Timisoara Impreuna(150) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 18
Doris-Alina spune:
Neatza...
Deya, ce matinala esti...
Merci de cafa...
Io mai dau un rand pentru somnoroase...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Doris-Alina spune:
Azi nu o sa fiu pe acasa, asa ca v-am deschis capitol nou in caz ca va puneti pe scris si povestit...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Liana30 spune:
Condoleante Laura!
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
va pup pe toate.
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Ana68 spune:
Salut si io boboru' de nebune dragi ale mele...mah,voi sunteti de rasu-plansu'
...sa mor de nu...iote d-aia va iumbesc pe voi,iulianelor...de nu mai poci si zau ca nush ce m-as face far' de voi...MUUUAAAAHHH!Asta e un tzoc imens pentru fiecare din voi...![]()
Mai intai si la-nceput...pauza:il mai stiti pe nenea ala care cersea prin tramvai,in special pe ruta lui 4?Avea un baston scrut,in care se spirijinea,ca sa para cocosat si cica era si schiop,pana cobora din tramvai...si putzea a jegos...nah,si cand se urca in tramvai isi incepea cersitul asa:"Mai intai si la-nceput..." si urma restul elucubratiilor...Sa revenim...![]()
Mai intai si la-nceput...ca sa va dati oareshcum seama ce pitici mi-au dansat pe scoarta cenusie si ca sa nu ma mai repet...bagati un ochi prin amalgamul de ganduri si cititi revizia tehnica...sper sa va lamuriti...evident,cand aveti timp si chef...nu e musai...![]()
Apoi,sa va ia mandea cu schimbul...ca nush de mai apuc,ca mintenas merg dupa Dorothy si nu mai am limber la comp...![]()
Monica,sar'na de apreciere!
Nu-i talent,e nevoia te invata...zane si printesuri multe,care mai de care mai frumoase si mai cochete...Da,serbarea interesanta,aproape reusita...si ideea fustitei personajului a fost ca sa fie purtata si cu alta ocazie,evident,doar suntem scorpii practice,nu?![]()
Dorisache...ma bucur mult ca Ines e bine si ca isi revine fata ta...Doamne ajuta!
Si ai grija sa cauti baslele alea,ca e nevoie la barca,sa nu uiti!![]()
Mah,nu stiai de talentele mele ascunse...asa e.Dar stai sa vezi inca cate mai am...cat ne-om sti si om fi precene o sa ma tot descoperi,sa confirme Simona,Danuta,Monica...
Mah,cusutul e de nevoie,nu am cusut niciodata de placere si in plus nu am rabdare.Ok,croiesc,am imaginatie,imi dau seama si vad produsul finit,insa la ghitibusarii sunt ca sosul...nu am rabdare,nu pot si nu vreau.Asa ca pica casa de moda...poate doar sa fiu creator,dar cusator,numai daca imi da suturi in cur interesul propriu...Sar'na de apreciere
...Da,s-a descurcat onorabil Luana...a fost ok!
adi_adi....bine ca te-ai lamurit cu Monica...Sar'na de aprecieri
...cat despre croitorasul in viteza...PAS!
Nevoia,bat-o vina!Nici un talent...![]()
Bay Danuto....esti totala,femeie!Sa mor de nu ma regaseam pi minii in postarea de mai sus....de parca nu ai sti cine mi-s...Multam' fain de apreciere...

emag,ce sa filmez????...vai de durerile mele....nu vreau sa-mi mai amintesc...n-am detalii...e grele...e multe de scris si d-alea cu bazuci si cuie in talpa...si cu infipt colti in jugulara...las-o asa,ca-i mai ghinii!
Pupicim Ziana scumpa si pe mamica ei!

Silvana,ce bine ca vine mamanu la voi...pai acum,daca tot are viza pe 10 ani,de ce nu sta mai mult?Ca sa nu mai plnga Paul dupa ea
...foarte bine ca vine...Iti comentez pozele...hehehehehehe...
Multam de aprecieri...

Deya,multam' de cafea!![]()
Liana,si io,si io...p-amandoo...
No,lume minunata...va tzuc pe toate
...si mai vorbim!Pana una alta,sa aveti week end misto si sa auzim numai de bine!Iote ca a iesit soarele....![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
editare...erata : bastonul lu' nenea ala era SCURT,nu scrut si nici scrot...am zis!
Ana68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emag Ziua buna! Ana, iaca aici ceva pentru Luana, fata: Pozne din Oz www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, stralucesti si in inima mea! ![]() Ziana - povestea nasterii |
Cum comentam pe poza...m-ai lasat fara cuvinte

...pe cuvant!N-am ce sa mai zic...decat sa stau si sa ma uit cu gura cascata la poze...Multumesc,Monica!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
emag spune:
Ana, n-am cerut voie sa umblu la poze si-am cam actionat ca un hacker, deci iertare... Sper sa-i placa si Luanei.
Pup fetele toate!
monica-elizabet spune:
furat o cafea de la voi
si va doresc o zi buna
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
geta_florina spune:
mai aveti o cafea si pt mine? sau m-ati uitat de tot si nu m-ati pus la socoteala cu cafelele? ![]()
Monica-Elizabet tu chiar locuiesti in Brazilia? cred ca-i tare fain pe acolo ... da' cafeaua cum e? asteptam o cafea braziliana ... 
Aida citii si io ca ai masina de masina ... s-o folosesti sanatoasa si sa ma plimbi si pe mine o tura cu ea
. cand revii acasa? 
Ana imi place inventivitatea ta, chiar daca zici ca n-ai talent si nici rabdare, eu cred ca ti-a reusit f bine. si Luana a fost originala si tare frumoasa 
Mihi bine-mi pare sa te mai vad pe aici
. ce mai face americanul? chiar il trimiti cu mama ta?
Laura condoleante. fii tare pt sotul tau. 
Emag foarte scumpa fetita ai si buclucasa ... ![]()
Deya cum mai merge treaba cu popica?
Silvana cred ca-i super ca merge mama ta la voi, o sa te mai relaxezi cu siguranta, si-o sa-ti mai treaca dorul de casa. ti-am vazut pozele de la gratar, e foarte frumos pe acolo.
Doris e mai bine Ines? sanatate. 
Anda sa te cred, sa nu te cred .... chiar papi praji? eu pe weekend am de gand sa fac una cu capsuni si crema de cioco amaruie ... asta e, mai trebuie sa se si bucure omul de viata ![]()
sanatate si voua ca am inteles, asa printre randuri, ca sunteti cam bolnaviori ... 
toate fetele
weekend placut sa aveti
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze