Pufuleti pufosi de ian - febr 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Nik0le, eu am crezut ca v-a vizitat doctorul nu ca singurica la ora 7.00 ai cantarit gaza...
Ai fost tare harnicutza azi! Poftesc de ceva vreme si eu la mazare...

Tinem pumnii sa doarma Irina la noapte sa se refaca mami dupa smotru.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mazare am facut pentru domnul sotul meu. Eu spun pas, oricum nu prea-mi place. Spanacul, in schimb...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Nici mie nu-mi place in mod deosebit, dar stii cum e, cand e interzis devine delicios..

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Alexutzzza, ce bine ca te-ai refacut! Totusi n-ar trebui sa exagerezi, chiar daca se ieftineste bronzul.

Lorex, .

Acum cu botezul... astea 50 de persoane sunt minim minimorum. Prietenii care vin sunt cei mai apropiati atat ca relatie cat si geografic, pentru ca si eu am sechele de la nunta cu hotelul, aranjarea meselor etc. Oricum nunta a iesit super si pana la urma s-au aranjat toate dar nu mai vreau s-o iau de la capat.

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

cristies si noi tot in prima sapt dupa paste avem botezul ... eu nu fac invitatii ...e prea din scurt si in afara de asta nu fac botez mare ...maxim 30 pers ...

eu ma rog sa fie vremea frumoasa

eu sunt in dilema in legatura cu tortul ...nush ce www.piticot.ro/tbotez/pozebotez.htm" target="_blank">model sa aleg... voi ce ziceti? ...

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi

noi am facut tortul www.cofetariaalice.ro/index.php/component/virtuemart/?page=shop.browse&category_id=12" target="_blank"> aici si a iesit asa. am ales noi compoztia ...ce sa scrie pe el...si a fost fooooarte bun

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

Arata grozav, ce compozitie ati ales?

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

am ales compozitie-diplomat,imbracat in martipan. trandafirii albastri erau din zahar (comestibili). doar funda de matase nu. nici un strop de cioco sau cacao.

si l-am ales asa pentru a se asorta cu lumanarea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
Rebiana, oscillo se da cel mai bine dizolvat in putina apa plata (de preferinta Dorna, are sodiu putin). Sanatate piticilor!

I-am pus 10 granule intr-o lingurita cu apa Dorna... apoi am folosit pipeta sa dau Marei apitza. Sper din suflet sa treaca! Pupam printesele!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

MICKI_MICA ce-i faci lui Florin ca sa nu mai aiba muci (in afara de ser in nasuc, pompat, aspirat…)? Daca ii dizolv oscilo in laptic, Marei, nu-i ok? Nu i-as da ceai…

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

pai in afara de ser in nasuc si aspirat sau ser mai multicel ca sa pape mucii (prefer sa ma exprim direct) nu am ce. am vazut ca la aer, afara nu are, doar in casa...sau nu vad eu bine.

oscilo sa fie dizolvat. in ce...treaba ta. eu respect o ora dupa masa si macar 15 min inainte de masa. si il dizolv in putin lichid.

multam'. Tin cont de parerile voastre, ca doar aveti mai multa experienta... Luca nu a racit pana pe la 9 luni si jumatate si nu a fost ceva grav.

Mergi la inceput

Nik0le, erau cat pe ce sa imi sara ochii!!! mazare... da' ai avut ceva spor, nu? harnicuta foc!

apoi m-a linistit. credeam ca avem voie...

bravo pentru micuta ta, recuperare buna in continuare!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

MICKI_MICA ce-i faci lui Florin ca sa nu mai aiba muci (in afara de ser in nasuc, pompat, aspirat…)? Daca ii dizolv oscilo in laptic, Marei, nu-i ok? Nu i-as da ceai…

pai in afara de ser in nasuc si aspirat sau ser mai multicel ca sa pape mucii (prefer sa ma exprim direct) nu am ce. am vazut ca la aer, afara nu are, doar in casa...sau nu vad eu bine.

oscilo sa fie dizolvat. in ce...treaba ta. eu respect o ora dupa masa si macar 15 min inainte de masa. si il dizolv in putin lichid.

multam'. Tin cont de parerile voastre, ca doar aveti mai multa experienta... Luca nu a racit pana pe la 9 luni si jumatate si nu a fost ceva grav.

da' experienta asta e acum cu primul bb...si nu stiu cat de mare e. zic si eu cam ce cred si cum fac. acum tu...alegi si vezi ce iti convine.
eu sunt mai linistita, merg pe ideea ca ce trebuie sa se intample, se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

nikole...am uitat sa-ti spun+.....am prestat azinoapte...hehe viata nene...a fost ok,m-a mai dezvirginat o data ,a durut la inceput,apoi...fresh...suuuper

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:

cristies si noi tot in prima sapt dupa paste avem botezul ... eu nu fac invitatii ...e prea din scurt si in afara de asta nu fac botez mare ...maxim 30 pers ...

eu sunt in dilema in legatura cu tortul ...nush ce www.piticot.ro/tbotez/pozebotez.htm" target="_blank">model sa aleg... voi ce ziceti? ...

_
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008

Nici noi nu facem mare (50 de persoane), dar vreau sa le fac pentru ca facem dupa-amiaza si am prieteni care s-au cam ars cu chestia asta (in sensul ca au chemat lumea la 3 si au venit la ora 7... pe racoare, iar ei care isi doreau sa se termine tot la maxim 12 au stat pana la 5 dimineata, cu ochii cazuti in gura de somn si cu patronul restaurantului pe langa ei). Stiu ca o sa ziceti ca sunt invitatii nesimtiti, dar e greu sa te dezobisnuiesti de petrecerile nocturne si sa treci la matineu.
Torturile sunt superbe, dar unde le poti face?

_

Cresc

Asa este cu invitatii si petrecerile nocturne, doar ca eu i-am anuntat ca dupa botez care e la ora 1 mergem la restaurant sa papam ceva si sa bem un pahar de vin, fara dans si asa mai departe, asa ca cine o sa fie la biserica merge si la restaurant ...cam asa m-am gandit

Torturile le poti comanda la cofetaria piticot...dai pe google cofetaria piticot si ii gasesti (e 40 ron kg) si te e destul de satios, din pacate datorita formei nu pot fi facute decat din blat cu crema de ciocolata din cate am inteles, dar sunt destul de bunicele...oricum formele fac toti bani

cris.m ...si mie imi place la nebunie cel cu 3 etaje, dar e cam mare pt ce am eu nevoie...

_

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

_

noi am facut tortul www.cofetariaalice.ro/index.php/component/virtuemart/?page=shop.browse&category_id=12" target="_blank"> aici si a iesit asa. am ales noi compoztia ...ce sa scrie pe el...si a fost fooooarte bun

Foarte frumos (de gustos nici nu vreau sa-mi inchipui!) tortul! Bineinteles ca mi-am bagat nasul in tot albumul... sunteti o familie frumoasa iar bebe Florin e un scump!!

Mergi la inceput