Rugaciune colectiva pentru a avea copii (49)
Raspunsuri - Pagina 13
MaraAnisia spune:
Dragutelor, mai jos va postez un mesaj din partea Cameliei (Cami_antonia):
VA RUGAM DIN SUFLET NU UITATI SA URMARITI IN ACEASTA SEARA (2 NOIEMBRIE) LA ORA 19:00 PE TRINITAS TV SE VA DA CAZUL ALINEI
DE ASEMENEA, CAMELIA VA PUPA, VA IMBRATISEAZA SI VA MULTUMESTE TUTUROR
Cu Dumnezeu in gand
http://lt1f.lilypie.com/6Xgsp3.png
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angel33 Nu am cuvinte sa descriu durerea, minunea mea nu a vrut sa fie cu mine. Sarcina oprita in evolutie. Imi este foarte greu sa accept, dar asta e. |
Off, Doamne!
Imi pare sincer rau!Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta durere!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
16+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
deeva73 spune:
sara buna fete dragi si Cipicah,
Am fost lipsit de-acasa pe weekend, deschid amu subiectu' si citesc vesti amestecate. Am si eu una despre cea mai buna verisoara aproape ca o sora pt. mine... pe 31 octombrie Silvana mea scumpa o dat nastere lui Dragos, un ficioras de 4300 g, natural, fara peridurala. Mane zi merg la Sibiu sa-l vad, si-mi canta inima de parca ar fi al meu.
ioanact la multi ani ... daca-i mai primesti si de la mine.
mara multam ca ne-ai informat de emisiune
truzi bine ca ai venit printre noi! Te primim cu draga inima, da' vezi tu ca la aspirante ii cam inghesuiala... asa ca treci tu fuga, fuguta la gravidute.
livsy ma bucur foarte ca iara ne scri.
vvvv bucura-te de burtica ta pana la capat si peste 9 luni sa-ti primesti prunc sanatos si frumos la san.
angel33 te-am lasat la urma. M-am tot gandit ce sa-ti spun da' tot nu stiu. Oricum as fi formulat imi dau sama ca-s numa' vorbe care pe mine personal ma indispun de cate ori aud ca-mi sunt adresate: "asa a randuit Dumnezeu... ai rabdare ca vei fi mama... bebe vine cand nu te astepti". In schimb m-am blocat si n-am cuvinte sa-ti rostesc. Da' am un umar pe care poti sa plangi asa cum am plans si eu cand mi-am pierdut puiutu'.
si-s sigura ca mai aveam vorbe de spus si altor fete da' ierteti va rog ca nu-mi mai amintesc ce si cui sa zic. S-aveti o noapte buna. Doamne ajuta-ne si ne iarta pe toti gresitorii tai!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
deeva73 spune:
cami pus te felicit pentru ca ai adus pe lume prunc frumos si sanatos. La multi ani micutule Flavius!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
cami_antonia spune:
fetele
ati vazut emisiunea?
imi pare rau ca nu au avut alte poze decat cele de pe blog ... adi era super emotionat si avea si de ce ... ati auzit-o si pe alina .... saracuta ... a ramas si cu ceva sechele de vb dupa operatie .... abia vb ,... nu-si gaseste cuvintele ... si are si unele pierderi de memorie
draga de ea ....
eu am fost tot un 
iar sotul a gresit ceva .... a spus ca alexia fusese operata si in tara .... greseala a povestirilor mele .... se mai intampla ...
angel
.... usor draguta ... ca sigur va reveni momentul de fericire ... te pupic
va imbratisez pe toate
cami
doamne ajuta!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
silvi.81 spune:
Buna seara ,fete dragi ,ma primiti si pe mine?? eu imi doresc un bb mic de ff mult timp de vreo 4 ani si ceva,in ultimii 3 ani am inceput sa umblu pe la doctori si abia anul acesta am avut ocazia sa vad de 2 ori un test pozitiv,doar ca bucuria mea a durat cateva zile,de fiecare data.............e greu ,am probleme destule cu ovarele ,ovulatia si coagularea sangelui,,,,,dar inca am nadejde in Cel de SUS.....si sper si ma rog ca intr-o buna zi sa-mi trimita si mie Marea Binecuvantare.....
am 28 de ani ,sunt din jud,Suceava ,dar locuiesc in Sicilia de aprooape 8 ani.......in august am fost acasa si am reusit sa merg pe 8 sept,la 7 manastiri din jud Neamt(nu le-am mai fodt vizitat) .....ma rog ca Bunul Dumnezeu sa ne auda rugaciunile si sa se indure de durerea noastra......DD ajuta!
http://lt2m.lilypie.com/CUq4p2.png
ALRAK spune:
Angel33 cuvintele sunt de prisos 

.
Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa-ti dea putere sa mergi mai departe. Sunt alaturi de tine

tuturor
Doamne Ajuta!
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
DRAGUTELOR SI CIPICAH......SINAXARUL DE AZI....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie03.htm
mvb spune:
Angel imi pare ingrozitor de rau ca a trebuit sa cunosti o durere atat de mare...Dumnezeu are grija de tine si ai sa vezi ca la un moment dat ai sa tii si tu un pruncutz mic in brate!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................
ANITA75 spune:
Cami am vazut emisiunea de aseara ,ce sa-ti spun f emotionanta ,cind a vb Alina mi s-a facut pielea de gaina ,si fratele tau se abtinea mult sa nu planga si eu aveam un nod in gat ,si sotul tau a vb f bine ,mai e mult de strins dar cu ajutorul lui DD si al oamenilor se v-a face bine ,