ma bucur mult ca ati ajuns cu bine. Da, imi inchipui ca-i foarte obositor 'turneul', cum bine l-ai numit. Si pentru voi si pentru ursuletzi. O sa va trebuiasca probabil vreo saptamana sa va reveniti, cand ajungeti acasa...
Foarte interesant visul
Intoarcem inzecit pupicii - mooor de necaz ca nu ne intalnim tura asta... ![]()
Eu mucesc de zor, era putin probabil ca as fi putut scapa 'nevirusata'. Sper sa imi treaca in cateva zile. Maria e mai bine, nu mai face febra, ii curge nasul si tuseste din cand in cand. Azi merge tati din nou cu ea la control, poate or fi iesit si rezultatele la exudate.
In schimb ma dispera cu nemancatul
. Este slaba ( are 12 kg doar ), de acum un an, de cand a inceput gradi nu am reusit sa mai castige aproape nimic la capitolul acesta.
Zilele astea cred ca mi-a mai albit inca un sfert din podoaba capilara, n-a mai mancat nici jumatate din cat manca ea de obicei
. Si nu pot sa nu ma enervez, sa nu ma consum ca nu stiu cum s-o fac sa manance si ea mai mult si mai diversificat.
Educatoarele si ea imi spun ca la gradi mananca aproape orice fel de mancare si fructe. Acasa refuza : 'nu au vitamine' 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
18+
claudia1178 spune:
Salutare de la Suceava,
Sunta tare restanta........urez multa sanatate noilor puiuti si crestere usoara mamicilor curajoase
...
Hm.......imi pare rau ca doar atunci cand sunt tare suparata scriu, dar atunci cand sunt la serviciu va citesc mereu......
Teo a fost in ultimul timp bolnavioara, a fost 8 zile la gradi unde s-a adaptat din prima zi, paica, somnic.i-a placut enorm....DAR nu o mai pot da la grdi pentru ca are imunitatea varza...
Sunt suparata pentru ca de miercuri imi face puseuri de febra , ieri dimineata de exemplumi-a facut 38,6 rectal i-am dat novocalin supozitor si i-a scazut rapid dupa care nik pana zi dimineata cand iar mi-a trantit un 37,8.....de mirecuri fiind si pe antibiotic...vineri am dus-o la control..nik la plamani, nu tuse, nu muc, nimic....oare o fi de la maselute?De o saptamana i-a spart o maseluta si acum urmeaza cealalta, e morocanoasa , plangacioasa si nu papa mai nimik, i-am facut analize, nimik, chiar si exudat, nimik.......sunt cu nervii la pamant...
claudia1178 spune:
Ma gandesc ca, rosu in gat pediatra mi-a spus ca nu are, daca ar fi fost o infectie puternica undeva ma gandesc ca ar fi avut in mod constant febra, face doar dimineata dupa ce e trezeste, in timul zilei nimic si nu ii dau nimic, noaptea nimic..........
claudia1178 spune:
Bine ai revenit pe meleagurile natale Piciulika, va urez sedere placut si fara incidente...
cecilia L spune:
Luy, sanatate multa....nu stresa bb2 ca ma superi, Maria o sa-si revina si cu papa...pardon, kg, are fata grija de silueta.( nici noi nu am luat fff mult in greutate desi papa cat 10 uneori)
Claudia sanatate multa si voua, poate nu este nimic.
Eu sunt bucuroasa, analizele lui Cristi au iesit super ok, colesterolul putin mic( de unde sa fie mare, daca nu papa grasimi...zic si eu atat cat ma pricep), o sa mergem poate saptamana asta sa-i vada un dr analizele. In schimb avem si noi ceva mucisori, fara alte simtome....asta este mergem mai departe.
Azi incepem un nou modul la FTK, este incantat ca o sa fie cu animale( asa i-a zis d-na) eu sper sa fie fara mami![]()
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)