eu vreau sa ne despartim,el nu si nu ,cum sa fac?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Subscriu la cele spuse de Adina Iulia! Tu nu esti suficient de hotarata sa te desparti de el, el simte nesiguranta in tine, in gesturile tale si de aici presupune ca toana cu despartirea este doar atat, o toana de moment. Cum a fost si prima despartire.

Ah, Ancutza, sa stii ca ti-am recitit vechile postari. Nici o uimire in ceea ce ma priveste.

Si spre stiinta ta, un alcoolic ramane un alcoolic, indiferent cat vrei tu sa ma convingi de contrariu. Mai ales ca avea si gesturi violente fata de tine, gesturi pe care le vedea si copilul, nu?
Si stiu care-i faza cu chiria, crede-ma, am schimbat si eu locuinte pana acum, insa pasi ganditi. Si cand insiram despartirile viitoare, ma gandeam la despartiri de acelasi barbat (asta cu care esti acum), nicidecum de viitoarele "cuplari" (cum te-ai exprimat ). Dumnezeule, doar ai un copil, la el trebuie sa te gandesti inainte de toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Adina Iulia, ce a spus Allure e foarte corect, sau incerci sa fii "politically correct"? Nu de alta, dar de parerea ta or fi fost, probabil toate femeile alea de la tv de la stirile de la ora 5 care apar casapite de vreun astfel de specimen, pe care tu il indragesti, probabil.
Da, exista stalkeri care ar trebui sa zaca in parnaie ca sa nu le vina vreo idee, nicidecum sa le luam noi apararea. Cine nu a trecut prin astfel de experiente ar trebui sa fie mai rezervat.
Allure are perfecta dreptate: bah, daca ti-am zis ca nu mai vreau sa mai fim impreuna ce nu pricepi??? Dragoste cu sila nu se poate. Si nici nu se face.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Citat:
citat din mesajul lui Allure

urasc barbatii astia care sint ca raia...le spui sa plece si ei nu pricep!

Nu cred ca am mai citit pana acum ceva mai revoltator decat fraza asta, pe forum. Allure, urasti la fel de mult si femeile care sunt la fel, "ca raia"? Sau doar barbatii, poti sa le spui hai pleaca cand te plictisesti si ei trebuie sa se execute imediat?

si ce ar trebui sa faca? sa te hartuiasca sa-i iei inapoi?

Adina, iar eu n-am citit nimic mai adevarat decat ce-a spus Allure. cand oi avea pe unul dupa tine timp de 2 ani jumate de cosmar, pentru ca nu a inteles propozitia "nu te mai iubesc", atunci poate nu o sa te mai revolte afirmatia respectiva. da, si femeile ca raia sunt la fel de iesite din normal. nu te mai vrea omul, asta este. inclusiv din plictiseala, nu vad unde e problema? legatura dintre doi oameni e benevola si nu inteleg de ce ar sta cineva cu o persoana plictisitoare?! aia care hartuiesc au o doaga lipsa si obsesii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Locuind cu el impreuna iti faci copilul sa sufere din cazua unui om care nici macar nu este tatal ei.Aceste amprente o vor urma toata viata.
El stie cum e, si alta nu-l va accepta de aia este posesiv.E greu cu oamenii care au vicii si defecte multe, plus nevrozitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

La urma urmei e un alcoolic, care s-a scufundat benevol, nesilit de nimeni (ca doar nu i-ar fi dat nimeni in cap daca n-ar fi baut zi de zi, peste masura). Si e normal s-o implore si s-o urmareasca pe Ancutza, care poate fi ultima lui mana de sustinere deasupra mocirlei. Si crede ca isi poate permite fata de ea orice, chiar si certuri si abuz, fiindca exista mentalitatea aia la noi: esti divortata cu copil, nici asa nu-ti gasesti un om mai bun, trebuie sa accepti orice.

Ancutza, capul sus, daca nu-l poti da afara, n-ai decat sa te muti tu. Ai grija ca puiutul tau sa nu asiste la prea mult scandal, mai ales cand te muti, iar in rest...cum ziceau si fetele, 112, sau alt oras, numai sa va lase in pace.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:

Citat:

Nu cred ca am mai citit pana acum ceva mai revoltator decat fraza asta, pe forum. Allure, urasti la fel de mult si femeile care sunt la fel, "ca raia"? Sau doar barbatii, poti sa le spui hai pleaca cand te plictisesti si ei trebuie sa se execute imediat?

as vrea eu acum sa spun ce anume este revoltator din mesajul de mai sus dar ma abtin.

cred ca te-ai bagat in chestii care nu te privesc deloc-deloc.
absolut deloc.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Citat:

Adina, daca era barbat, ura femeile "raie", asa ii uraste pe barbatii de genul asta; sau, poate, femeia "raie" e mai des intalnita, deci e ceva banal, un barbat trebuie casapit, starpit de la "radacina"!
Exprimarea lui Allure este nefericita...dar daca asa simte ea...

Revenind la subiect, cred ca ancutza culege "roadele" unei nehotarari in relatia cu acel mascul, lucru care-l face sa nu creada ca ea chiar isi doreste, de data asta, o despartire, ci o percepe mai mult ca o "toana" care va trece, ca in trecut". Probabil ca mai multa fermitate il va lamuri pentru viitor.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Citat:

Citat:

Ancutzathree, eu cred ca tu nu esti suficient de ferma in atitudinea ta, de unde si sperantele pe care el le trage ca puteti continua relatia. Daca vrei sa va despartiti trebuie doar sa te comporti ca atare, si anume sa nu mai accepti o viata in doi cu ce presupune ea (sex, iesiri impreuna etc). Acceptarea va veni cu timpul, el deocamdata intelege ceea ce vede, si anume ca aveti o relatie ok.

Adina, eu urasc femeile care-s ca raia..le spui sa plece si ele nu si nu(amanta exului n-a priceput veci treaba asta..si acu suna saraca in disparare, implora un loc in viata lui)... sunt cazuri si cazuri. Scuze pt off-topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana_D spune:

Nu inteleg ce e in mintea acestui barbat. Dragoste cu de-a sila nu se poate mai ales dupa ce tu i-ai spus ca doriti sa va despartiti.Pacat ca, "comoara ta" cum iti numesti tu copilul este partas la certurile dintre mami si iubitul ei.El merita sa traiasca intr-o familie unita m-ai ales ca are abia 5 anisori.
Eu am fost de parerea mereu ca, un om cand iti arunca reprosuri,vede la tine doar defectele, nu si calitatile.
Cel mai bine pentru el-bagajelul si la gara ! iar tu sa-ti vezi de viata ta inainte !
O zi frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Off-topic: O Doamne, ce ti-e si cu forumul asta!!!

On-topic: Ancutza, o modalitate de a iesi din relatie e pur si simplu sa te muti in alta parte cu copilul. Sa incerci sa fii ferma de fiecare data cand vine la tine cu X promisiuni si Y alte chestii, sa fii tot timpul tare pe pozitie. e imposibil sa nu renunte la un moment dat Succes!

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_

Fericirea e o alegere!

Mergi la inceput