Rugaciune colectiva pentru a avea copii (49)
Raspunsuri - Pagina 15
magdita spune:
Buna dragele mele,
Angel
, imi pare extrem de rau ca nu a fost sa fie de data asta. Cred ca nimic din ce am putea sa-ti spunem nu iti poate alina durerea. Vreau doar sa stii ca suntem aici, alaturi de tine, si daca putem sa te ajutam cu ceva, orice, sa ne spui
.
Alina

, cu intarziere iti spun si eu La Multi Ani, sa fii sanatoasa si binecuvantata si sa ai parte de tot ce-i mai bun in lume.
Hera
, ma bucur ca mama ta a scapat cu bine, sa-i dea Dumnezeu sanatate si numai bucurii.
Deeva

Cami
, am vazut si eu emisiunea luni seara si m-au impresionat profund cele 40 de secunde in care a vorbit Alina, nu m-am putut abtine sa nu plang. Ma rog la DD sa o aiba in paza si sa strangeti toata suma cat mai repede ca sa aiba sanse mai mari. Sunteti o familie greu incercata si meritati sa se rezolve cu bine toate aceste probleme. Doamne ajuta !
Camy_pus
, felicitari pentru bebe Flavius, sa aiba o viata frumoasa si sa va faca cei mai fericiti parinti. Dumnezeu s-a indurat de voi, dupa asa o pierdere imensa.
Mvb
, tu urmezi !
Koko
, ti-am vazut minunea si e superb
. Sa va traiasca sanatos !
Pup toate fetele si sa ne auzim numai cu vesti bune 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tânjesc sa fie copii; ca îsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi îsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zâmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
Ioanact spune:
Buna seara!
Iata si:
PSALMUL 53
Al lui David.
1. Dumnezeule, întru numele Tau mântuieste-ma si întru puterea Ta ma judeca.
2. Dumnezeule, auzi rugaciunea mea, ia aminte cuvintele gurii mele!
3. Ca strainii s-au ridicat împotriva mea si cei tari au cautat sufletul meu si n-au pus pe Dumnezeu înaintea lor.
4. Dar iata, Dumnezeu ajuta mie si Domnul este sprijinul sufletului meu.
5. Întoarce-va cele rele vrajmasilor mei; cu adevarul Tau îi vei pierde pe ei.
6. De bunavoie voi jertfi tie; lauda-voi numele Tau, Doamne, ca este bun.
7. Ca din tot necazul m-ai izbavit si spre vrajmasii mei a privit ochiul meu. 
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
16+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Livsy spune:
Buna seara,
Am venit si eu sa va salut, Ioanact, ai facut tu ce ma gandeam sa fac eu, iti multumesc frumos pentru grija, esti atat de draguta, nu stiu, cred ca as fi cea mai fericita sa am un suflet ca al tau! 
Ce mai face bebelache?
Koko, sa iti traiasca baietelul si multumim! Este o frumusete!! Sa va bucurati de el si sa fie sanatos, si voi la fel. Si poate in curand ii veti aduce o surioara sau un fratior! 
Doamne Ajuta!
Sandaa, ca intotdeauna, nu m-ai uitat, iti multumesc frumos! Ce fac eu pentru voi? Inifit mai putin decat faceti voi pentru mine! Astept o veste buna de la tine, draga mea! 

Magdita, chiar azi m-am gandit la tine si ma intrebam ce mai faci. Ce bine ca ne-ai scris! Doamne Ajuta, draga noastra! 

M-am mai gandit eu si la Georgia, ea va transmite ca e bine - dar vad ca nu vrea sa ne scrie. Georgiana, te pup si iti multumesc pentru cuvintele frumoase! Sper sa ne vedem luni la Manastirea Radu Voda. Chiar, mai sunt doritori/doritoare? Ar fi frumos... Georgia, 

Deeva, iar ai disparut? Lansez un apel
Lasa, nu conteaza, draga noastra, important e sa fii tu bine si ne scrii cand poti!
Multe fete vechi n-au mai intrat de mult... Despre Danangie, stie cineva daca a nascut? Cred ca trebuia sa fi nascut.... M-as bucura sa avem vesti despre ea.
Housepocket, ce mai faci?
Imbratisez pe toata lumea si va doresc o seara linistita si frumoasa!
Doamne Ajuta!

TUTUROR
cami_antonia spune:
buna seara fetele
koko frumusete de bebe
silvi bine ai venit ... sa te ajute Dumnezeu sa iti indeplinesti visul
magdita, sandaa, livsy ... si multe altele ... de fapt toate ... mara ... toate imi sunteti dragi ... anita ... ma scuzati da mai bine nu mai enumar ca sigur uit .... georgiana, alrak, ioanact 

... iar cele care nu prea intra le sfatuiesc sa o faca ca mai e putin si vin sarbatorile si vom fi ocupate cu slujbe multe nsi frumoase
asa ca sa mai stam acum cate putin de vb
am fugit
doamne ajuta!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
mvb spune:
Buna dimineatza
Magditza multumesc pt incurajari...stiu ca o sa urmez la
, dar mai stiu ca o sa urmezi si tu si toate fetele de aici....toate meritam copilasi sanatosi
Doamne ajuta! 
Va imbratisez cu drag si va doresc o zi frumoasa
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................
vvvvv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Buna dimineatza Magditza multumesc pt incurajari...stiu ca o sa urmez la Doamne ajuta! ![]() Va imbratisez cu drag si va doresc o zi frumoasa ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
sa nu va indoiti nicioadata de acest lucru!

, ieri , chiar imi spunea o cunostinta ca a ramas insarcinata la 46 de ani. Eu mereu spuneam, daca raman si la 50 de ani il fac! Va doresc la toate multa sanatate, liniste si intelegere in familie!
Vesti bune cu bebici sanatosi, cu liniute rosii cat mai multe!

DOAMNE AJUTA!
SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!
5+ DOAMNE, SLAVA TIE!
SI AI GRIJA DE NOI , AJUTA-NE SA NE NASTEM SANATOSI!
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie05.htm
silvi.81 spune:
Bine v-am regasit ,fetelor,VA MULTUMESC mult de primirea calduroasa si de cuvintele frumoase!
NUmele meu de botez este;Silvia Veronica si sotul Marcel....va multumesc ca ne adaugati pe listuta!
vroiam sa va intreb daca ati mai auzit de faptul ca ACatsitul MAicii Domnului,ajuta mult ,daca il scri?
Un pupik la toate si Doamne ajuta,la fiecare dupa nevoia lui!
aaa...si vroiam sa-mi spuneti mai exact la ce ora se spune rugaciunea colectiva si ce rugaciune?
http://lt2m.lilypie.com/CUq4p2.png
Livsy spune:
Silvi, te rog sa ma ierti, voi incerca sa raspund maine la intrebarile tale, acum nu prea imi merg netul si sunt si putin obosita. De asmeenea te voi trece in listuta. Iti multumim!

Iata Psalmul:
Psalmul 54
Un psalm al lui David, mai-marelui cantaretilor, pentru instrumente cu coarde, un psalm al priceperii
1. Auzi, Dumnezeule, rugaciunea mea si nu trece cu vederea ruga mea.
2. Ia aminte spre mine si ma asculta; mahnitu-m-am intru nelinistea mea si m-am tulburat de glasul vrajmasuiui si de necazul pacatosului.
3. Ca a abatut asupra mea faradelege si intru manie m-a vrajmasit.
4. Inima mea s-a tulburat intru mine si frica mortii a cazut peste mine;
S. Teama si cutremur au venit asupra mea si m-a acoperit intunericul.
6. Si am zis : " Cine-mi va da mie aripi ca de porumbel, ca sa zbor si sa ma odihnesc ? "
7. Iata m-as indeparta fugind si m-as salaslui in pustie.
8. Asteptat-am pe Dumnezeu, Cel ce ma mantuieste de putinatatea sufletului si de vifor.
9. Nimiceste-i, Doamne, si imparte limbile lor ca am vazut faradelege si dezbinare in cetate.
10. Ziua si noaptea o va inconjura pe ea peste zidurile ei; faradelege si osteneala in mijlocul ei si nedreptate ;
11. Si n-a lipsit din ulitele ei camata si viclesug.
12. Ca de m-ar fi ocarat vrajmasul, as fi rabdat,
13. Si daca cel ce ma uraste s-ar fi falit impotriva mea, m-as fi ascuns de el.
14. Iar tu, omule, asemenea mie, capetenia mea si cunoscutul meu,
15. Care impreuna cu mine te-ai indulcit de mancari, in casa lui Dumnezeu am umblat in acelasi gand !
16. Sa vina moartea peste ei si sa se coboare in iad de vii,
17 Ca viclesug este in locasurile lor, in mijlocul lor.
18. Iar eu, catre Dumnezeu am strigat si Domnul ma auzit pe mine.
19. Seara si dimineata si la amiezi spune-voi, voi vesti si va auzi glasul meu.
20. Izbavi-va cu pace sufletul meu de cei ce se apropie de mine, ca multi erau impotriva mea.
21. Auzi-va Dumnezeu si-i va smeri pe ei, Cel ce este mai inainte de veci.
22. Ca nu este in ei indreptare si nu s-au temut de Dumnezeu. Intins-au mainile lor impotriva aliatilor lor,
23. Intinat-au legamantul Lui. Risipiti au fost de mania fetei Lui si s-au apropiat inimile lor;
24. Muiatu-s-au cuvintele lor mai mult decat untdelemnul, dar ele sunt sageti.
25. Arunca spre Domnul grija ta, si El te va hrani; nu va da in veac clatinare dreptului.
26. Iar Tu, Dumnezeule, ii vei cobori pe ei in groapa stricaciunii.
27. Barbatii varsatori de sange si vicleni nu vor ajunge la jumatatea zilelor lor; iar eu voi nadajdui spre Tine, Doamne.
Sa ne fie de folos! 
TUTUROR!
Doamne Ajuta!
Ce e cu voi de nu mai scrieti? Zic si eu precum Cami
...