Moldovence aspirante sau gravidute(16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

mvb , analizele le am facut la Ecomed , de fapt nu le fac ei le trimit la un laborator de la Bucuresti, din aceasta cauza dureaza mai mult pina vine rezultatul. Analize hormonale stiu ca se mai fac si la maternitate.

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Neata, haideti la o fierbinte, ca mi-a inghetat nasul pana la servici. Ce credeti...sangerarea de ieri s-a oprit ...oare ce o fi fost asta? Este posibil de la lipsa de progesteron sa fi facut asa urat ovarul meu???
Va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Bitza eu nu mai tin minte problema ta, dar de scurgeri rozalii am auzit doar la femei gravide. Este posibil sa fii si tu?
Pupici!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna dimineata frumoaselor,ma alatur si eu voua cu un laptic,cald...
Bitza,n stiu ce sa zic in problema ta ca nu m-am confruntat cu asa ceva...dar menstra trebuia sa-ti vina zilele astea???Poate totusi iti raspunde una din fete...
Pupici la toate si o zi cat mai placuta sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata. vin si eu la
eu am de ieri o durere de ovare. parca ar fi pironite in cuie. si orice as lua parca nu cedeaza. cred ca mai bine fac un drum la eco sa vedem ce le deranjeaza.
o zi buna sa aveti

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Fetelor haideti sa ne votam topicul,daca nu stiti va explic eu:in stanga sus gasiti un dreptunghi in care scrie evalueaza subiect,dati clic pe el si veti gasi un punctaj de la 1 la 5,apoi dati clic pe evalueaza.Succes!!

Mergi la inceput

eu nu pot vota subiectul pt ca eu l-am creat. daca vreti voi, votati-l dupa cum credeti

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

salutare
is si eu moldoveanca ca voi, va urmaresc din umbra si vreau sa va intreb 2 chestii
cum se iau mladitele de zmeura(ca am vazut ca voi ati mai luat) - eu am fiole?se iau dintr-o anumita zi, sau pot sa ma apuc si de maine?se iau diluate in apa, sau cum?si cate pe zi
apoi care e treaba cu analizele hormonale de z3?is de sange, asta am priceput si se fac doar in z3 si imi arata niste valori care ce inseamna?imi trebuie trimitere pt ele sau ma duc la orice lab?
va multumesc si va doresc bebei cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ANDREUTZA profilul hormonal z2-z4 cuprindein general: FSH, LH, Prolactina, TSH si Estradiol. Analizele nu se compenseaza si poti sa le faci la orice laborator. Nu ai nevoie de trimitere.

Mergi la inceput

neata.
va poftesc la sau ceai dupa preferinta.
sper sa treaca mai repede simtomele pre-CM ca simt ca o iau pe aratura.

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput