eu vreau sa ne despartim,el nu si nu ,cum sa fac?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maeanu_alina spune:

Buna.
Barbatul asta pare un pic cam obsedat,sau ceva are...nu stiu cat de reale sunt sentimentele lui pt tine.Cred ca puiul tau trebuie sa creasca intr-un mediu adecvat..si fii hotarata cand ii spui"gata"..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda_v spune:

Buna .Scuze ca poate te voi contrazice putin insa eu sunt de parerea ca copilul vostru trebuie sa creasca intro familie copleta si iubita chear daca la moment ati intilniti niste momente grele in veata voastra de trecut teo spun deoarece cunosc o familie care au fost divortati mai bine de 5-6 ori insa tatal copiilor sa intors mereu la ei si ertate erau mereu toate problemele pe care le arata sau in unele cazuri plecarile fara vriun motiv pe undeva peste hotare sau in raion la cineva cu traiul ,femeia il erta deoarece avea 4 copi cu el si cu toate ca era puternica nu pute sa stea inaintea dorintelor copiilor sai de al erta pe tata lor deoarece ei mereu spuneau ca altul mai bun nu va gasi si ca veata fara el mai usoara nu va fii....
Sti cher daca te gindesti ca nu te mai iubeste ca la inceput atunci puneti intrebare de ce nu se impaca cu gindul sa va despartiti sa va cautati fiecare de veata sa si intro mare parte sa va gasiti poate chear si iubirea si fericirea de care aveti nevoie la moment,raspunsul ar fi: " nu vrea sa va despartiti deoarece el presupune ca tu nu o sai permiti sa se opropie de voi si ca nici o data nusi va putea vedea propriul copil pe care la sigur ca il iubeste ca un tata adevarat ", deoarece orce conflict ce se afla intre voi copilul nu poarta nici o vina de aceia acum cit el este mic voi trebuie sai aratati ca sunteti o familie fericita cher daca uneori este destul de greu sa o demonsrtezi insa nu trebuie sa iti sperzi speranta ca intro buna zi si la tine in casa totul va fi bine.Sper sa ma intelegi corect deoarece eu nu te impun sa faci lucrurile asa cum crezi tu ca sunt bune pentu fericirea copilului tau insa sa sti ca oricit de departe vati muta el mereu va veni dupa voi cu noi scuze si regrete de tot ce sa intimpla insa in toata povestea aceasta cel mai greu moment este atunci cind copilul va creste mai mare si va inteba :de ce vati despartiti? de ce ni iai mai dat o sansa?sau de ce nu de ce nu ai avut incredere in el?opi vor aparea intrbari cum ar fii:vreau sa tin legatura cu tata ?, vear sal vad?, vreau sami lamuriti ambi situati care va facut sa va desparti ? si multe alte intrebari vor apare la care rasunsu nu se vor pute gasi cu adevarat asa cu au fost deoarece sa minti copilul ca nu va iubit ori ca va batea va vorbea vorbe urite,tot timpul era beat .nu lucra sau si alte raspunsuti care au cite ceva neclar la sigur ca niu vor fi de folos deoadrece mai devreme sau mai tirziu adevarul ese la iveala si copilul vostru va pute afla tot ce sa intimpla acum intre voi...Oricum tu hotarasti ce faci insa cred ca ar mai trebui sa te gindesti foatre bine cind ii spui ca intre voi totul sa terminat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Liuda ,cred ca ai inteles gresit mesajul autoarei.Mai citeste-l o data.
Ancutza ,cind tu ii spui ca vrei sa va despartiti el cum reactioneaza ,se enerveaza ,da cu pumnul in perete ,mai nimereste si unul pe la tine?
Ce e asa de greu de inteles de nu accepta despartirea?E obsedat ?E cu capul?Ce are?

Mergi la inceput

Sabrina sti nu prea vad nimic neclar in ceia ca anume Ancutza vrea sa se desparta de el si sa traiasaca deopatre dar la sigur nu va duce la nimic bun deoarece chear el a gasiti la 300 km asta demonstreaza ca indiferent unde va pleca cu copilul el oaicum o sa le gaseasca si cu orce pret va face tot posibilul sa il erte si sa fie iarasi impreuna.....
Ancutza oricum asta e parerea mea fa cum doresti poate ca el sa schimbat un pic spe bine sau spre rau din unele puncte de vedere insa gindestete de ce sa angajat la lucru si cam dece ati inchiriat gazda impreuna? sti cred ca nu a facuto in zadar poate ca are ceva sentimente pentru tine si copil pe care nu vi lea demonstrat insa este ceva firesc nu te bate ,nu este un alcoolic sau un narcoman ca sa va despartiti definitiv si apoi am inteles ca ai luat o hotarirea deja ,oricum nu sunt eu persoana care sa va invete ce si cum trebuie sa faceti insa important este sa va ginditi la copil si la veata voastra mai departe in care nu totul este asa cum ne dorim....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinozaura spune:

@Ancutza: Inteleg ca e greu sa te desparti de el pentru ca nu vrea sa inteleaga, dar daca vrei cu adevarat poti, crede-ma. Musai incepe prin a te muta, e mai bine sa nu fie acasa,dar spune-i totusi ca te muti, nu cred ca e nevoie sa fugi in miezul noptii ca un hotz(asta in cazul in care nu e violent sau ceva…)
Oricum,oriunde te-ai muta, si la 20000 km distanta daca vrea te va gasi, asta e clar, deci parerea mea e ca nu trbuie sa-ti schimbi toata viata ta si a copilului de frica lui. Nu! Ce sugerez e doar sa te muti doar din locuinta (altfel nu se poate sa va despartiti dormind in acelasi pat)si atunci cand va afla unde stai sa fii cat mai ferma pe pozitii.
De exemplu daca vine la usa nu il invita la tine: discutati oriunde altundeva(cafenea etc), cu treaba asta nu sa il faci sa se simta ‘ca acasa’ in noua locuinta, plus ca nu va veti certa de fata cu al tau bebe. Apoi cel mai important e sa ii transmiti mereu acelasi mesaj (hotararea ta de a nu mai fi impreuna), clar, simplu, fara a incerca sa-l ofensezi, dar incearca sa mentii mereu ideea. Daca macar o secunda vei evita el va spera in continuare si se va chinui numai gandindu-se la asta, iar tu vei fi agasata in continuare de catre el.

Singura mare problema este sa stii tu ce vrei!!

@liuda : fara suparare, dar toata teoria ta se bazeaza pe supozitia ca acest barba tar fi tatal copilului, care este total gresita. Cel putin asa am inteles eu, daca gresesc va rog sa ma contraziceti si scuze liuda :)

Mergi la inceput

Ok Dinozaura sa presupunem ca toata teoria mea se bazeaza pe supozitia ca acest barba ar fi tatal adevarat al aceste comoare de 5 anisori, dar hai sa ne gindim cu toate ca sunt in preuna de un an si ceva asta nu inseamna ca acest barbat nusi da interesul pentu copilul si pe mama lui dar din contra el sa angajat la lucru si conyinuie sa traieasca impreuna.....
Da pe de o patre sunt de acord cu voi toate care ati scris ca poate nu este un barbat atit de bun,grijuliu,atragator ,cuminte ,intelegator dar si iubitor de ceia ce are in fata lui si de ceia ce ar trebui sa pretuiasca mai mult pe acest pamint ,insa eu am incercat sami dau cu parerea anume lucrurile care se intimpla in veata si familia fiecareia dinte noi de aceia am presupus ca daca ii va da o sana omul pote se va schimba si nu vor ajunge la despartire care nu este una din cele mai bune variante de a trai singura si fara un sprijin barbatesc la casa mai ales atunci cind copilul este mic si are nevoie de iubire si stima din partea ambilor parinti chear daca unul din ei nu este cel adevarat,oricun in veata si familie se intimpla de toate si de aceia Ancutza trebuie sa ai puere si curaj sa mergi mai departe cu sau fara el veata continuie oricum scuze daca poate am incercat sa fiu mai mult de partea lui gindiduma ca copilul trebuie sa va dea curaj sa rteceti peste greutatile pe care le aveti la moment....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

ancuta ce faci te-ai mutat ?a plecat?de ce nu mai apari,sunt 15 zile ai patit ceva?ia micutul de minuta si pleaca usurel de linga el fara cearta fara ura daca trbuie mintel ca pleci in excursie la...si nu sta aiurea intr-o relatie fara nici o justificare.inainte de tine gindeste la coilas,sufletele lor simt cu alta intensitate,nu expune copilul .tu fii mai hotarita si daca ai plecat plecata ramii!bafa multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ancuta, cum sunteti ???

Astept un deznodamant fericit pt tine si copil ... pt ca sunt intr-o situatie asemanatoare

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns victory spune:

Nu te supara Ancuta ca te intreb ce varsta ai?
Ne aflam totusi in Romania 2010,in care legile sunt de partea mamei si al copilului,si traim niste orizonturi mult mai deschise decat parintii nostri.Trebuie sa te gandesti ca pe viata ta nu poate fi nimeni stapan,iar pe a fiicei tale nici atat.Eu zic ca trebuie sa discuti cu el cu cartile pe fata,dragoste cu forta nu se poate,iar el trebuie sa stie ca ai luat o decizie pt tine si fetita ta,eu nu pot sa cred ca el nu poate pricepe acest lucru mai ales daca nici nu e copilul lui,eventual apeleaza la fostul sot explicai situatia,pt ca la o adica e si copilul lui implicat in aceasta poveste.Nu e de condamnat faptul ca i-ai dat o a doua sansa,fiecare a facut-o la randul lui/ei,pt ca la o adica ceea ce ne tine in viata e speranta,dar daca nu a mers asta e si tu ai luat o decizie pe care el trebuie sa o accepte ca vrea sau nu vrea.Nu trebuie sa iti fie frica,nu ai de ce.Cea care trebuie sa iti dea putere este fiica ta.
Eu iti doresc sa reusesti sa iti rezolvi problema care te framanta si iti doresc multa sanatate si fericire ficei tale!!!
Anda,mami lui Stefan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Desi traim in 2010, persoanele care au probleme de ordin psihic exista si trebuie mult tact sa eviti altele mai grave.

Liuda_V, iti spun doar atat: decat in compania unui tampit, mai bine singura, exact pt ca traim in 2010 si societatea nu mai e ca in evul mediu ... sper

Eu astept sa scrie Ancutza

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput