Pufuleti pufosi de ian - febr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Eu sunt terminata de oboseala ca de vreo 3 nopti se trezeste ingrozitor de des... ![]() ![]() ![]() Nico ![]() ![]() ![]() Now, bring me that horizon! |
harnicuto!
![](pupic.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
noi am facut tortul www.cofetariaalice.ro/index.php/component/virtuemart/?page=shop.browse&category_id=12" target="_blank"> aici si a iesit asa. am ales noi compoztia ...ce sa scrie pe el...si a fost fooooarte bun Mihaela, ![]() ![]() "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
suuuper
Andreea
![](mamica.gif)
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
Eleysa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ale1212xa
noi am hotarat sa facem botezul impreuna cu nunta(civila am facut-o anul trecut in august) asa ca 15 mai e petrecere mare mare ![]() ![]() ----------------------------------------- ![]() pozele noastre |
Superrrr ...casa de piatra !!!
![](floare.gif)
![](punk.gif)
_
Elena,
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
![](foto.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
Micki vine ea, experienta, incetul cu incetul... N-as fi banuit ca ma voi trezi cu bebelusa mucioasa, atat de mica insa iata-ma si cu experienta asta in spate. Si eu merg pe ideea de "que sera, sera" dar uneori asa as forta mana destinului.......
Nick0le harnicuta ai fost!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
citat din mesajul lui Rebiana27 Micki vine ea, experienta, incetul cu incetul... N-as fi banuit ca ma voi trezi cu bebelusa mucioasa, atat de mica insa iata-ma si cu experienta asta in spate. Si eu merg pe ideea de "que sera, sera" dar uneori asa as forta mana destinului....... ![]() Nick0le harnicuta ai fost!! Mami de doua minuni: Luca si Mara Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare... I can't fake with dignity so i'll not try!! |
acum nici eu nu las la voia intamplarii, dar stiu ca trebuia sa raceasca si el. si cum toate au si un inceput, iata ca a venit.
![](floare.gif)
Mihaela,
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui elefantica
Superrrr ...casa de piatra !!! ![]() ![]() _ Elena, ![]() ![]() "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 ![]() |
multumim frumos
![](japonez.gif)
-----------------------------------------
![](bebic.gif)
pozele noastre
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
Andre_lina, Danyelana , Rebiana27
Mihaela, de
Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
Eleysa spune:
Citat: | ||
noi am facut tortul www.cofetariaalice.ro/index.php/component/virtuemart/?page=shop.browse&category_id=12" target="_blank"> aici si a iesit asa. am ales noi compoztia ...ce sa scrie pe el...si a fost fooooarte bun Mihaela, ![]() ![]() "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
Si eu tot la Alice vroiam sa il fac, au cele mai bune prajituri
![](icon_smile_big.gif)
![](batutincap.gif)
![](batutincap.gif)
![](batutincap.gif)
![](pupic.gif)
_
Elena,
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
![](foto.gif)
Eleysa spune:
Citat: | ||||||
am ales compozitie-diplomat,imbracat in martipan. trandafirii albastri erau din zahar (comestibili). doar funda de matase nu. nici un strop de cioco sau cacao. si l-am ales asa pentru a se asorta cu lumanarea asta Mihaela, ![]() ![]() "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
_
Elena,
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
![](foto.gif)
Eleysa spune:
citat din mesajul lui micki_mica Nik0le, erau cat pe ce sa imi sara ochii!!! mazare... ![]() apoi m-a linistit. credeam ca avem voie... bravo pentru micuta ta, recuperare buna in continuare! Mihaela, ![]() ![]() "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
![](icon_smile_blush.gif)
![](punk.gif)
_
Elena,
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
![](foto.gif)