Rugaciune colectiva pentru a avea copii (49)
Raspunsuri - Pagina 14
vvvvv spune:
noi suntem bine, si ma rog sa fie bine in continuare!
angel33, inca o data iti spun sa ai mare incredere in Bunul Dumnezeu!
cami_antonia
sa ne rugam sa fie bine, vad ca incep sa se stranga la banisorii, si poate placati cat mai repede!
ioana ct, sa ma ierti, eu am vorbit cu tine,
, dar eu am uitat sa iti spun ,, La multi ani!"

, un brati plin de flori iti trimit!, chiar daca este tarziu!, sa stii ca m-am uitat si la tort, dar
, am zis ca este al mamei tale!.....fara cuvinte, cred ca euforia sarcinii este!
Pe toate va pup, va imbratisez,
sanatate si liniste si intelegerein casele voastre!
DOAMNE AJUTA!
SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!
+5
vvvvv spune:
, AM REUSIT SA IMI PUN SEMNATURA!cu graviduta
tare aiurita sunt, si ii multumesc lui Dumnezeu, ca ma simt bine asa, sunt fericita!Tare fericita!Maicuta, toti Sfintii si Bunul Dumnezeu s-a indurat de mine pacatoasa! Nu conteaza ce este , baiat sau fetita, sa fie sanatos/sanatoasa, iar cineva in biserica mi-a spus ,, sa ai prunc sanatos, bland si credincioas!" Mi s-au umplut ochii de lacrimi!
DOAMNE IARTA SI MILUIESTE PE TOATA LUMEA SI AJUTA DUPA NEVOIA FIECARUIA!
SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!
+5
ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
Victorita sa ai parte de o sarcina usoara si sa aduci pe lume BB sanatos si papacios.

Sandaa ai PM de la mine

pentru toti cei aflati in suferinta trupeasca sau sufleteasca 

tuturor
Doamne Ajuta!
Livsy spune:
Buna seara, dragele mele,
Voiam sa va salut si sa va trimit un Psalm, pentru maine dimineata - sau pentru seara asta...
Psalmul 52
Un psalm al lui David, mai-marelui cantaretilor, pentru maelet, un instrument muzical; un psalm al priceperii
1. Zis-a cel nebun intru inima sa : " Nu este Dumnezeu !"
2. Stricatu-s-au si urati s-au facut intru faradelegi. Nu este cel ce face bine.
3. Domnul din cer a privit peste fiii oamenilor, sa vada de este cel ce intelege, sau cel ce cauta pe Dumnezeu.
4. Toti s-au abatut, impremna netrebnici s-au facut; nu este cel ce face bine, nu este pana la unul.
5. Oare, nu vor cunoaste, toti cei ce lucreaza faradelegea ? Cei ce mananca pe poporul meu cum mananca painea,
6. Pe Domnul nu L-au chemat. Acolo s-au temut de frica, unde nu era frica,
7. Ca Dumnezeu a risipit oasele celor ce plac oamenilor; rusinatu-s-au, ca Dumnezeu i-a urgisit pe ei.
8. Cine va da din Sion mantuirea lui Israel ? Cand va intoarce Domnul pe cei robiti ai poporului Sau, bucura-se-va Iacob si se va veseli Israel.
Sa ne fie de folos! Va doresc o seara linistita! 

Silvi.81, da, cum sa nu?! Ta primim cu draga inima si vorba Deevei, vezi ca la aspirante e mare inghsuiala. Daca vrei sa stai comod, sa te muti repede la
Te rog, spune-ne numele de botez complet (si cel al sotului, daca doresti sa-l trecem si pe dumnealui), ca sa te putem trece in listuta. Eu iti psun BINE AI VENIT! Doamne Ajuta! 

TUTUROR!
Livsy spune:
Angel33, nu ma lasa inima sa nu iti spun nimic, desi ti-am spus si ieri... Sa dea Dumnezeu sa fii mangaiata infinit, in viitor, pentru aceasta pierdere, prin ceeace vei primi din Mana Lui. Ne rugam pentru tine. Dumnezeu sa te aiba in paza!

koko_1 spune:
Buna dimineata, sa aveti o zi frumoasa
.
vvvvv sarcina usoara,pana la termen si un bebe sanatos.
angel33 iti doresc putere sa treci peste aceasta incercare si sa ai mare incredere in Dumnezeu si Maicuta Domnului.
La semnatura am pus poze cu minunea mea.
Va imbratisez cu drag.
mama lu'
Cezar - 22 aprilie 2009
koko_1 spune:
silvi.81 Bine ai venit! Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ajute sa ti se implineasca aceasta dorinta arzatoare.
mama lu'
Cezar - 22 aprilie 2009
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
drgutelor si cipicah......sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie04.htm
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Victorita nu ai de ce sa-ti cer scuze, mie mi-a facut placere sa vb cu tine, si tu esti atat de fericita de minunea ce ti s-a intamplat..accept urarile chiar si mai tarziu, multumesc mult!
Felicitari pt semnatura, sa ajungi pana la 40 de sapt si apoi sa nasti un copil sanatos si mancacios!
Livsy multumim pt psalm!
koko_1 tare dragalas e Cezar
. Sa fie sanatos si sa va bucurati de el toata viata!
caciantoni multumim pt sinaxar!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
16+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
sandaa spune:
Karla multumesc. Sa-ti ajute Maicuta Domnului sa ne anunti cat de repede vestea cea mare. 
Angel bunul Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine peste aceasta mare incercare. El este mare si nu te va lasa. 
Cami am vazut si eu ceva din emisiune. Bunul Dumnezeu sa va ajute sa strangeti banii. 
Livsy Maicuta Domnului fie cu tine. Multumim pentru tot ce faci pt noi.
ioanact iti spun si eu cu mare intarziere LA MULTI ANI.
Bunul Dumnezeu sa te ocroteasca. 
Caciantoni multumim pt toate postarile tale.
Fetelor noi Andreea si silvi bine ati venit si sa treceti cat mai repede pe listuta de gravidute. 
Victorita sarcina usoara vad ca esti foarte fericita. Asa sa ramai toate cele noua luni.
Koko ti-am vazut baietelui. E foarte dragalas. Sa va bucurati de el.
MaraAnisia, Deeva si tuturor fetelor 

va doresc numai bine si multa sanatate.