Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (385)
Raspunsuri - Pagina 21
cecilia L spune:
Valentina sanatate multa si voua, fata draga mai dute pe la "biserica"
, vb unei prietene, ca numai belele ai avut.
Piciulika, bine ati ajuns acasa si distractie frumoasa la botez....abia astept poze cu ingerasul mic si fratiorul mai mare.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
claudia1178 spune:
Luy, Teo a mea tot 12 kg avea, ca de o saptamana face greva foamei, nici la canini nu s-a chinuit atat...cred ca are niste dureri groznice , iubita lui mama..........
,
I-am facut analize la sange, fiind curioasa sa vad cum sta si cu calciul si fierul, asadar:hemoglobina, 14,3; calciu seric ionic4,6(4,66 limita superioara), fierul seric:101(115 limita superioara).......
bernix spune:
Buna dimineata, fete dragi!
POftiti de luati si de la mine cafele, ceaiuri sau sucuri de fructe, fiecare dupa preferinte!
bernix spune:
Sunt si io in a doua zi de scarbici dupa saptamana de concediu la Viena. Greu cu adaptarea pe de o parte, dar bine ca ma mai odihnesc putin - am avut program full de batut strazile.
Vedeta obiectivelor a fost de departe gradina zoologica unde ne-am petrecut 2 zile pana s-a anuntat inchiderea. Ana a fost tare-tare cuminte, fara rasfaturi si maraieli, f cooperanta in avion si deosedit de curioasa. Mi se pare ca a maturizat-o plimbarea asta, vorbeste mai bine, e mai sociabila si mai intelegatoare. E f atrasa de limbile straine, tot intreaba cum de spune...? si in germana si in engleza.
Spun si io ca Teo (fantastic Mihnutzu cretzulin!!!) ca mooor de dragul ei, ca s-a facut frumusicaaaa si ademenitoare ca o floricica de mai.
bernix spune:
Am reusit sa raciperez paginile de urma si nu pot sa nu incep prin a spune ca m-a impresionat povestirea Roxanei despre Rai. Asa dooor mi s-a facut de oceazul albastru si de pestii tropicali care se vad pin apa!!! N-am fost io in insule, da' am "gustat" din minuniole vietii subacvatice la recifele de corali din Egipt. Si felicitari pentru relaxarea simtita acolo!
Si sanatate lui Andrei tusitor!
bernix spune:
Piciu (ne-am ratat la Viena pe 29
) si Erina, sa iasa botezul puiutilor asa cum va doriti, fara stres si evenimente neprevazute si, mai ale, sa fie mititeii sanatosi!
Gabriela, ti-am vazut piscotica dukcicaaa si surioara mai mare gata de mers la shopping!
Cecilia, felicitari baiatului cuminte pentru rezultatele bune la anallize si pentru mersul pe role!
ceamica, sanatate lui Sebi si nervi tari tie! Of, of....
bernix spune:
claudia1178, sanatate si Teutei tale, insa 37,8 in fundulet nu-i febra, cel putin dupa doctorul Anei. Noua ni s-a recomandat novocalmin numai pentru febra peste 39, insa tu stii mai bine cum e la voi.
Sanatate multa!
bernix spune:
...mai vrioam sa-i zic Erinei
, ca vad ca se streseaza fiindca nu poate controla cat mananca David, sa priveasca altfel lucrurile, sa se gandeasca cat de frustrant ar fi daca micul David ar fi hranit cu biberonul cu lapte praf si n-ar manca la fiecare masa cantitatile recomandate pentru varsta si greutatea lui... Asa, cel putin, chiar daca bb sta putin la san si nu are program de masa bine stabilit, DAR e vesel, doarme, uda scutece si pare fericit are linistea ca indiferent de cantitatea de laptic pe care o mananca ii este bine si creste frumos.
si vreau sa-i urez si Sabinei sa aiba inspiratie pentru compozitiile ei si sa-l felicit pe Adi de papanash pentru prima excursie!
bernix spune:
Si acestea fiind zise, ma intorc la biroul meu plin de hartoage!
O zi buna si spor in toate!