Timisoara Impreuna(150) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 19
Mariaa spune:
mai fur si eu o cana
si fug inapoi la ale mele.
moniq, 
esti absolut speciala fata draga 
Ano 

_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
Liana30 spune:
mai adusei io rezerve

ca-s furicioase pe-aci![]()
aiduleee s-o stapaniti sanatosi..te pupp.
geta ia muma ca mai adusei io ..pana aduce monbica din aia braziliana..ia din asta olteneasca ca-i mai buna
ca o fac io![]()
Anoooo
uitai
da imi aduc io aminte si iti spui![]()
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
geta_florina spune:
Liana daca zici c-ai facut cafeaua tu cu manuta ta
m-am servit , tare-i buna ...
ce-ti mai face frumoasa oltencuta? cand veniti acasa? 
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
silvana75 spune:
Mai aveti cafa?
Ano, am trecut de la nervi la ras cand am citit la amalgam de ganduri, esti totala fata 
Andanii, totul ok la voi? parca n-ai scris ...
Monica, super misto ce ai facut cu pozele!
Geta, acu e si mai frumos, e verde totul, pozele erau facut prin mai la inceput
Fetele, va tzuc, azi is in zona
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
monica-elizabet spune:
geta, cafeaua de aici e f tare si cam arsa dar pentru cineva care bea cafea-cafea...e f buna...eu nu o pot bea decat cu lapte si muuult zahar ![]()
desigur mi-ar face mare placere sa fac eu cafeaua...real nu virtual si poate o sa reusim cumva
dupa cum se vede pe-aici totul este posibil
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Mihi spune:
Laurelu...CONDOLEANTE!...D-zeu sa o ierte si sa o primeasca la El...si pe voi cei ramasi sa va mangaie!
mihi
pup gasca...fugim acuma la ai mei...ajungem tarziu da asta e...
danitin spune:
Salutare!
Lori are rosu in gat, am fost la medicu de familie ca se plangea ca o ustura. Deocamdata tratam cu Tantum si speram sa nu fie primu simptom la varicela.
Azi mi-a fost rau, da' foarte rau cu problema aia a mea veche. Am facut, la lucru, evident, o criza de hemoroizi de m-am inchis in buda si-am plans. M-a luat cu frisoane ... ce mai, horror. De mult n-am mai trecut prin asa ceva. Asa ca, evident, toata ziua mi-a fost f..a.
Asa ca am o stare de kko, abia astept sa trec si de ultimul jurnal, si de emisiune, sa ma duc acasa si sa ... nu stiu ce sa fac 

Liana30 spune:
dana pup io sa treaca.
geta bubulina e cam agitata cred ca au aparut colicii..in rest toate bune..a inceput sa ia in greutate de cand i-am bagat lapte praf..io-s cam dusa..analiz iesira varza..cica as fi suspecta de guta..mai am hipertonie,tromboza si trombofilie..imi pusera astia la diag de ma zapacira de tot
asta e..nu crap io asa usor![]()
va puppp..fuggg
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
deya spune:
Laurelu condoleante!Cum rezista Clau?
Doris da cand mergeti la basle?Si noi am vrea sa tragem o fuga da nu stim cand.
Mariaaaaaa am papat si eu cirese.
Silvana deci maica face bagaje?De casa mai stiti ceva?
Ana frumoasa foc Luana sa stii ca nu m-au impresinoat ceilalti...poate doar tigancusa.Nu am apucat sa ma uit peste amalgam de ganduri
Monica eu nu am reusit sa o vad pe Ziana revin cu pareri.
Geta ti-am mai zis ca ai un zambet frumos?Tu m-ai intrebat de popica e ok.Am facut acum cateva zile o criza de nervi ca sunt si cu sesiunea dar in rest suntem bine.
Mihi cu intarziere "La multi ani"si sa va dea bunul Dumnezeu tot ce vreti.Nu te-am gasit pe mess sa iti spun ca a slujit Parintele Teofil la catedrala.
Danitin....of offf
Vicki,Anda,Andanii, unde sunteti?
Eu azi am pauza sunt rasfatata mai incolo ,ma apuc din nou de invatat
![]()
Ana68 spune:
saluti...o sa scriu cu litere mici ca mi-i lene...nu va suparati...
emag...inca o data multumesc!nu-i nici un bai,daca nu era sa fie publice pozele nu le puneam...pai nu?frumos....
getuto,sar'na dragule...vreau si io prajitura de la tine....e greu de facut?ce mai face Alexu' ,e ok acum?
simonelu'...pup si eu tare si sper sa rezolvi alea-alea...
liana dragule...cand eram cupchii si uitam ceva,aveam credinta nezdruncinata ca daca te scarpini in cap ,iti amintesti....si ne scapinam uneori,de ne dadeam sangele pe pielea capului si tot degeaba....cand te lasa nitel Catalinuta,baga un scapinici pe scafarlie....in alta ordine de idei,de unde palaria mea se aduna toate belelele in curu' babei mele la tine?bay frate si aia si cealalta...ce analizele lu' peste prajit sunt alea de te-au scos asa bolnava,frate?!ma sperii....intri pe tratament?bine ca puiuta e binisor si sper,totusi,sa treceti cu bine de perioada de colici.va pup cu drag pe amandoua....
silvana...macar cu amintirea asta o sa ramai de la mine....ca eram turbata care te facea sa razi...hehehehhehhe...nu ca m-am hotarat sa trec dupa coltz cu cracii in fata,ziceam si io asa...
danutoooo...sar'na de vorbele bune si te pup!sanatate Lorianei si tie...imi pare rau ca ai problema asta care nu se mai termina....sincer...ce se mai poate face?oare chestia cu laser?!intreb si eu....sa ai grija de tine...
deya fata draga,saru-mana de aprecieri....ma bucur ca ti-a placut mandra mea...uitandu-ma la tine,atunci in Unirii,parca o vedeam pe Luana...voi doua sunteti fete cu adevarat...daca intelegi ce spun...asa finute si delicate,nu ca toporoaica de mine....cred ca voi doua,tu cu Luana ,v-ati intelege minunat...pe bune de nu...
la amalgam iti recomand sa intri numai daca stai bine cu inima...hehehehehe...dar cum e pentru toata lumea,poti intra...hehehehehe...
may fete....sa aveti week end frumos...si sanatate multa la toate...
emoticonuri n-am pus,ca scriu de pe mac si ma enerveaza toate miscarile ce tre' sa fac pentru asta...litere mari de lene....si asa mai departe....lasa ca voi ma iubiti si proasta si urata...
no va tzuc tare si apasat si sa auzim de bine...pupiciuri...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri