Timisoara Impreuna(150) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 16
andanii spune:
rapid va scriu si eu cateva randuri sa nu credeti c-am disparut de tot ![]()
![]()
aidule ... sa stapanesti sanatoasa masinuta 
somleac cu toti patru vii cu trenul ???? ce tare esti![]()
![]()
emag vizionat pozicile , pus si ceva comentarii , nu m-am putut abtine la ce dulceata am vazut acolo ... tare faza cu fuiatul 

silvana esti o fericita cred ![]()
doris cum mai e Ines ? scazut febra ???
anda ce liniuta draga ??? tradu la baba 
mariaa trecut-au nervii ???
ana gata pregateala cu serbarea ???? sa nu ma bati ca-ntreb si io 
geta cum sunteti??
vicky actiunea cu gogoasa de cand ???
danitin m-a distrat de tunsoarea spiridusului ... super tare faza 
mihi la multi ani sotului tau , sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti alaturi cu iezisorii vostrii
ghongy ce sa-ti spun ... putere maxima sa treceti peste 
mai e cineva ???? am uitat oare ??? ma iertati da da sunt ca acceleratul .... lucrez de ma ia naiba 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
Mihi spune:
drajeelor...multam fain pentru urari...cred ca v-ati saturat ca toata primavara ma felicitarati...da ce sa fac daca suntem multi si primavarateci...numa Arpi e tomnatic...
ce sa va dau de beut si mancat?...mie mi pofta de plescavitza si de o bere rece...si de tort de cioco...cu capsuni...nu stiu daca exista da suna bine...
va potolirati zgriptzuroaicelor...ca ieri nu am indraznit sa intru...observati ca sunt tot mai prezenta
...deja am intrat luna asta de 2 ori...e mama aici de o saptamana numa ca maine o ducem acasa
..si cred ca-l las pe american la ea...ca altefel ma manca si la propriu si la figurat...
sanatate bolnaviorilor...Aiduta copilu nostru drag acus te sarbatorim..sa stapanesti sanatoasa BM
revin...s-o sculat
silvana75 spune:
dus copilu la scoala, acu ma pregatesc sa plec la munci
Mihi, la multi ani pentru dragul tau sotior, sanatate si intelegere.
Stii mie de ce mi-e pofta???!!! De un sendvici din ala de il cumparam in centru langa cinema Capitol, Pan Rusovan parca se chema dugheana, maioneza la greu, boabe de cucuruz, ceva sunculita 
Doris, sanatate la Inesuca, nasoale bolile astea ...
Dana, creativa spiridusa ta
Aida, wawwww BMW!!!! sa-l stapanesti sanatoasa
lu' al meu i se scurg ochii dupa Audi mai ceva ca dupa blonde tzatzoase cu cracii lungi 
Anda, da da stiu bine despre ce vorbesti tu acolo, ambitie multa trebe sa le dovedesti pe amandoua si tigara si dieta
Andanii, cel mai fericit e fiu-miu
Va tzuc tare tare, fug la job
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
Mihi spune:
moniq...ai o dulceatza de fata...sa-ti traiasca...
ana cum fu serbarea?..Lori va fi printul cenuseresei...
dani...tot vreu sa-ti spun...nu-ti fie frica de varicela...mai bine sa o faca acu decat cand o fi la scoala...sau adulta...si doamne feri graviduta...ai mei au avut amandoi in vara...Arpi forma mai grea...adica bube mai multe...inclusiv in guritza...si pe putzulica...da vreau sa-ti spun ca la 39 febra...manca radea...doar ca era sechestrat in pat...Lori a avut forma mai usoara...de panicat oricum te panichezi...indiferent cata informatie deti...da no asa suntem noi mamele...si dr-a mea zice ca cel mai bun vaccin e boala insasi...noi avusaram si nu muriram...
simo...erai saptamana trecuta ...lamaie...prin sinaia?...sau te-am scufundat...din masina te-am vazut...asa a fost si la mine...au trebuit 32-33 de ani sa ma iluminez...
silva...se face...
si va pup pe toate
...si va salut crestineste HRISTOS S-A INALTAT!
mihi
ceata lui pitzigoi
"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o." Tereza de Calcutta
Mariaa spune:
chiar am vrut sa zic ca-i sarbatoare mare de tot azi :)
Mihi, cred ca m-ai scufundat, n-am fost in zona aia tare de mult. lamaie?! adica alba-n cap sau cum ca nu ma prind ![]()
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
gonghy spune:
Am ajuns pana acasa.
A murit soacra mea astazi la ora 13...chiar de Inaltare....
imi pare tare rau de ea ca s-a dus da uite ca nu mai chinuie....cat despre Clau vad ca se tine bine deocamdata a avut o cadere de glicemie pe la pranz dar am fugit de am luat o cioco si si-a revenit.
Inmormantarea este sambata la 12 la cimitirul din Calea Sagului,capela 2.Va pup
si multumesc de suport 
Fug sa bag un dus si mergem inapoi la ei la priveghi.
Tot ce pot sa spu e:
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
www.onetruemedia.com/shared?p=71585c4d21b636217c488f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete cu noi
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Mariaa spune:
Condoleante Laura!
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
adi_adi spune:
Laura........Dumnezeu s-o odihneasca pe soacra ta.
Copiii astia, daca n-ar face atatea nazbatii n-ar mai fii copii, face parte din farmecul lor.........tari ambele faze si cea cu tunsul si cea cu "fuiatul"
Si eu am redus nr. tigarilor....2/zi
, insa cam am problemute........"seful" nu vrea sa iasa zilnic![]()
monica-elizabet spune:
Hristos s-a Inaltat!
of...condoleante gonghy, Dumnezeu sa o odihneasca pe soacra ta si sa-i ierte toate pacatele ca am inteles ca tu ai iertat-o deja...fii alaturi de sotul tau 
sa inteleg ca Aidutza e posesoare de masinuta noua?
sa o stapanesti sanatoasa draga mea
Doris, cum mai este pitica?
si sanatate
Maria,
de noi ce sa Zic...acu' suntem in pauza de tuse..dar asa cum le ziceam si fetelor pe la alte subiecte...zau de ma pot bucura ca acu' incepe
dr-ul de aici cica e normal sa aibe intre 12-15 viroze pe an...mie nu mi se pare delok normal da' ma rog...daca asta e normalitatea in Brazilia ne adaptam la ea 
![]()
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Ana68 spune:
Am intrat sa ma calmez acilea....dar nu e chip cu vooi...zau....Nah,promit sa fiu cuminte,sa nu zic nika urat...parole!
Farst av ol....Mihi,sper sa aveti o zi minunata de sarbatoare pana la capat....
emag...Ziana e inger....e atat de dulce si de scumpa...ca imi vine sa o bucalesc de obrajori via picasa...cat despre "fuiat"...lasa ca trece,e pre mica sa inteleaga acum....
Aida,sa stapaniti sanatosi beamveu'!
....io nu ma bag la liniute cu Verso....poate daca-mi iau un MR....dar se mai fabrica?
Laura,condoleante!Dumnezeu s-o odihneasca pe soacra ta!
restul care m-ati intrebat ....aveti poze in picasa 3...daca va intereseaza cum a fost serbarea... nu mai comentez...
sa aveti seara buna....pupaturi...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri