Moldovence aspirante sau gravidute(16)
Raspunsuri - Pagina 13
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 Eu cand m-am dus la dr Dracea,la sfarsitul lunii iulie aveam facute toate analizele. In septembrie am mai facut doar pt sot cariotip si microdeletii crz Y. ![]() |
Aha,am inteles

Ei oricum saptamana care vine o sa merg la Bucuresti sa fac analizele si cand o sa le duc la clinica o sa aflu ce am de facut in continuare.Ce sa fac daca sunt tare curioasa si vreau sa aflu mai repede...
pogonici1977 spune:
buna dimineata gagici..
poftiti la o cafeluta si ceut ptr cei raciti ca mine

hai nichii ce faci ne tii sub tensiune

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
vanessa80 spune:
Vin si eu la
. Poate ma ajuta sa ma trezesc. Nu prea am dormit asta-noapte. 
NICHI cum te simti? 
Delphinas spune:
va salut si eu pe ziua de azi.
la mine nimic nou sub soare...doar o stare de greata...specifica simtomului pre menstrual.
pogonici, sa-i lasam timpul necesar lui nichi sa faca testu. cu siguranta ne va da de stire la momentul potrivit. hai sa nu o grabim.
nichi...stii ca noi vom fi mereu aici alaturi de tine si te vom sprijini.
o zi buna va doresc. ma duc la plimbare
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
nichi spune:
Multumesc mult pt. sprijin,din pacate nu a fost nici de data asta,nu stiu ce sa va mai zic sunt terminata momentan ,imi voi reveni eu ...
Va pup!
bitza20 spune:
nichi...ce rau imi pare
. Important e sa ai puterea sa treci peste acest moment si sa nu iti pierzi speranta, noi suntem langa tine 
bitza20 spune:
Fetelor 
, se intampla ceva tare ciudat cu organismul meu. Daca inainte ma rugam sa-mi vina rusii (chiar si dupa duphaston veneau mai greu) luna asta, cand nu am luat nici un fel de tratament au venit in z23
.....adica cred ca au venit, sambata am avut o mica secretie rozalie si duminica ceva mai tare si mai pronuntata culoarea
.Oare de ce dereglarea asta? Cand sa fac analizele hormonale...sa mai astept sa vina mai abundent si atunci sa consider z1????
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza20 Fetelor ![]() , se intampla ceva tare ciudat cu organismul meu. Daca inainte ma rugam sa-mi vina rusii (chiar si dupa duphaston veneau mai greu) luna asta, cand nu am luat nici un fel de tratament au venit in z23 .....adica cred ca au venit, sambata am avut o mica secretie rozalie si duminica ceva mai tare si mai pronuntata culoarea .Oare de ce dereglarea asta? Cand sa fac analizele hormonale...sa mai astept sa vina mai abundent si atunci sa consider z1????![]() |
Salutare la toate fetele

Draga Bitza,mie mi-a spus ca in ziua in care am sangerat aia este prima zi
bitza20 spune:
pysypisi, asa stiam si eu ca in ziua in care ai prima picatura e considerata z1, dar la Iasi cand am zis cum am...imi tot spuneau sa mai astept si cand e mai abundent atunci e considerata z1...sincer m-am cam zapacit, chiar asa de complicat e sa determin z1? Fiecare e cu teoria lui, fiecare iti zice tot altceva...ce sa mai cred si de unde sa stiu eu cum e bine de facut