o fetita moare dupa vaccinul anti virus HPV

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefy74

The Telegraph a publicat un articol ieri despre cazul fetei:

http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/6247665/Cervical-cancer-vaccinations-resume.html

Se pare ca fata era bolnava in momentul in care i-a fost administrat vaccinul. Greseala este a medicilor care au aprobat vaccinarea in aceste conditii. Familia fetei nu pune decesul fetei pe seama vaccinului.

Se pare ca degeaba au jubilat unii cand au aflat despre nenorocirea asta. Nu este vaccinul cauza si nu avem conspiratia mondiala la care viseaza niste minti bolnave. Este doar un vaccin obisnuit care streseaza sistemul imunitar pentru a reactiona la anumiti intrusi, tocmai de aceea nu trebuie administrat cand pacientul sufera de o afectiune.

Vezi o pagina mai in fata, Andrada a pus exact acelasi link, si deja am comentat unii altii despre asta.

Cine jubileaza si cand, unde, cum?

Fiecare are dreptul sa faca cu propriul corp ce vrea, adica daca tu esti pro-vaccinul acesta, nimeni nu te opreste sa ti-l faci.

Minti bolnave au foarte multi, chiar si daca nu cred in conspiratii mondiale.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Cititi acest articol, se pare ca fetitza avea o tumora maligna in piept dar este foarte interesanta parerea unui medic cercetator despre acest vaccin

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1217280/Cancer-jabs-programme-mass-experiment-says-researcher-health-officials-insist-vaccine-teenagers-safe.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vauva

Cititi acest articol, se pare ca fetitza avea o tumora maligna in piept dar este foarte interesanta parerea unui medic cercetator despre acest vaccin

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1217280/Cancer-jabs-programme-mass-experiment-says-researcher-health-officials-insist-vaccine-teenagers-safe.html

Pai numai si din titlu "mass experiment" si deja e scary...dar personal, care l-am citit de dimineata, nu gasesc nimic nou in el.

Ah, decat ca de cand a scris Guestus o fraza memorabila, nu stiu cum de nu mi-a trecut mie prin cap...sunt de parere ca omu e liber sa se supuna singur si nesupus de nimeni la ce vrea el, sa incerce chestii noi, sau nu.

Oricum vorba lu "mentoru meu" vedem si noi astialalti peste ani si ani care scapa, care nu(ei, noi)...e chestie de timp, oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gadeamarc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Citat:

Pai numai si din titlu "mass experiment" si deja e scary...dar personal, care l-am citit de dimineata, nu gasesc nimic nou in el.

Ah, decat ca de cand a scris Guestus o fraza memorabila, nu stiu cum de nu mi-a trecut mie prin cap...sunt de parere ca omu e liber sa se supuna singur si nesupus de nimeni la ce vrea el, sa incerce chestii noi, sau nu.

Oricum vorba lu "mentoru meu" vedem si noi astialalti peste ani si ani care scapa, care nu(ei, noi)...e chestie de timp, oricum.

Domnule Ilse (plus ceilalti 3 banditi, sven si thor), sa zicem ca dumneavoastra veti astepta sa vedeti ce se intampla fiicei mele Dana care va face vaccinul deoarece mama ei a murit de cancer cervical, pozitiva HPV si ii e teama sa nu treaca si ea prin metastaze si alte situatii ingrozitoare?! Vreti sa vedeti (sau sa observati, de departe, eventual zambind cinic) daca va trai sau va muri si ea din cauza vaccinului (sic) sau daca va avea o tumora in piept? Nu prea inteleg ce vreti sa spuneti in comentariu, doar ca va distreaza toata situatia asta, pe domnia voastra si pe cei 3 banditi, sven si thor!

cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Domnule Gadea v-ati gandit ca si dumneavoastra sunteti purtator al acestui virus si ca ar fi bine sa va vaccinati pentru a va proteja in primul rand pe dumneavoastra 9 Bineinteles ca nu de cancerul de col cum v-ati fi gandit)si in al doilea rand pe posibilele partenere viitoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Domnule Gadea v-ati gandit ca si dumneavoastra sunteti purtator al acestui virus si ca ar fi bine sa va vaccinati pentru a va proteja in primul rand pe dumneavoastra 9 Bineinteles ca nu de cancerul de col cum v-ati fi gandit)si in al doilea rand pe posibilele partenere viitoare?

Daca un om e deja infectat cu HPV, degeaba mai face vaccin, nu se va proteja pe el( dar fiind barbat riscul de cancer anal sau penian e mult redus fatza de femei, cu cancerul de col in cazul lor), nici pe partenere.

Dar dincolo de asta, de unde stii ca dl. Gadea nu foloseste protectie? Poti macar sa banuiesti cāt de profund l-a afectat decesul sotiei de o boala ca asta si cāt īl preocupa sanatatea fiicei lui, si sa banuiesti ca s-a documentat foarte temeinic īn legatura cu vaccinul, inclusiv cu oportunitatea de a i se administra lui īnsusi vaccinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Pai atunci poate ar fi bine ca toti cei se vaccineaza sa se caute sa vada daca nu sunt deja infectati (inclusiv fetitele ca inteleg ca transmiterea nu este exclusiv sexuala , poate or fi existand dozari din sange a anticorpilor). Ca daca deja au virusul inteleg ca degeaba fac vaccinul. Sau se pot proteja de alte tulpini cu potential cancerigen, prezent sau posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Pai atunci poate ar fi bine ca toti cei se vaccineaza sa se caute sa vada daca nu sunt deja infectati (inclusiv fetitele ca inteleg ca transmiterea nu este exclusiv sexuala , poate or fi existand dozari din sange a anticorpilor). Ca daca deja au virusul inteleg ca degeaba fac vaccinul. Sau se pot proteja de alte tulpini cu potential cancerigen, prezent sau posibil.

eu stiu ca e o conditie obligatorie pt. administrarea vaccinului, neinfectarea preexistenta cu HPV (banuiesc ca acele tulpini de care vaccinul trebuie sa fereasca organismul, nu toate tulpinile... nu stiu asa bine detaliile, poate ne ajuta XIO).
probabil ca exista o modalitate de a face frotiu si fetitelor (cu un speculum foarte fin sau cine stie cum altfel).

nu cred ca HPV pozitiv se poate determina prin analize de sānge.

transmiterea nu e exclusiv sexuala. Sunt copii care au contractat HPV perinatal (de la mama lor infectata, la nastere...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

hai ca m-au lasat masca... fata asta era putreda pe dinauntru, la un pas de moarte, dar in loc sa fie la spital pt investigatii si tratament era la scoala bine merci si-si mai facea si vaccin...

si cum de ta-su vitreg n-a mentionat de la inceput ca era cam bolnava? a murit luni, marti nici vorba de vreo boala, abia miercuri si-au amintit? si deja joi are tumoare maligna

si ce coincidenta nefericita pt gsk ca nu s-a hotarat sa moara 2 ore inainte de vaccin, ah!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gadeamarc

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Citat:

Domnule Ilse (plus ceilalti 3 banditi, sven si thor), sa zicem ca dumneavoastra veti astepta sa vedeti ce se intampla fiicei mele Dana care va face vaccinul deoarece mama ei a murit de cancer cervical, pozitiva HPV si ii e teama sa nu treaca si ea prin metastaze si alte situatii ingrozitoare?! Vreti sa vedeti (sau sa observati, de departe, eventual zambind cinic) daca va trai sau va muri si ea din cauza vaccinului (sic) sau daca va avea o tumora in piept? Nu prea inteleg ce vreti sa spuneti in comentariu, doar ca va distreaza toata situatia asta, pe domnia voastra si pe cei 3 banditi, sven si thor!

cu bine

Condoleante pentru sotia dvs.

Dar nu vad legatura cu alegerea mea, am voie sa aleg ce vreau pentru fetita mea, este legal, sa refuzi sau sa accepti vaccinul...deci nu este obligatoriu sa mi-o vaccinez.

Fiecare face ce crede el de cuviinta pentru copiii lui.

Mergi la inceput