o fetita moare dupa vaccinul anti virus HPV
Raspunsuri - Pagina 5
Luna1 spune:
Mai voi chiar credeti ce spune in articolul ala cu tumoarea? Adica
"'It appears that Natalie died from a tumour in her chest which had spread to her heart and her lungs'.- adica fetita asta se tara zilnic la scoala, radea si nu mai putea de fericire dupa cum spune articolul, arata si sanatoasa (putin plinuta doar) si brusc a aparut tumora, s-a raspandit subit si a murit. Vaccinul ala n-are nicio legatura. Hmmm.
Si sa va mai intreb ceva, normal ca o fetita cu o tumora maligna raspandita in piept, s-ar fi simtit macar putintel asa rau, ar fi mers la dr si ar fi descoperit ce are. Voi credeti ca exista in tara asta un dr care sa autorizeze vaccinarea unui copil DEJA bolnav de cancer, isi asuma vreun doctor responsabilitatea asta?
Mai ganditi-va, mie (care nu sunt impotriva vaccinurilor, dinpotriva, copiii mei au facut toata schema de vaccinari) imi miroase a rahat de la o posta. Sunt terminati ca nu stiu cum sa mascheze repede efectul unui nou vaccin, le e frica de cazul in care nu vor mai gasi cobai sa-l incerce pentru rezultatele statistice de peste 10 ani.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ilse spune:
voljena iti dai seama ca e cusut cu ata alba...adica eu stiu ca virgula copilul meu e foarte bolnav si cu toate astea ma duc sa-l supun la un vaccin care se stie si de catre neavizati ca nu se face cand e vorba de o persoana care are underlying health problems...
Dar aici toata lumea dupa cum vezi are mare incredere in autoritati, ciudat e ca unii se plang in Romania de coruptie dar in acelasi timp sunt aparatori infocati ai astora de au adus vaccinul peste tot in lume...in Olanda e mare scandal cu comisioanele luate de catre unul si altul, dar in Romania e Domne totul extrem de curat, parfumat si etc. Deh, romanii sunt mai breji!
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
Luna1 spune:
Citat din acelasi articol
"It was so severe that death could have arrived at any time"
si ea era la scoala unde intamplator au vaccinat-o si unde tot intamplator a murit, fara nicio legatura cu vaccinul.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ilse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Citat din acelasi articol "It was so severe that death could have arrived at any time" si ea era la scoala unde intamplator au vaccinat-o si unde tot intamplator a murit, fara nicio legatura cu vaccinul. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Chiar ca...
Si in loc sa stea acasa cu ai ei, familia sa o ajute, stiu eu cu tratament ceva, macar sa-i aline suferinta, sau ma rog, au trimis-o la scoala, direct sa fie vaccinata.
sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ilse
Condoleante pentru sotia dvs. Dar nu vad legatura cu alegerea mea, am voie sa aleg ce vreau pentru fetita mea, este legal, sa refuzi sau sa accepti vaccinul...deci nu este obligatoriu sa mi-o vaccinez. Fiecare face ce crede el de cuviinta pentru copiii lui. eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008) |
nu cu alegerea ta are el o problema, ci cu felul in care iti sustii alegerea si o promovezi. Cauti incontinuu argumente la alegerea ta.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
ilse spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sirimie
nu cu alegerea ta are el o problema, ci cu felul in care iti sustii alegerea si o promovezi. Cauti incontinuu argumente la alegerea ta. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
Asa cum si tu cauti argumente la alegerea ta.
Cred ca te supara rau de tot rezultatul asa brut la ancheta cu HPV...esti cam in minoritate, atata tot ca restul care sunt de parerea mea sau se indoiesc, probabil au o mare scarba in a scrie fiindca li se sare la jugulara, plus ca nu vor sa se amestece cu anumiti useri de care nu vor mai scapa forever cat vor scrie pe DC.
LauraNicole spune:
Eu nu mi-as lasa copilul sa faca vaccinul respectiv si cu asta cred ca mi-am spus opinia .
Curios cum un copil bolnav in ultima faza este trimis de parinti in continuare la scoala si nimeni n-a vazut /n-a stiut ca e sub medicatie sau alt tratament .Foarte curios .Mai ales ca aici scolile au (de regula) program de la 8-8 jumate dimineata la 3-3jumate dp amiaza .Hai sa fim seriosi!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
LauraNicole spune:
Sa nu mai zic ca eu , ca mama de fata de 12 ani ,in caz ca Doamne fereste ar avea copilul meu vre-o boala despre care sa stiu ca e atat de avansata as fi nebuna sa-mi trimit copilul la scoala !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Chuny spune:
Fiecare va cantari foarte bine si va lua o decizie pt familia lui. Pe Dl Gadea il deranjeaza lipsa de empatie si mesajele oarecum ironice la un subiect atat de delicat. Il inteleg foarte bine!
Fetita mea e foarte mica, mai am timp pana va trebui sa iau o astfel de decizie.
Eu am incredere in rolul vaccinurilor, desi era sa-mi pierd baietelul in urma unui vaccin. Si asta pt ca pediatrul l-a consultat artificial inainte si nu si-a dat seama ca avea o otita dubla si inca nu stiu ce virus. La jumat de ora de la vaccin, cand am ajuns in parcarea din fata casei, a cazut jos, a facut convulsii, temperatura peste 40 ... a fost groaznic ! dar era bolnav si nu trebuia sa faca acel vaccin!
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir ***** ***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
sirimie spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ilse
Asa cum si tu cauti argumente la alegerea ta. Cred ca te supara rau de tot rezultatul asa brut la ancheta cu HPV...esti cam in minoritate, atata tot ca restul care sunt de parerea mea sau se indoiesc, probabil au o mare scarba in a scrie fiindca li se sare la jugulara, plus ca nu vor sa se amestece cu anumiti useri de care nu vor mai scapa forever cat vor scrie pe DC. eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008) |
esti departe de adevar
eu nu caut argumente pro sau contra vaccinare, nici nu apar pe aici cu argumente absurde de o parte sau alta
nu ma intereseaza acel sondaj. spre deosebire de alte vaccinuri ca ROR, cancerul de col uterin nu e contagios, vaccinul protejeaza numai pe persoana in cauza si daca nu se vaccineaza pe mine nu ma afecteaza absolut deloc.
eu vreau doar sa fie clar pentru cine nu e clar ca e o mare prostie sa refuzi un vaccin pentru niste cauze oculte cum ar fi ca omoara oameni sau ca unul sau altul are de cistigat si companiile farmaceutice le impun in propriul interes. sondajul arata numai cit de mare e ignoranta si naivitatea celor care pot fi convinsi de asa ceva.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei