Rugaciune colectiva pentru a avea copii (49)
Raspunsuri - Pagina 11
mvb spune:
Alinutza LA MULTI ANI FERICITI!
Iti doresc sanatate si sa te bucuri de copilasii tai care sunt pietricelele tale pretioase.....Ioana este ca o prajiturica, iti vine s-o mananci cu tot cu caciulitza![]()
Iti doresc ca toate lucrurile frumoase pe care ti le doresti sa devina cat mai curand realitati!
LA MULTI ANI!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Multumesc mult pt urari :ALRAK
si mvb
, le intorc inzecit!
Felicitari camy_pus!
Iti doresc refacere rapida, laptic mult pt Flavius, iar bb sa fie sanatos, sa va bucurati de el toata viata.
Va dau cateva informatii despre Oanka80, este bine, ieri urma sa faca morfologia fetala (sa speram ca totul e bine) si ca deocamdata nu poate intra pe forum, ca s-a mutat in noua casa si acolo nu ai internet si nici cablu. Il va instala cat de curand.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
15+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
vvvvv spune:
buna dragele mele!
eu....sunt in urma cu totul, dorm pe mine, am tras un pic de sperietura, dar totul este bine! Multumesc celor care si-au facut griji,
, nu am nimic, doar ca nu am mai avut timp sa intru, azi am citit din urma, ioanact, te astept cu drag, poti sa ma suni cand poti!
noi, pentru ca suntem doi,
, suntem bine, zile trecute am bagat pe toata lumea in alerta, am dat toata lumea peste cap, miecuri am vrut sa tin post, am intrat in alimentara, am simtit miros de peste afumat, am inghitit in sec, si atat!
Seara, am mers sa primim binecuvantare de la preot, care saracul atat i-a multumit BUNULUI DUMNEZEU!.... se bucura din tot sufletul, se bucura si se inchina si multumea pe rand Sf Maicute, la toti Sfintii, Bunului Dumnezeu!
Seara, am observat cand am luat arefam ca am vinisoare maronii, gata, am intrat in panica, nu am mai vr cu nimeni, am citit Ac Sfantului Nectarie, m-am uns cu ulei, si an zacut!
Dimineata am intrat in alerta, cautam medic, eu acici in localitate nu cunosc pe nimeni, apoi am auzit de o doctora care este venita de la Giulesti, si am tot cautat sa ajung la ea, nu raspundea la telefon, si am inceput pe cai ocolite.Asta este, traim in Romania, trebuie sa o luam si asa!
Intre timp, ma duc si cumpar peste afumat, nu de un fel de 3 feluri, ca nu stiam pe care il mirosisem
, si, gust un pic si gata.... nu mai curge nici o maroneala! Pe urma tot intrebam la servici, mai fetelor, asa este sa poftesti????Pai atunci ce fac, cumpar tot magazinul?
Pusesem si doctora pe fuga, si saraca a venit ca cabinetul particular desi nu avea program, pentru ca nu avea cum sa ma consulte ca saraca pentru ca este buna nu este agreata in spital!
Am intrat intr-un cabinet unde se recolteaza papanicolau, m-a consultat, usor, s-a uitat pe toate analizele care le aveam, am intrat si la eco, si acolo am vazut si bebicul din burtica!
Suntem bine, mi-a marit doza de arefam, si no-spa, eu luam doar daca simteam ca ma doare sau credeam ca sunt mici contractii, ea mi-a zis timp de 2 saptamani sa iau constant. Peste 2 saptamani ne-a chemat sa ii ascultam inimioara
. Deci sunt
cu acte in regula, am si carnetul gravidei!![]()
DOAMNE CAT ITI MULTUMESC!
Fetelor ma rog din tot sufletul sa ma urmati!Sa ma credeti ca nu vorbesc aiurea, de cate ori ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru darul primit, de aceasta minune din burtica, de atatea ori ma rog pentru toate sa primiti acest dar! DOAMNE AJUTA!
Eu intru un pic mai rar pentru ca sunt la servici si dorm pe mine, de la ora 16 am cursuri, sunt anul II la Controlul si expertiza produselor alimentare, inainte aveam doar 3 saptamani, acum avem pana la 15 decembrie!Asta nu inseamna ca sunt departe, si nici gand sa va parasesc! Sunt aici
, dar va cer un pic de rabdare sa imi intru in ritm!!!
Deci, suntem bine, nu avem greturi, nu avem rau, imi vine sa mananc usturoi cu lamaie(facut mujdei in blender, jumate de lamaie cu jumate de capatana de usturoi+ putin ulei) daca se poate in fiecare zi, si nu am nimic, altadata muream de stomac, pot sa il mananc gol, sau cu paine, e tot una, nici nu imi trebuie altceva! A... si oua, care eu inainte daca mancam 2-3 pe luna!
![]()
camy-pus, sa iti traiasca minunea, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el, iar in casa , multa liniste si caldura sufleteasca! 
stati sa ma duc sa mai citesc in spate! Revin caci sunt la munca!

pe toate!
ANITA75 spune:
vvv bine ca sunteti ok amindoi si felicitari ca esti gravi cu "acte in regula",stai linistita si intra cind poti ,ne dai si vesti mai multe si nici la servici sa nu te istovesti ,ai grija ca acum ai in grija o minune care trebuie protejata,sanatate multa!
mai fetelor,am urmarit aseara pe B1 emisiunea trenul vietii si tare mult mi-a placut ,voi ati vazut-o? deci sa nu ne luam de la DD gandul si credinta niciodata pt ca EL ne ajuta dar toate la timpul potrivit 

vvvvv spune:
housepocket480, 95%, ne-am orientat pe municipal, eu am avut la 25 ani un rinichi blocat, s-a infectat, s-a deblocat dupa un timp, dar are unele modificari, cu naturiste in schimb, functioneaza, parerea medicilor, este cezariana! Ne rugam sa ajungem pana acolo sanatosi!
anadomnica, happynum, si sotul meu zice ca tot fetita este
, eu zic bebenel( si cand spun asta ma refer ca copilas, fie ca este fetita sau baietel) iar el zice bebenita!![]()
Lili_g, multumesc multttt de tot, pentru tot! Si eu te imbratisez cu mult drag! 

Karla, mvb, maria08, deeva, magdita, si celelate fete, o sa vedeti ca ma urmati cat de curand!Sfintii ne aud rugaciunile!
anita 75, dupa cum vezi, sunt ok!
[red]anadomnicao minune de copil, sa fiti sanatosi , fericiti si sa aveti parte de multe impliniri! Radiati de fericire, si tu si sotul tau!
sanda

angel
, tu parca ai ramas cu o luna inainte sau cu doua luni?????
oanka80, ma rog pentru tine sa fie bine si te asteptam cu vesti?
cami_antonia, ce face Alina??? stiu ca esti ocupata! am citit in spate
, si putere draga mea!
luni sotul meu se duce la un nou sir de analize la Bucuresti, nu pot sa merg cu el, dar ma rog sa fie bine! Va rog din suflet sa ne rugam pentru iertarea pacatelor lui!
pentru toate, dar absolut pentru toate 

, si imbratiseri de la noi doi, eu si bebenel
!AAAAAAAAA, CUM POT SA POSTEZ GRAVIDUTA CU CATE SAPTAMANI ARE BEBENEL????? SCUZE DAR NU STIU!
aaaaaaaaaa, si sa va mai spun una buna![]()
![]()
, nepoata mea, care de alfel ea si sotul ei ne-au carat saracii ani la randul cu masina la Bucuresti la spitale si a fost alaturi de noi, s-au trezit la 3 dimineata ca sa fim mereu la 7 la spital, adormiti, invoiti de la servici, sa le dea Dumnezeu sanatate, are un baietel de 6 ani, Bogdanel, care si noi si el ne iubeste tare mult, a aflat de copilas, prima data a tipat, a plans, spunand ca el nu mai vrea alt copil ca matusa si Gigi nu o sa il mai iubeasca la fel pe el! Nepoata mea a vorbit cu el, i-a explicat, si primesc in cel mai scurt timp telefon de la el si ma intreaba,, E adevarat ca ai un copilas in burtica? Eu nu raspund de teama sa nu planga! el imi spune,, Sa imi spui adevarat, ca acum am inteles ca ai sa ma iubesti, si eu fiind mai mare am sa am grija de el, daca e baiat sa ii spui Bogdan, daca ai fetita sa ii spui Alexandra sau Raluca!Cand o sa vina pe lume?'',,la anul Bogdanel, cand o sa fie vara!''
) ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ACUM SPUNE LA TOATA LUMEA, CA LA ANUL O SA AIBE UN FRATIOR SAU O SURIOARA CA O SA NASCA MATUSA ( TUSI VICKI asa imi spune el)

![]()

![]()
![]()
![]()
Ioanact spune:
vvvvv ca sa-ti apara la semnatura nr saptamanilor si semnul ca esti gravida, intri la profil personal - Editeaza profil - scrii numele de utilizator si parola - trimite - apoi intri la optiuni profil (e ultima sectiune) - apesi pe semnul + si in rubrica unde scrie semnatura scrii mesajul cu nr sapt si ca-ti apara
, scrii intre [ gravi ], fara spatii.
Nu am reusit azi sa te sun azi, dar cand voi avea un pic de timp te voi suna.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
ALINA
de
15+ - JUSTIN/JUSTINA
cami_antonia spune:
BUNA SEARA FETELE
vvv te-as ruga sa amani ascultarea inimii
mie doctorita mi-a spus ca este bine sa se asculte abia de la sapt 13 incolo deoarece razele laser sayu ce sunt .... care iti redau semnalele inimii incalzesc tesuturile si pot provoca avort spontan
te rog ai grija
nu te duce asa repede
si cere 2 pareri
incearca sa intrebi pe fete pe forum
sa citesti cat mai mult
sa fii cat mai informata
eu iti recomand cu placere
MATERNITATEA GIULESTI
unde garantat poti naste cu orice medic este de garda
sunt niste profesionisti
poti merge si la Marinescu fara alte interventii
daca vrei ma suni sau imi scrii PM
IN REST VA PUP
DA ALINA ESTE O FRUMUSETE DE FATA
MAI DATI SI VOI VA ROG PAGINA DE UMANITARE
LA PRIETENII DIN MESENGERE
E GREU CU STRANSUL BANILOR
SUNT 17 MII
SI MAI E MULT
SI EA E DEJA LA PRAGUL INFERIOR AL ANEMIEI
OFFFFFFFFFFFFF
VA PUP
DOAMNE AJUTA!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie01.htm" target="_blank">Aici aveti sinaxarul de azi.
si urmatorul psalm:
PSALMUL 50
Al lui David.
l. Miluieste-ma, Dumnezeule, dupa mare mila Ta
2. Si dupa multimea îndurarilor Tale, sterge faradelegea mea.
3. Mai vârtos ma spala de faradelegea mea si de pacatul meu ma curateste.
4. Ca faradelegea mea eu o cunosc si pacatul meu înaintea mea este pururea.
5. Tie unuia am gresit si rau înaintea Ta am facut, asa încât drept esti Tu întru cuvintele Tale si biruitor când vei judeca Tu.
6. Ca iata întru faradelegi m-am zamislit si în pacate m-a nascut maica mea.
7. Ca iata adevarul ai iubit; cele nearatate si cele ascunse ale întelepciunii Tale, mi-ai aratat mie.
8. Stropi-ma-vei cu isop si ma voi curati; spala-ma-vei si mai vârtos decât zapada ma voi albi.
9. Auzului meu vei da bucurie si veselie; bucura-se-vor oasele mele cele smerite.
10. Întoarce fata Ta de la pacatele mele si toate faradelegile mele sterge-le.
11. Inima curata zideste intru mine, Dumnezeule si duh drept înnoieste întru cele dinlauntru ale mele.
12. Nu ma lepada de la fata Ta si Duhul Tau cel sfânt nu-l lua de la mine.
13. Da-mi mie bucuria mântuirii Tale si cu duh stapânitor ma întareste.
14. Învata-voi pe cei fara de lege caile Tale si cei necredinciosi la Tine se vor întoarce.
15. Izbaveste-ma de varsarea de sânge, Dumnezeule, Dumnezeul mântuirii mele; bucura-se-va limba mea de dreptatea Ta.
16. Doamne, buzele mele vei deschide si gura mea va vesti lauda Ta.
17. Ca de ai fi voit jertfa, ti-as fi dat; arderile de tot nu le vei binevoi.
18. Jertfa lui Dumnezeu: duhul umilit; inima înfrânta si smerita Dumnezeu nu o va urgisi.
19. Fa bine, Doamne, întru buna voirea Ta, Sionului, si sa se zideasca zidurile Ierusalimului.
20. Atunci vei binevoi jertfa dreptatii, prinosul si arderile de tot; atunci vor pune pe altarul Tau vitei.
cami_antonia eu la sarcina cu Ioana am fost la 4 sapt (fiind prima sarcina)la eco, apoi in sarcina care am pierdut-o, am fost la 8 sapt si acum vroiam sa merg tot la 8 sapt, dar nu am avut rabdare si am fost la 7 sapt.
Nu stiam ca afecteaza aceste eco facute m dvm de 13 sapt.
Dar cred ca mai bine sa asculte de sfatul medicului, Victorita, si cand ii recomanda medicul at sa faca eco.
Doamne Ajuta sa se stranga banii necesari pt Alina, iar Alinei ii doresc vindecare de boala pe care o are!
Maine ziceai ca pe programul Trinitas vom vedea reportajul cu sotul tau si Adrian?
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
ALINA
de
16+ - JUSTIN/JUSTINA
vvvvv spune:
cami_antonia, multumesc mult de tot, nu am indraznit sa scriu pe pm, pentru ca stiu cat esti de prinsa in ajutorarea lui Alina si Adrian, +teza+ familie!Ai un suflet tare mare, Bunul Dumnezeu te v-a rasplati in tot ceea ce faci!Cata putere iti poate da! DOAMNE AJUTA! Suma se strange greu, ea este slabita, vad si citesc si eu toate articolele!
In privinta ascultarii inimioarei nu stiam, multumesc, asa am sa fac!Initial si eu ma gandisem la Giulesti la profesor, dar eu am ajuns tare greu la el, dar am fost multumita de el ca om dar si ca medic, imi raspundea si ma lamurea cu tot ce intrebam! In cel mai scurt timp o sa iau o decizie pentru medicul principal, care v-a fi la Bucuresti, doctora la care am fost aici o cheama Dinu si a lucrat cu Moisa la Giulesti, totusi aici e bine sa mai am pe cineva!
Analizele preliminare, uzuale, mi-a spus medicul de familie ca trebuie sa le platesc ca nu sunt fonduri, asa ca mai bine l;a fac la Bucuresti, ca sunt mai sigure, dar sa luam salariile! Medicul de familie nu imi ia in considerare pe cele facute in februarie, le facusem la Bios diagnostic, nici macar partial, iar luna aceasta le facusem in spitalul Universitar, o mica parte care le intereseaza pe ele, nici nu a vrut sa se uite pe ele!
Bunul Dumnezeu, Maicuta si toti Sfintii sa va ajute in tot ceea ce faceti, iar pentru Alina o mare minune!
ioanact,
, incerc sa intru, sper sa reusesc la semnatura, si cand poti vorbim la telefon!
livsy,
un pic de rabdare cu mine, ca sunt tare ametita, intai trebuia sa scriu si pe urma sa te anunt!