o fetita moare dupa vaccinul anti virus HPV
Raspunsuri - Pagina 6
Andrada spune:
Laura, scolile din UK nu au planuri speciale si asistenta decit ptr anumite boli (tot incearca sa adere la planurile US), in rest nurse ignora, si apoi nu toate scolile UK au nurse.
In ce priveste parintii fetei, iarasi e zic ca e greu de judecat, mai ales daca conditia era terminala si ireversibila.
Sabina spune:
daca e adevarat ca era asa bolnava, sunt pe undeva de inteles parintii, ca au vrut sa-i creeze iluzia normalitatii.
Andrada, avand in vedere ca era inima prinsa, cred ca si emotia a avut de-a face....imposibil sa nu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
voljena spune:
Natalie’s step-father Andrew Bullock said the news of her death was “raw and sudden”. The schoolgirl had been looking forward to a half-term cruise with the school around the Mediterranean.
Stepfather Andrew Bullock said Natalie, who attended Blue Coat CofE School, in Coventry, had been 'poorly for some time'.
She had been to see her GP several times and investigations into a mystery illness had been under way, he said.
Rumours that she suffered from epilepsy were denied by the school’s chaplain, Father Paul Messam: "I have seen Natalie's file and there is nothing on it to suggest that she had any underlying health problems.”
Marlene Kane, 63, who lives next door to Mrs Bullock added: "I never knew Natailie to be ill, so it has really shocked us.
ups! uite boala nu e boala ori in croaziera ori la spital?
xenocid spune:
BBC citand anatomo-patologul spune ca:
her undiagnosed condition was "so severe that death could have arisen at any point".
In mod normal disputa ar trebui sa se sfarseasca acum.
voljena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid BBC citand anatomo-patologul spune ca: her undiagnosed condition was "so severe that death could have arisen at any point". In mod normal disputa ar trebui sa se sfarseasca acum. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
mda... daca e normal ca o fata cu ditai tumoarea sa sara sotron prin curtea scolii... si daca bbc ar mai fi ce-a fost odata...
xenocid spune:
Mda...
Lance Armstrong a cazut de pe bicicleta in timpul cursei vomitand sange. Avea multiple tumori pulmonare si cerebrale de marimea unor mingii de golf.
Da' cine poate rezista tentatiei de a infige mortu' altuia in batul flamurei propriei cauze?
psichoMom spune:
Raman la parerea mea initiala ca biata copila a facut o reactie alergica, a intrat in soc anafilactic si nu a i s-a acordat primul ajutor in mod corespunzator la timp pentru asta... Probabil ca si boala a contribuit cumva...
Sau...
I s-a facit vaccinul fara sa se deranjeze nimeni sa ii verifice fisa medicala, iar vaccinul, pe fondul bolii ei extrem de grave i-a fost fatal...
Mda, stiu... imi veti sari in cap ca incidentul s-a petrecut in Anglia, nu in Romania, unde sistemul sanitar e superior, etc, etc... Din pacate erori medicale se pot intampla oriunde in lume...
In alta ordine de idei si oarecum off topic... s-a ajuns cu discutia asta fix acolo unde se ajunsese si cu cea de la primul topic... La asta ma refeream cand am intrebat initial de ce nu s-a putut posta/comenta acest incident acolo...
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui psichoMom Raman la parerea mea initiala ca biata copila a facut o reactie alergica, a intrat in soc anafilactic si nu a i s-a acordat primul ajutor in mod corespunzator la timp pentru asta... Probabil ca si boala a contribuit cumva... |
Deci o injectie i-ar fi salvat viata sau cum?
voljena spune:
diferenta e ca pe lance l-au reparat dupa ce-a picat de pe bicicleta aia metaforica... de unde inteleg c-a picat mai devreme de 2 ore de moarte...
si vrei tu moarta pe altarul stiintei pt stiinta? sa intrebam parintii daca o doneaza?
psichoMom spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrada
Deci o injectie i-ar fi salvat viata sau cum? |
Pe moment probabil... Din pacate nu i-ar fi rezolvat insa si boala grava de care suferea...