eu vreau sa ne despartim,el nu si nu ,cum sa fac?

eu vreau sa ne despartim,el nu si nu ,cum sa fac? | Autor: ancutzathree

Link direct la acest mesaj

buna!
iata-ma cerand din nou ajutorul vostru....
sunt divortata si am o comoara de aproape 5 anisori si de un an si ceva am un prieten si stam impreuna,odata am fost despartiti pt ca nu mai suportam certurile si am zis ca cel mai important pt mine si puiul meu e linistea insa dupa 2 luni am cedat la insistentele lui de a ne impaca si la promisiunile facute,adevarul e ca a suferit un soc puternic si s-a skimbat foarte mult,nu mai au loc acele certuri si nu mai face deloc excese cu bautura,insa anumite kestii cum ar fi incapatanarea,reprosurile si raceala ce il caracterizeaza nu a skimbat si ma face foarte mult sa sufar si as vrea sa ma despart de el insa el nici nu vrea sa auda si stiu ca nu imi va da pace . e si situatia mai complicata...cand ne-am despartit prima oara eu am plecat in alt oras iar cand ne-am impacat el a venit dupa mine(300 de km),aici lucreaza si aici locuim impreuna intr-o kirie luata impreuna...eu kiar daca m-as muta stiu ca nu m-ar lasa in pace deloc,nu vrea sa accepte despartirea,asa cum n-a facut-o nici prima data dar nici eu nu mai pot sa stau cu el pt ca sufar prea mult.cum sa fac sa il tin la distanta de mine in cazul in care ma mut?
va multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzathree

buna!
sunt divortata si am o comoara de aproape 5 anisori si de un an si ceva am un prieten si stam impreuna,odata am fost despartiti pt ca nu mai suportam certurile si am zis ca cel mai important pt mine si puiul meu e linistea insa dupa 2 luni am cedat la insistentele lui de a ne impaca si la promisiunile facute,adevarul e ca a suferit un soc puternic si s-a skimbat foarte mult,nu mai au loc acele certuri si nu mai face deloc excese cu bautura,insa anumite kestii cum ar fi incapatanarea,reprosurile si raceala ce il caracterizeaza nu a skimbat si ma face foarte mult sa sufar si as vrea sa ma despart de el insa el nici nu vrea sa auda si stiu ca nu imi va da pace . e si situatia mai complicata...cand ne-am despartit prima oara eu am plecat in alt oras iar cand ne-am impacat el a venit dupa mine(300 de km),aici lucreaza si aici locuim impreuna intr-o kirie luata impreuna...eu kiar daca m-as muta stiu ca nu m-ar lasa in pace deloc,nu vrea sa accepte despartirea,asa cum n-a facut-o nici prima data dar nici eu nu mai pot sa stau cu el pt ca sufar prea mult.cum sa fac sa il tin la distanta de mine in cazul in care ma mut?
va multumesc anticipat

Nu am dreptul sa te judec dar :daca te-ai impacat o data cu el,o vei face si a doua oara si a treia oara si tot asa. Pentru ca ai fost/esti nehotarata.Probabil -e doar o supozitie- si prima oara cand te-ai despartit,ai intrebat ca si acum, si la fel ti s-au dat sfaturi...si totusi...
Parerea mea:fa ce e mai bine ptr copilul tau.Ca barbati gasesti la orice colt de strada! Numai bine !

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:

buna!
va multumesc anticipat

Nu am dreptul sa te judec dar :daca te-ai impacat o data cu el,o vei face si a doua oara si a treia oara si tot asa. Pentru ca ai fost/esti nehotarata.Probabil -e doar o supozitie- si prima oara cand te-ai despartit,ai intrebat ca si acum, si la fel ti s-au dat sfaturi...si totusi...
Parerea mea:fa ce e mai bine ptr copilul tau.Ca barbati gasesti la orice colt de strada! Numai bine !

Gabriela

tocmai asta spuneam ca vreau sa ma despart de el insa stiu ca nu ma va lasa in pacesi nu stiu cum sa-l tzin la distanta,nu am parinti care sa ma apere,nici rude,am doar cateva prietene si legat de asta am cerut parera cum sa fac,nu am intrebat daca sa ma despart sau nu ,in acest sens am luat deja o hotarare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Iar sa te muti??? Sau nu am inteles eu bine: tu stateai intr-o localitate, aveai probabil un loc de munca, fata mergea la gradinita. Te-ai despartit de el, ai lasat toate astea, te-ai mutat in alt loc la 300 km distanta: alta casa, alta locuinta pt tine si fata, alta gradinita. Acum, la despartirea numarul 2, vrei iar sa te muti. Unde? In acelasi oras, alta casa? Sau alt oras, alt loc de munca, alta gradinita pentru copil?
Ce te faci la despartirea numarul 3, 4,.... ordinul n...? Din experienta mea bautura nu face casa deloc buna cu un copil, dar deloc: betii, certuri, violente de tot felul. Acum, mai ramane sa fii si tu stabila in decizii: odata luata o hotarare, apoi te tii de ea. Nu te mai muta ca rromul cu cortul, cu copil cu tot. O bulversezi complet (parerea mea). Si este doar un copil! Nu-i vinovata ea de schimbarile din viata ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

buna!
va multumesc anticipat

Gabriela

tocmai asta spuneam ca vreau sa ma despart de el insa stiu ca nu ma va lasa in pacesi nu stiu cum sa-l tzin la distanta,nu am parinti care sa ma apere,nici rude,am doar cateva prietene si legat de asta am cerut parera cum sa fac,nu am intrebat daca sa ma despart sau nu ,in acest sens am luat deja o hotarare

Dar de ce iti trebuie cineva sa te apere?! Tu trebuie sa fii tare si sa-ti aperi copilul si sa pui PUNCT.
Cum sa faci?bagajul la usa, si asta-i drumul.Nu intelege, exista un nr de telefon: 112.
Se termina si te lasa in pace atunci CAND VREI TU SA FII LASATA!

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mai, dar fata a zis clar ca VREA SA SE DESPARTA.
Poate ca prima data i-a mai acordat o sansa (ultima), sperand intro imbunatatire a situatiei.
Nu inteleg, de ce trebuie sa "dam in cap" cuiva care, lasand la o parte ca sufera, isi scrie aici necazul (deci se expune public), si are nevoie de ajutor?
Cate dintre noi n-am dat o sansa cuiva, oricui, in viata noastra?
Si daca barbatul in cauza are probleme cu alcoolul, apoi atunci ancutza chiar are nevoie de protectie fizica.
Si mai cred ca cel mai dificil este sa te desparti de cineva de care nu esti legat civil, prin casatorie. Cred ca e al naibii de greu.

Ancutza, daca ai facut-o o data, sa pleci departe, mai fa-o o data, si gandeste-te bine, sa fie ultima si sa nu iesi prea sifonata din toata treaba asta.
Mult succes.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

urasc barbatii astia care sint ca raia...le spui sa plece si ei nu pricep!

nu stiu cum e in Romania dar in America exista "restraining order"...trebuie sa fie si acolo o lege ceva. daca nu intelege de vorba buna, da-l pe mana politiei.
cam nasol daca le are cu bautura...sper sa nu ii vina vreo idee la betie.
ideea cu mutatul n-ar fi rea; daca s-ar putea undeva unde sa nu afle, macar o perioada. uf! nasol...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Iar sa te muti??? Sau nu am inteles eu bine: tu stateai intr-o localitate, aveai probabil un loc de munca, fata mergea la gradinita. Te-ai despartit de el, ai lasat toate astea, te-ai mutat in alt loc la 300 km distanta: alta casa, alta locuinta pt tine si fata, alta gradinita. Acum, la despartirea numarul 2, vrei iar sa te muti. Unde? In acelasi oras, alta casa? Sau alt oras, alt loc de munca, alta gradinita pentru copil?
Ce te faci la despartirea numarul 3, 4,.... ordinul n...? Din experienta mea bautura nu face casa deloc buna cu un copil, dar deloc: betii, certuri, violente de tot felul. Acum, mai ramane sa fii si tu stabila in decizii: odata luata o hotarare, apoi te tii de ea. Nu te mai muta ca rromul cu cortul, cu copil cu tot. O bulversezi complet (parerea mea). Si este doar un copil! Nu-i vinovata ea de schimbarile din viata ta!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

n-am spus k ma voi muta in alt oras,nici vorba de asa ceva,eventual in alta kirie,pt k asa e sa nu ai casa ta ,te mai muti nu ai ce face,k pana la urma oricum proprietarul decide cat te lasa sa stai ....si apropo de bautura,am mentionat k nu mai e deloc o problema,eventual mai citeste odata...cat despre despartirea nr 3,4...nu stiu ce sa zic..n-am spus k vreau sa ma cuplez cu altcineva si asa mai departe...nu e cazul sa mai discutam de argumente pro si contra atata timp cat eu am luat deja hotararea de a ma desparti....

Mergi la inceput

Citat:

Dar de ce iti trebuie cineva sa te apere?! Tu trebuie sa fii tare si sa-ti aperi copilul si sa pui PUNCT.
Cum sa faci?bagajul la usa, si asta-i drumul.Nu intelege, exista un nr de telefon: 112.
Se termina si te lasa in pace atunci CAND VREI TU SA FII LASATA!

Gabriela

Citat:
citat din mesajul lui asteryaro
Ancutza, daca ai facut-o o data, sa pleci departe, mai fa-o o data, si gandeste-te bine, sa fie ultima si sa nu iesi prea sifonata din toata treaba asta.
Mult succes.

multumesc din suflet pt incurajari ,aveam nevoie de ele pt k mi-a pierit orice curaj,sunt cu moralul la pamant dupa tot prin ce am trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Cauta chirie pt tine si fetita, te muti cand nu este el acasa, ai grija sa nu vada vreo valiza facuta, ca are sa-si dea seama.
Nu spui la nimeni unde, nici la prietenii apropiati, macar o perioada, ii suni tu pe ei, nu raspunde la telefon, asta ca sa nu te sune fostul si sa stati sa va certati.
Cumpara un spray pt protectie, nici nu stiu daca e legal in tara sa ai in posesie un spray din asta.
Daca te cauta la munca, ai grija sa ai vreo colega prin jur, in caz de te ataca sa ai martori.
Si daca tot insista, fa o plangere la politie, doua trei, cate vor fi nevoie, si te va lasa in pace.
Solutii sunt, numai sa fii tu tare si sa nu te panichezi.
E viata ta si e dreptul tau cum ti-o traiesti si cu cine.
Mult succes si ai grija de tine si fetita.

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

urasc barbatii astia care sint ca raia...le spui sa plece si ei nu pricep!

Nu cred ca am mai citit pana acum ceva mai revoltator decat fraza asta, pe forum. Allure, urasti la fel de mult si femeile care sunt la fel, "ca raia"? Sau doar barbatii, poti sa le spui hai pleaca cand te plictisesti si ei trebuie sa se execute imediat?

Ancutzathree, eu cred ca tu nu esti suficient de ferma in atitudinea ta, de unde si sperantele pe care el le trage ca puteti continua relatia. Daca vrei sa va despartiti trebuie doar sa te comporti ca atare, si anume sa nu mai accepti o viata in doi cu ce presupune ea (sex, iesiri impreuna etc). Acceptarea va veni cu timpul, el deocamdata intelege ceea ce vede, si anume ca aveti o relatie ok.

Mergi la inceput