Rugaciune colectiva pentru a avea copii (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui caciantoni

fetlor, imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste trista....azi dimineata a trecut la Domnul parintele Teofil Paraian duhovnicul Manastirii Brancoveanu de la Sambata de Sus....parintele a trecut la cele vesnice in spitalul militar din Cluj....Sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace....

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manastirea Caraiman)

TRISTA VESTE PENTRU NOI TOTI.
BUNUL DUMNEZEU SA IL PRIMEASCA INTRE SFINTI.

DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA SE ODIHNEASCA IN PACE!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Sara buna fete si Cipicah,

caciantoni dureroasa veste ne-ai dat. De asta dimineata nu-mi iese din minte moartea marelui parinte si duhovnic Teofil Paraian. O fost si pe la Deva sa propovaduiasca al Domnului cuvant insa cu regret va zic ca am aflat abia dupa conferinta. Salile unde avea convorbiri cu credinciosii erau pline de tineri. Eu personal m-am indragostit realmente de vorba sa cea blanda inca de prima data cand a fost dat urechilor mele sa-l auda. De vreti a ma crede, am fo' azi la biserica, i-am aprins lumina marelui parinte si m-am rugat la icoana Maicii Domnului: "De'acuma ai tu grija Maicuta draga de sufletul lui Teofil, ca tare mult te-o mai iubit si multe versuri or rostit ale sale buze in cinstea ta Marie." Domnu' sa-l primeasca in gradinile raiului. Odihneasca-se in pace!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie30.htm

si pentru ca azi este sarbatorit Sf. Ap. Cleopa, sa ne rugam pentru odihna si vesnica pomenire a mult iubitului Parinte Arhim. Cleopa Ilie. Bunul Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna dimineata, dragele mele,

Multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine si s-au rugat pentru mine. Nu exista destule cuvinte (eu nu am), care sa exprime binele pe care il faceti prin rugaciune si va multumesc din tot sufletul!

Sandaa, Noce, Mara, Magdita, Deeva, Housepocket, Anadomnica, Anaomaria, Ioanact, Georgia, Alrak, Cami, absolut toate fetele care mi-au adresat aici cateva cuvinte de mare bunatate si s-au rugat pentru mine, Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca si sa picure in vietile voastre la fel de multa mangaiere si binecuvantare cata aduceti voi in jurul vostru! Va iubesc mult!!! tuturor!
Cand am facut lista de nume, sunt perfect constienta de cele care s-au rugat in liniste si in general ne scriu mai rar, dar sunt acolo, alaturi de fiecare dintre noi... Fata de ele imi vine in minte un verset frumos "... si Tatal tau, care vede in ascuns, iti va rasplati" Am spus asta din recunostinta si pentru acelea dintre noi care din variate motive nu pot sa ne scrie atat de des cat ne-am dori, dar ne poarta in sufletele lor si in rugaciune

Deeva, ma bucur ca ti-ai recapatat optimismul Sa dea Dumnezeu o veste buna in curand! Deie Domnul, cum spui tu! Vezi, te-am imitat!

Ioanact, ce mai faci?

Housepocket, ma bucur din suflet ca ati putut sa va inchinati moastelor Sfantului Dimitrie, este mare minune, mie nu mi s-a permis anul acesta, dar am fost binecuvantata sa ajung luni dimineata la slujba, la Patriarhie. A fost superb!... Imi doresc din suflet sa primesti in urma acestei binecuvantari deja primite un dar la fel de frumos ca cel pe care l-ai mai primit si acum cativa ani. Sa va ajute Dumnezeu! Poate ca eu sunt una dintre putinele care o cunosc personal pe Madalina (Housepocket), as vrea sa va spun ca daca ati cunoaste-o ati fi cat se poate de incantate de caldura ei, este o persoana absolut speciala pentru care te bucuri ca pentru tine atunci cand i se intampla ceva frumos! Doamne ajuta, draga noastra!

Georgic, unde disparut-ai? Asteptam vesti de la tine si te pupam dulce!!!

Noce, MULTUMESC din suflet pentru cuvintele frumoase! Ce mai face Filip?

Anadomnica, Anaomaria , va imbratisez cu multa dragoste! Si pe Mariute la fel ... Doamne Ajuta!

Cami, ce face Alina? Ce faceti? De ce nu ne mai spui nimic? Te si pe tine si pe Alina si ii doresc multa multa sanatate. Spune-ne, de cati banuti mai este nevoie??? Poate reusim sa-i strangem. Doamne Ajuta!

Sandaa, te imbratisez cu multa dragoste, draga mea si iti doresc tot binele din lume!
Mara, , asemenea, Magdita, , asemenea, sa va binecuvanteze Dumnezeu, Madutz , la fel, asteptam cu sufletul la gura o veste buna! Doamne Ajuta!

Luca, ce ma bucur ca ne-ai scris!!! Multa sanatate si vesti bune! Te imbratisam cu dragoste!

VVVVV, de ce nu mai spui nimica? Unde esti?

Am indraznit sa trec in listuta de persoane care au nevoie de ajutor prin rugaciune si numele Gheorghe, intrucat am citit intr-un ziar ca domnul Ghoerghe Dinica se afla internat in stare destul de grava intr-un spital. Va rog fierbinte sa ne rugam pentru dumnealui, Dumnezeu sa-i usureze suferinta si sa-l insanatoseasca repede.

Va imbratisez pe toate cu mult drag. Va amintesc ca pe 9 noiembrie putem sa ne inchinam Sfantului Nectarie de ziua lui, la Manastirea Radu Voda din centrul Bucurestiului. Cu ajutorul Lui Dumnezeu eu voi fi acolo de dimineata si va fi prima oara cand voi sta la coada cea mare sa ma inchin si sa multumesc Sfantului. Daca vreti, putem sa ne strangem mai multe. Este intr-o zi de luni, nu stiu cate dintre noi vor putea, dar poate cateva totusi reusim sa ne strangem. Eu am noroc, ca sa spun asa, luni este ziua mea libera...

Caciantoni, iti multumim din suflet pentru tot ce ne postezi, Bunul Dumnezeu sa iti rapslateasca si sa fii binecuvantata, tu si toti cei dragi ai tai. Te asteptam si cu o veste frumoasa, draga noastra. De ce nu ne mai spui nimic despre tine?

Trutzi (Andreea), asteptam sa ne spui cteva cuvinte despre tine cand poti si iti uram BINE AI VENIT! Sa treci repede in lista de gravidute! Doamne Ajuta!

Va imbratisez cu dragoste pe absolut toate! O zi frumoasa, linistita si buna!
Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Dragele mele, iata si Psalmul:

Psalmul 48
Mai-marelui cantaretior, un psalm pentru fiii lui Core

1. Auziti acestea toate neamurile, ascultati toti cei ce locuiti in lume :
2. Pamamtenii si fiii oamenilor, impreuna bogatul si saracul.
3. Gura mea va grai intelepciune si cugetul inimii mele pricepere.
4. Pleca-voi spre pilda urechea mea, talcui-voi in sunet de psaltire gandul meu.
5. Pentru ce sa ma tem in ziua cea rea, cand ma va inconjura faradelegea vrajmasilor mei ?
6. Ei se incred in puterea lor si cu multimea bogatiei lor se lauda.
7. Nimeni insa nu poate sa scape de la moarte, nici sa plateasca lui Dumnezeu pret de rascumparare,
8. Ca rascumpararea sufletului este prea scumpa si niciodata nu se va putea face,
9. Ca sa ramana cineva pe totdeauna viu si sa nu vada niciodata moartea.
10. Fiecare vede ca inteleptii mor cum mor si cei neintelepti si nebunii si lasa altora bogatia lor.
11. Mormantul lor va fi casa lor in veac, locasurile lor din neam in neam, desi numit-au cu numele lor pamanturile lor.
12. Si omul in cinste fiind, n-a priceput; alaturatu-s-a dobitoacelor celor fara de minte si s-a asemanat lor.
13. Aceasta cale le este sminteala lor si celor ce vor gasi de bune spusele lor.
14. Ca niste oi in iad sunt pusi, moartea ii va paste pe ei.
15. Si-i vor stapani pe ei cei drepti, si ajutorul ce-l nadajduiau din slava lor, se va invechi in iad.
16. Dar Dumnezeu va izbavi sufletul meu din mana iadului, cand ma va apuca.
17. Sa nu te temi cand se imbogateste omul, si cand se inmulteste slava casei lui.
18. Ca la moarte el nu va lua nimic, nici nu se va cobori cu el slava lui.
19. Chiar daca sufletul lui se va binecuvanta in viata lui si te va lauda cand ii vei face bine,
20. Totusi intra-va pana la neamul parintilor lui si in veac nu va vedea lumina.
21. Omul in cinste fiind n-a priceput; alaturatu-s-a dobitoacelor celor fara de minte si s-a asemanat lor.

Sa fie de folos!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Il mai postasem... Iata si Psalmul 49

Psalmul 49
Un psalm al lui Asaf

1. Dumnezeul dumnezeilor, Domnul a grait si a chemat pamantul,
2. De la rasaritul soarelui pana la apus. Din Sion este stralucirea frumusetii Lui.
3. Dumnezeu stralucit va veni, Dumnezeul nostru, si nu va tacea;
4. Foc inaintea Lui va arde si imprejurul Lui vifor mare.
5. Chema-va cerul de sus si pamamtul, ca sa judece pe poporul Sau.
6. Adunati-i Lui pe cuviosii Lui, pe cei ce au f acut legamant cu El pentru jertfe.
7. Si vor vesti cerurile dreptatea Lui, ca Dumnezeu judecator este.
8. "Asculta, poporul Meu, si-ti voi grai tie, Israele !... Si voi marturisi tie : Dumnezeu, Dumnezeul tau sunt Eu.
9. Nu pentru jertfele tale te voi mustra, iar arderile de tot ale tale inaintea Mea sunt pururea.
10. Nu voi primi din casa ta vitei, nici din turmele tale tapi,
11. Ca ale Mele sunt toate fiarele campului, dobitoacele din munti si boii.
12. Cunoscut-am toate pasarile cerului si frumusetea tarinii cu Mine este.
13. De voi flamanzi, nu-ti voi spune tie, ca a Mea este lumea si plinirea ei.
14. Oare, carne de taur voi manca, sau sange de tapi voi bea ?
15. Jertfeste lui Dumnezeu jertfa de lauda si implineste Celui Preainalt fagaduintele tale,
16. Si Ma cheama pe Mine in ziua necazului si te voi izbavi si Ma vei preaslavi ".
17. Iar pacatosului i-a zis Dumnezeu : "Pentru ce tu istorisesti dreptatile Mele si iei legamantul Meu in gura ta ?
18. Tu ai urat inatatura si ai lepadat cuvintele Mele inapoia ta.
19. De vedeai furul, alergai cu el si cu cel desfranat partea ta puneai.
20. Gura ta a inmultit rautate si limba ta a impletit viclesug.
21. Sezind impotriva fratelul tau cleveteai si impotriva fiului maicii tale ai pus sminteala.
22. Acestea ai facut si am tacut; ai cugetat faradelegea, ca voi fi asemenea tie; mustra-te-voi si voi pune inaintea fetei tale pacatele tale.
23. Intelegeti dar acestea cei ce uitati pe Dumnezeu, ca nu cumva sa va rapeasca si sa nu fie Cel ce izbaveste.
24. Jertfa de lauda Ma va slavi si acolo este calea in care voi arata lui mantuirea Mea ".

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Cami, a aparut povestea in Jurnalul national.

http://www.jurnalul.ro/stire-pagina-de-suflete/trebuie-sa-mai-fie-o-sansa-525585.html

Doamne ajut-o pe Alina!

Cu Dumnezeu in gand
http://lt1f.lilypie.com/6Xgsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

buna ziua,
revin imediat cu vesti noi, dar va rog din suflet repede, daca are cineva nr de telefon lui ioanact
toate fetele, revin imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

nr meu de telefon este 0724032735 in vodafon, sau 0766754697 in cosmote !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

super au dat si cei din jurnalul
dar cine se pricepe sa adauge uin comentariu?
va rog sa transmiteti ca se poate dona online
fara a merge la banca
nu avem nr de sms
se obtin f greu

mercic mara si toate fetele care ati intrebat de noi
eu sunt chiauna ca nu am dormit
antoniei ii iese un dinte
si e greu
mi-a facut si ceva febra
offfffffffffff

pupici

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput