Moldovence aspirante sau gravidute(16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna dimineata draga Delphinas,vin si eu cu un laptic cu cacao...
Ai aflat ca nu este nimic adevarat din stirea de la PROTV despre FIV???
De fapt legea interzice donarea de ovule si spermatozoizi,dar daca cei de la PROTV sunt dusi cu capul...nu ai ce le face....
Azi chiar vroiam sa sun la clinica sa ma lamuresc,dar nu mai este nevoie...
O zi placuta iti doresc tie si celorlalte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Buna dimineata fetelor si o zi buna va doresc!

Eu deocamdata stau pe tusa adica nu mai fac nimic luna asta ,ma odihnesc si ma gandesc incotro s-o apuc....voi vedea,oricum multa bafta la cele cu tratament ,sau in pregatiri pentru FIV.

Pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

buna fetelor, ajung si eu mai tarziu la cafeluta...mai este??
pysy...unde ai auzit ca nu e adevarata stirea, ca se refera la donare? Sincer eu aseara am fost cam suparata din cauza asta, nu mi venea sa cred ca se intampla una ca asta, ca ni se ia dreptul asta. Si imediat dupa stirea asta aratau copilasii aia abandonati in spitale, mi se rupea sufletul. Sa inteleg ca numai cei care trebuie sa apeleze la donatie de ovucite si spermatozoizi nu mai au dreptul sa faca asta la noi in tara???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

nu stiu despre ce stire este vorba. nu vreau sa comentez caci m-as enerva mai mult decat sunt dispusa sa ma enervez pe ziua de azi.
atat timp cat nu se face o lege privind ruam...lumea va face ce va vrea. s-a ajuns ca in traficul de organe. si ma opresc aici.
se pare ca CM asta e naspa de tot. am niste simtome de nu mai pot.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

ce noutati mai ai bitza20? Ce ai mai facut? pupici

...

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

moldovencelor mele dragi.

andreutza mie dr mea(dumitrascu irina) mi-a recomandat sa fac dozarile in z 2(la un cm de 28 de zile) si ca idee eu am facut:TSH,FSH,LH,estradiol,progesteron,prolactina,testosteron,cortizol

bitza poate oprirea sangerarii e un semn bun...cine stie poate e cu ochisori

delhinas sa stii ca si eu ma pregateam de un cm "dureros" dar se pare ca a fost bebitza ....simptomele erau aceleasi

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Asta am zis si eu, dar vad ca nu a raspuns in nici un fel. Sunt si eu tare curioasa..
Pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

dragele mele, tare mi-as dori sa aveti gura poleita cu aur si sa ma pociti, faceti ce vreti voi numai sa fie adevarat ceea ce spuneti. Nu cred ca e cu ochisori. Deci mie trebuia sa mi vina cm cam pe 10 oct..dupa calculele mele...si cand colo am sangerat cu 1 sapt mai devreme. M-am gandit si la varianta cu , mai ales sambata cand nu sangeram ci doar aveam ceva rozaliu, eram sigura ca se implanteaza embrionul. Dar duminica si luni am avut o sangerare cam ciudata in sensul ca nu a fost abundenta si nici de culoare inchisa cum e inceputul de cm la mine(scuzati ca va dau atatea detalii, da chiar as vrea sa gasesc o explicatie logica la dereglarea asta). De luni s-a orpit...nu mai am nimic . Luni dimineata mi-am facut un test de sarcina si a iesit mai negativ ca niciodata.
Cred ca a fost o alarma falsa de cm ....acum astept pe cel adevarat ca sa pot sa-mi fac hormonalele sa incep si eu odata fiv ul asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza20

buna fetelor, ajung si eu mai tarziu la cafeluta...mai este??
pysy...unde ai auzit ca nu e adevarata stirea, ca se refera la donare? Sincer eu aseara am fost cam suparata din cauza asta, nu mi venea sa cred ca se intampla una ca asta, ca ni se ia dreptul asta. Si imediat dupa stirea asta aratau copilasii aia abandonati in spitale, mi se rupea sufletul. Sa inteleg ca numai cei care trebuie sa apeleze la donatie de ovucite si spermatozoizi nu mai au dreptul sa faca asta la noi in tara???

Eu stiu de la fetele de pt topicul FIV(una din ele a citit legea)Citeste postarile de dimineata de la FIV.
Pupici si nu mai fi suparata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Nu va faceti griji ca nu au cum sa dea legi de astea aberante, caci ar fi incalcarea drepturilor omului.

Mergi la inceput