o fetita moare dupa vaccinul anti virus HPV

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui voljena

diferenta e ca pe lance l-au reparat dupa ce-a picat de pe bicicleta aia metaforica... de unde inteleg c-a picat mai devreme de 2 ore de moarte...

si vrei tu moarta pe altarul stiintei pt stiinta? sa intrebam parintii daca o doneaza?

Iarta-ma dar chestia asta pe care ai spus-o suna foarte rau... Mi se pare o ironie nepotrivita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui psichoMom

Citat:

diferenta e ca pe lance l-au reparat dupa ce-a picat de pe bicicleta aia metaforica... de unde inteleg c-a picat mai devreme de 2 ore de moarte...

si vrei tu moarta pe altarul stiintei pt stiinta? sa intrebam parintii daca o doneaza?

Iarta-ma dar chestia asta pe care ai spus-o suna foarte rau... Mi se pare o ironie nepotrivita...

Auzi dar mesajul lui xenocid il vezi, ca daca nu iti imprumut niste ochelari, desi se vede de pe luna, mai ceva decat zidul chinezesc...ca si el a imprastiat un pic cu sange pe pereti, tot pentru cauza lui nobila.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

BBC citand anatomo-patologul spune ca:
her undiagnosed condition was "so severe that death could have arisen at any point".

In mod normal disputa ar trebui sa se sfarseasca acum.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

mda... daca e normal ca o fata cu ditai tumoarea sa sara sotron prin curtea scolii... si daca bbc ar mai fi ce-a fost odata...

sa stii ca din pacate este posibil. Afectiunile cardiace la tineri nu merg cu o simptomatologie pregnanta , ca la adulti. De-aia atatia sportivi au murit pe terenul de fotbal , ca nu stiau sau nu ii interesa de problema cardiaca pe care o aveau.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Citat:

Citat:

Auzi dar mesajul lui xenocid il vezi, ca daca nu iti imprumut niste ochelari, desi se vede de pe luna, mai ceva decat zidul chinezesc...ca si el a imprastiat un pic cu sange pe pereti, tot pentru cauza lui nobila.

OK, am gresit ca nu am vazut si mesajul lui... totusi tonul tau sincer, ma deranjeaza...
Daca tu crezi ca ironia tipica a lui Xenocid justifica ce a spus Voljena... OK, imi cer scuze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Citat:

Citat:

OK, am gresit ca nu am vazut si mesajul lui... totusi tonul tau sincer, ma deranjeaza...
Daca tu crezi ca ironia tipica a lui Xenocid justifica ce a spus Voljena... OK, imi cer scuze...

Pai da acum ai editat: cum ar veni, lasa-ma sa nu te cred ca nu ai citit si mesajul lui xenocid inainte de a trage-o de urechi pe voljena...si ii gasesti si scuze lui xenocid, si tu fluturi o flamura prea evidenta ca sa nu fie unsa cu toate alifiile!

Si pe mine ma deranjeaza tonul tau. si?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:

Citat:

her undiagnosed condition was "so severe that death could have arisen at any point".

mda... daca e normal ca o fata cu ditai tumoarea sa sara sotron prin curtea scolii... si daca bbc ar mai fi ce-a fost odata...

sa stii ca din pacate este posibil. Afectiunile cardiace la tineri nu merg cu o simptomatologie pregnanta , ca la adulti. De-aia atatia sportivi au murit pe terenul de fotbal , ca nu stiau sau nu ii interesa de problema cardiaca pe care o aveau.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

repet: Stepfather Andrew Bullock said Natalie, who attended Blue Coat CofE School, in Coventry, had been 'poorly for some time'.
She had been to see her GP several times and investigations into a mystery illness had been under way, he said.

deci ar fi avut ceva simptome... oricum asa si-a amintit ta-su miercuri ca luni si marti probabil fu sub soc si a uitat... si nu era nici sportiva de performanta, pica pe holul scolii nu pe gazon...

io nu-s avocatul diavolului dar cum o dau nu se leaga povestea...

Mergi la inceput

Da, Ilse, ai dreptate! Il iubesc pe Xeno si o urasc pe Voljena... E absurd..
Dar chiar nu cred ca are sens sa lungesc aceasta polemica... Oricum scuzele (daca e cazul sa existe) erau pentru ea, nu pentru tine... Tu oricum le stii pe toate mult prea bine ... atat de bine incat sa deduci si de ce am editat eu, si sa raspunzi in stilul asta la niste scuze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:

Citat:

***Fur is for petting**

repet: Stepfather Andrew Bullock said Natalie, who attended Blue Coat CofE School, in Coventry, had been 'poorly for some time'.
She had been to see her GP several times and investigations into a mystery illness had been under way, he said.

deci ar fi avut ceva simptome... oricum asa si-a amintit ta-su miercuri ca luni si marti probabil fu sub soc si a uitat... si nu era nici sportiva de performanta, pica pe holul scolii nu pe gazon...

io nu-s avocatul diavolului dar cum o dau nu se leaga povestea...

O colega de liceu , cu un an mai kica decat mine a murit in timp ce manca din cauza unei probleme cardiace de care nu stia. Nu facea sport, era mai degraba domnisoara preocupata de moda si frumusete. La 20 de ani a murit.

Bottom line e ca fetita aceasta din UK era bolnava.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gadeamarc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Mai voi chiar credeti ce spune in articolul ala cu tumoarea? Adica

"'It appears that Natalie died from a tumour in her chest which had spread to her heart and her lungs'.- adica fetita asta se tara zilnic la scoala, radea si nu mai putea de fericire dupa cum spune articolul, arata si sanatoasa (putin plinuta doar) si brusc a aparut tumora, s-a raspandit subit si a murit. Vaccinul ala n-are nicio legatura. Hmmm.

Si sa va mai intreb ceva, normal ca o fetita cu o tumora maligna raspandita in piept, s-ar fi simtit macar putintel asa rau, ar fi mers la dr si ar fi descoperit ce are. Voi credeti ca exista in tara asta un dr care sa autorizeze vaccinarea unui copil DEJA bolnav de cancer, isi asuma vreun doctor responsabilitatea asta?

Mai ganditi-va, mie (care nu sunt impotriva vaccinurilor, dinpotriva, copiii mei au facut toata schema de vaccinari) imi miroase a rahat de la o posta. Sunt terminati ca nu stiu cum sa mascheze repede efectul unui nou vaccin, le e frica de cazul in care nu vor mai gasi cobai sa-l incerce pentru rezultatele statistice de peste 10 ani.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

A spokesman for Coventry PCT said: #8220;It is an extremely rare health problem for a girl of Natalie#8217;s age to suffer.#8221;

Natalie#8217;s stepfather, Andrew Bullock, said yesterday that she had been unwell for #8220;some time#8221; and that the family now believed the vaccine had not caused her death.

Mr Bullock said: #8220;Natalie has been poorly for some time. She had not been to hospital but she was receiving medication and doctors have been involved.

#8220;I don#8217;t wish to say anything more about Natalie#8217;s illness but let#8217;s just say that sometimes things go on inside people#8217;s bodies that we are not always aware of.

#8220;We now believe that her death may not have been linked to the vaccine. We are waiting to hear the results of the post mortem to find out more.

#8220;We are happy with the way the way that the school and the primary care trust have handled the situation. The school was not aware of Natalie's condition.

#8220;We are now trying come to terms with our loss.#8221;

A Department of Health spokesman said: "Preliminary results from the autopsy on Natalie Morton, who sadly died on Monday confirm that she had a rare and grave underlying medical condition that was likely to have caused her death.

"Before this was known, the vaccine manufacturer voluntarily initiated a recall of one batch of vaccine as a precautionary measure.

"We have been clear all along that there is no reason to suspend HPV immunisation - the programme against cervical cancer continues today.

"Some areas may have minor interruptions to the immunisation programme because they do not have sufficient stock of vaccine - this is a temporary situation following the precautionary batch recall by the manufacturer.

Others may have decided to pause to make sure parents and girls have all the facts they need, he added.

"We have one of the most successful immunisation programmes in the world

and have great confidence in the safety of them. Young girls can continue

to protect themselves against cervical cancer by having this vaccine.

"The Department of Health strongly recommends that local immunisation

continues as soon as possible."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gadeamarc spune:

Una peste alta, cine stie ceva engleza, va pricepe ce declara bunicul fetei despre situatia sanatatii ei. Aceasta declaratie este intr-un ziar britanic, acelasi care "a dat" vestea initiala cu decesul, deci nu poate fi pus la indoiala.

Daca veti veni sa-mi spuneti ca bunicul avea cutitul la gat ca sa faca aceasta declaratie sau ca a fost convins de gruparea conspirationala care doreste genocidul planetei sa declare ca moartea fetei nu are nicio legatura cu vaccinul, nu va mai obositi sa o faceti aici, pentru ca nu aveti nici pic de credibilitate. V-am citit pe toti. Pot pricepe si topica si dedesubturile comentariilor voastre. Cativa fac mistouri pe seama oamenilor seriosi si a parintilor care chiar sunt interesati de campania de vaccinare, iar altii sunt activisti antivaccin, pro-suplimente de plante care costa 3 milioane flaconul si nu fac nimic, doar gaura in buget. Am studiat problema, asa ca lasati-o asa.
:(

Mergi la inceput