Timisoara Impreuna(150) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 15
Doris-Alina spune:
Merci Laurelu...
Oricum de azi o bag pe aerosoli cu dexametazona si acc200...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
adi_adi spune:
LA MULTI ANI! sarbatoritului, sa va aduca numai bucurii....
mi s-au ingreunat pleoapele, vreau niste scobitori ca pana la 15.00, uff cat mai este.....
emag spune:
Ziua buna!
Bai nene, ce vreme! Veni toamna!
Simo, cred ca simturile alea-n plus - in cazul in care le am, le impart cu tine
, ca nici tu n-as zice ca ai numa 5. Si mie imi e dor de tine, azi itentionam sa iau copila si sa iesim pe undeva unde sa poti trage si tu o fuga sa ne vedem macar putin... Si uite ce vreme! Poate maine...
Ieri am iesit cu Ziana la cumparaturi. Am intrat in mai multe magazine - Intai Kaufland, apoi mai multe magazine mici pe Gh Lazar. Cand am terminat, luam un taxi sa mergem acasa. In masina, aproape de casa, ma uit in plasa si
... printre chestiile targuite de mine, o atarnatoare din aia de pus la chei - o fetita si un nume - Lucia. Intrb copilul de unde e ala in plasa. Raspuns - "L-am fuiat"
.
Noroc ca stateam pe scaun - taximetristul se uita la noi in oglinda... Ancheta... Sa depistez unde a fost locul infractiunii - sa ducem corpu` delict inapoi. Raspuns, repetat cu insistenta - "acoio la tanti aia"
. Peste tot fusesera numa tanti... Am ajuns si complice la furt...
La doi ani fica-mea "fuia", are prieten (si inca nu de azi de ieri, ci de un an - amor mare, vrea sa se marite cu el (de unde o sti ce-i aia maritat, nu pot spune), cu scopul de a-l bate cand vrea ea = mi se pare un motiv intemeiat...
Acu` ma chinui sa pun poze si niste filme cu mica infractoare pe undeva, sa o vedeti si voi.
Pup toata gasca, revin cu poze.
Somleac spune:
Salut Timisoara,
Emag e tare de tot fica-ta. Ai identificat tanti cu pricina?
Eu va deranjez sa va spun ca pe duminica mi-am programat vizita la Timisoara cu pruncii. Vom merge cu trenul.
Voi vedea ce aradence se mai incumeta. Daca puteti careva m-as bucura sa ne vedem.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
anda spune:
da ma, da! cu prajitura si cioco...nah, ce n-ati mai vazut dieta de-asta?? nush cit si daca am slabit ca io ma cantaresc o data pe luna...cu greu. altfel dau in diribau ![]()
alta-i buba maxima cu care ma lupt. la lasai de fumate. la mine asta era balaurele
...om trai si om vedea.
in rest bolim toti, mai pe mic, mai pe mare, trece si asta...parfum de roze.
AM VORBIT CU AIDAAAAA
este fericita posesoare de BMW
.
Ashee ca fac lista pentru liniute. cine doreste, cine pofteste? ![]()
Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.
emag spune:
Nu... n-am depistat locul furtului, ea era nemancata si somnoroasa si n-am intors taxiul sa o iau din magazin in magazin iar... Bine ca n-a luat ceva mai scump...
Iaca si mica infractoare, cu iubitul din dotare - pozele sunt de vara trecuta, incerc sa pun si din alea mai noi...
http://picasaweb.google.com/ZianaMo/Ziana#
Mariaa spune:
s-o stapaniti sanatosi, Aidule
io vin, da-mi pun rochita cu buline si dau din steaguri la start ![]()
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
Mariaa spune:
Miha, cu trenul?! sunteti de mare exceptie fetelor 
keep in touch! unde vreti sa mergeti? 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
silvana75 spune:
salutare,
is pe fuga, va tzuc tare pe toate

P.S. in 15 iunie vine mamanu meu la noi 
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
anda spune:
Jaki, sa traiesti si La multi Ani!!
cu multa sanatate bucurii si iubireeee.
Va pup cu drag sa va sarbatoriti minunat.

Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.