Rugaciune colectiva pentru a avea copii (49)
Raspunsuri - Pagina 10
mvb spune:
www.jurnalul.ro/stire-pagina-de-suflete/trebuie-sa-mai-fie-o-sansa-525585.html" target="_blank"> Aici puteti citi articolul din Jurnalul National despre Alina Donescu.
Doamne ajuta!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Petru fetele care o stiu pe Camy pus.............Camy a nascut un baietel perfect sanatos, iar fericita mamica a trecut cu bine operatia
Bun venit pe lume micutzule Flavius Cristian si sa le aduci parintilor tai numai bucurii!
Doamne ajuta!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
housepocket480 spune:
Livsydraguta mea, ma faci sa ![]()
Nu sunt nici pe departe asa, am si eu momente in care nu ma recunosc nici pe mine (mai ales la serv), dar deh, cine nu are?
Eu cred ca o sa merg luni seara la Sfintele moaste pt ca dimineata sunt la serviciu, dar mi-ar placea sa ne intalnim mai multe la un asemenea pelerinaj.
mvbce veste minunata! Sa dea Dumnezeu ca Flavius Cristian sa fie sanatos, iar Cami sa se bucure impreuna cu familia ei de el. Multa sanatate.
vvvvpai cand te intorci ca tot te astept. Hai cu vesti!
Mama lui Matei Alexandru
georgia_c spune:
camy , felicitari mamico 

, sa va traiasca comoara , sa va umple golul din suflet si sa va aduca numai bucurii
Flavius Cristian, bine ai venit pe lume , sa-ti ajute DD sa ai o viata lina ca un fulg
mvb , tu urmezi 

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
MTHFR C677T genotip heterozigot
cami_antonia spune:
mvb eu te 

de multe ori
mercic de articol si tie si marei
este frumos
speram sa il vada cat mai multi oameni
la umanitare eu vb mai mult singurica
e f aiurea
ei da sa nu disper
ne va ajuta Dumnezeu
va pup
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
ANITA75 spune:
tare frumoasa e Alina, ar fi pacat sa se intimple ceva mai rau cu ea ,DD sa o aiba in paza si sa o vegheze
Flavius bine ai venit pe lume ,sa ai parte de tot binele
vvv cum e sarcina ,OK
fetele ,we placut!
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Pt ca azi e ziua mea, va servesc cu o felie de tort
si o cupa de sampanie
!
Livsy multumesc de intrebare!
Suntem bine..astazi vom vizita Buzaul (daca tot nu pot parintii/socrii sa vina, vor veni pe 8 Noiembrie- de ziua numelui, ma cheama si Gabriela
).
Ca tot ai amintit de 9 Noiembrie, at voi merge la dr, pt TT si voi face si eco, poate va vrea bb sa ne arate ce acunde intre picioruse
.
Din pacate
noi nu putem sa ajungem la moastele Sf Nectarie, am fi vrut ajungem si la moastele Sf Dimitrie, dar din cate am auzit tot asa a fost aglomerat.
Multumim mult pt psalmii!
vvvvv am vazut tarziu mesajul tau cu nr de tel. Il voi baga in agenda. Te voi suna maine..si asa vei avea si tu nr meu.
Ne-am razgandit si am mers la Buzau, am trecut un pic si prin Slobozia ( in treacat, pe varianta). Vom veni in alta zi si in Slobozia si ne vom intalni, nu te supara.
(oricum nu e dist mare, vom ajunge imediat)
Tu mai lucrezi? Ce program ai?
Daca vrei poti sa-mi trimiti raspunsurile prin PM, ca sa nu ne abatem de la subiect.
Avem pozele aici de azi.
Am plecat sa ma culc
, sunt obosita..si voi m citi maine ce s-a m scris.
O seara placuta tuturor!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
15+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
caciantoni spune:
camelia - Felicitari, mamico! sa va traiasca baietelul si sa va bucurati de el....Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca si sa reverse asupra voastra multe, multe binecuvantari.....
caciantoni spune:
si pentru ca este trecut de ora 24,00, iata si sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie31.htm
ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
Ioanact

La Multi Ani! Sarcina usoara in continuare, sanatate si multa multa fericire.

Livsy 

Sandaa iti multumesc din suflet. Am primit de la tine Braul Maicii Domnului si aseara, cand mi-a dat sotul plicul, am plans de bucurie. Inca o data iti multumesc si Bunul Dumnezeu sa te ajute in tot ceea ce faci.

tuturor
Doamne Ajuta!