Timisoara Impreuna(150) Emma, te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Anutzo, super costumatia(felicitari! chiar esti talentata muica) dar fata e superba sa fie sanatoasa ca de frumushica e frumushica foc
ai avut dreptate...cate zane si printese pe cm patrat au fost acolo
plus ca-mi place ca aceasta costumatie o poate purta si in alte ocazii...fff practica!
cred ca a fost o serbare reusita

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna...

Ines nu mai are febra, doar nasucul curgeeeee, ca la robinet, mananca de rupe, semn ca se face bine...
Faza dragutza de povestit...sa o scot din starea in care era, ii promiteam, ca vom merge in Ungaria, la strand, si acolo sunt tobogane de apa, si de toate...dar ea ma intreaba:
Mami dar barca cu basle au? ca io vreau una sa-mi cumperi...
Basle? tare...nu???

Laurelu, sincere condoleante...

transmite-i te rog si la Clau!
Si ai grija de el...
Scuze ca nu am apucat sa scriu, abia acum am ajuns acasa...

Ana, exceptionala costumatia, foarte inspirata...
Deci, te stiu de atitia ani, da zau ca nu stiam ca tu cosi...si inca in ce fel...
Pai fomeie...daca vreodata ramai somera, ceea ce nu-ti doresc, deschizi casa de moda...auzi, cosi si la comanda?
Am vazut pozele, mi-a placut mult coafura ei, si funditele de la codite..., cat despre Luana, era atat de mandra...si frumoasa...cred ca s-a descurcat excelent...o pupa mama de frumoasica...
da ne spui tu...

Miha, pai ne organizam cumva numa sa spui pe unde vrei sa te plimbi duminica...

Aida, te-am felicitat la telefon azi, sa o stapanesti sanatoasa, de abia astept un tur cu ea... fac ceva cd-uri cu rock? pana vii?

Monica, super tare fetita ta...am vazut pozele, e frumoasa frumoasa...
fetele noastre stiu povestea cu Ines...cand era mai mica, eram in Materna, probam o bluza, si ce crezi ca a operat ea? cat eu eram in garderoba? a tras din interiorul sacourilor de pe umerasele cu costume, pungutele cu nasturi de rezerva, si-a facut fata stoc...
Dupa ce le-am gasit acasa, am intrebat-o pentru ce i-au trebuit? raspusul a fost: sa fac haine la barbie...
Pedeapsa: am dus-o la magazin, sa le inapoieze si sa-si ceara scuze...
Nu vrei sa stii cum a fost momentul ala, de neuitat...

Silvana, in 15 vine mamanu? superrrrr...
De Paul nu ne mai zici nimic?

Anda, fato...io nu pot decat pentru ca sa ma plec in fata ta...bravo, a mea...

Andanii, ce zice cantarul?
La mine zice inca 1, 100 jos, total -3, 300

Mihi, observam ca esti tot mai prezenta si ne face placere...

Adi, si tie bravo, pentru numarul redus de tigari...cand oi reusi si asta, imi ridic singura statuie langa lupoaica din centru...

Monica elisabet, ca mai e o Monica ,Ines e mai bine, merci de intrebare...tu? voi?

Va pup pe toate, sunt prin zona...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

ma bucur ca se simte mai bine fetita ta Doris, super haioasa este pe amandoua

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

am nevoie de o "basla" dupa cap,poate asa reusesc sa vad si eu pozele de la carnaval, eu le vad doar pe alea cu ciresele

Mergi la inceput

adi_adi, da click sus pe mijamarius's Gallery si apar cele 2 albume, unul dintre este este cu serbarea Luanei
dar mai simplu...uite-l aici

http://picasaweb.google.com/mariusmijanicolae/SerbareGrupaMare28Mai2009#

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

monica, merci mult....foarte frumoase pozele, foarte frumoasa dorothy, cat despre croitorasul cel viteaz......no comment
acu bine ca stim, la nevoie avem la cine apela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Laura, condoleante. Ai grija de voi ...

Noroc cu Adi ca n-a reusit sa ajunga la poze si cu Monica ca i-a aratat scurtatura, ca intrasem in panica. Tranteste madam Ana o postare din aia in coada de peste, n-am inteles de e fericita sau furioasa, dau clic pe pi casa si vad fata in cires. Scorpioanca prapastioasa si pusa pe scenarii, mi-am inchipuit deja : nu a mai vrut Luana la serbare ca s-a lipit de un cires.Dupa ce am vazut frumusetea din Oz mi-am amintit ca mai vazusem pozele din cires.

Ok, cred ca-i cazul sa bag un somn de voie, ca vad ca sunt din ce in ce mai lucida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Laura, Dumnezeu sa o odihneasca pe soacra ta.

Saru` mana ca v-ati uitat la poze si pentru aprecieri. Am varat si niste filmulete cu Ziana si iubitu` Bubu - alte episoade ale povestii de amor, ca asta e ocupatia de baza. Nu mi se mai pare asa grav ca are prieten la doi ani - decat sa dam declaratii la militie privind furtisaguri, mai bine amoru`.

Doris, macar tu ai inapoiat paguba, io sunt cu ea in casa.
Ana, vazut pozele cu frumusetea de fata, n-ai filmat-o in timp ce povestea? Cum poti sa imi faci asa ceva si sa nu detaliezi macar putin cum fu, cum se derula actiunea?
Mihi, pana nu trece ziua - bine ca nu m-am trezit maine... mai am cateva minute - La multi ani sotului tau, sa fiti sanatosi si voiosi mereu !
Aida, sa stapaniti sanatosi !
Simotare.

Pup fetele toate - toate, noapte buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Laura, sincere condoleante.
Doris, da, acum in 15 iunie vine mamanu, totul s-o hotarat repede, luni am sunat-o si i-am zis sa vina iar aseara m-o sunat ca are deja rezervare facuta, acum e usor ca are viza pe 10 ani ... de Paul ce sa-ti zic?? e bucuros ca vine majka dar in acelasi timp trist ca iar o sa planga cand pleaca
Maria si pentru cine mai vrea sa vada, am pus cateva poze de la iarba verde
Ana, faine pozele si super misto rochita!
Monica, am vazut si eu pozele cu Ziana, e dulce foc

Va tzuc pe toate ma duc sa-mi intind picioarele ca nu mai pot

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

azi sunt prima
Sa le impartiti corect!

Mergi la inceput