Moldovence aspirante sau gravidute(16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza20

pysypisi, asa stiam si eu ca in ziua in care ai prima picatura e considerata z1, dar la Iasi cand am zis cum am...imi tot spuneau sa mai astept si cand e mai abundent atunci e considerata z1...sincer m-am cam zapacit, chiar asa de complicat e sa determin z1? Fiecare e cu teoria lui, fiecare iti zice tot altceva...ce sa mai cred si de unde sa stiu eu cum e bine de facut

Asa este ai dreptate,dar cum ti-am scris si la (BIOGENESIS)mai bine suni la clinica si intrebi asa o sa fii sigura ca ai procedat corect.Apropo,nu mai retin tu la ce clinica mergi,dr???
Pt ca am vazut ca si tie ti-au dat deocamdata numai hormonalele de facut,cum mi-au dat si mie.Si ma intrebam de ce nu le-a dat pe toate o data sa le fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

va salut si eu azi.
nichi..imi pare sincer rau. sper sa gasesti puterea inauntru tau sa treci peste, sa te aduci si sa continuii lupta pt bebitza.
eu sunt ok...astept sa vad ce se intampla luna asta. daca nu, inz1 ma programez pt hsg. nu vreau sa o mai ratez luna asta.
o sampatama minunata va doresc.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

nichi imi pare tare rau , sper sa poti trece repede peste asta si sa mergi mai departe !
Eu mi am luat luat rezultatele la hormonale, sper sa fie pe placul doctorului de data asta ,voi ce ziceti;
FSH 8,08
LH 6,13
Estradiol 21,49 (asta era cu buba data trecuta ca era 127)!
toate fetele!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

pisi, eu acum nu mai merg nicaieri, astept sa-mi fac analizele si apoi iau drumul spre biogenesis. Am trimis mail acolo si mi-a spus ca pentru o prima consultatie am nevoie doar de analizele hormonale si ale sotului. Probalbil daca vor iesi bine si putem incepe un FIV anul asta...mi le va cere si pe celelalte.
sophie, ti au iesit analizele super, felicitari si mult succes

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bitza20

pisi, eu acum nu mai merg nicaieri, astept sa-mi fac analizele si apoi iau drumul spre biogenesis. Am trimis mail acolo si mi-a spus ca pentru o prima consultatie am nevoie doar de analizele hormonale si ale sotului. Probalbil daca vor iesi bine si putem incepe un FIV anul asta...mi le va cere si pe celelalte.

Aha,am inteles,atunci mult succes la analize si pe tot parcursul FIV-ului
Si eu o sa merg la Bucuresti saptamana care vine,sa-mi fac hormonalele...
Sper sa auzim numai de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sophie,sint super analizele si raportul dintre FSH/LH este OK
estradiolul e putin sub limita acum,nu? FSH-ul e OK limita e de 10 sau 12...
marvelon-ul il incepi la CM urmator?
bafta multa

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

bytzi . Mi a raspuns si dr Kovacs la mail (foarte prompt, cam intr o ora ) si el zice ca valorile sunt OK si indica o activitate ovariana normala si mi a dat unda verde sa incep la menstruatia urmatoare tratamentul , adica de pe 23 octombrie ar trebui sa incep cu Marvelon.Parca nu mi vine a crede ca chiar voi face FIV!!!
pysy, bitza bafta la noua clinica!!!

sophie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sophie76

bytzi . Mi a raspuns si dr Kovacs la mail (foarte prompt, cam intr o ora ) si el zice ca valorile sunt OK si indica o activitate ovariana normala si mi a dat unda verde sa incep la menstruatia urmatoare tratamentul , adica de pe 23 octombrie ar trebui sa incep cu Marvelon.Parca nu mi vine a crede ca chiar voi face FIV!!!
pysy, bitza bafta la noua clinica!!!

sophie

Multumesc draga Sophie,succes si tie in continuare,sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:
Parca nu mi vine a crede ca chiar voi face FIV!!!

sophie

yess,yesss,yessss si te voi vedea in curind gravidutza
mult noroc draga mea

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Sophie unde ai facut analizele?dozarile hormonale? si eu trebuie sa le fac luna asta.....nu am mai facut niciodata dozarile

Citat:

nichi imi pare tare rau , sper sa poti trece repede peste asta si sa mergi mai departe !
Eu mi am luat luat rezultatele la hormonale, sper sa fie pe placul doctorului de data asta ,voi ce ziceti;
FSH 8,08
LH 6,13
Estradiol 21,49 (asta era cu buba data trecuta ca era 127)!
toate fetele!

sophie

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput