Timisoara Impreuna(150) Emma, te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

uite Ana ca acu am citit nu am stiut ca postezi am citit la amalgamfoarte tare
da aia cu batraninoru nu am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Deya, parca tu m-ai intrebat de casa ... pai ce sa zic ... nimic nou, in fiecare zi apare cate ceva, cate o hartie care trebe trimisa, una care trebe semnata de te miri cine si tot asa, semnarea actelor trebuia sa fie pe 1 iunie dar s-a amanat pentru habar nu stiu cand, nu ne grabim ca Paul termina scoala pe 16 si oricum stateam aici dar macar sa reusim sa ne mutam la 1 iulie.

Va tzucalesc

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

....lasa ca voi ma iubiti si proasta si urata...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Sa fii convinsa, te iubim pentru ca tu esti unica Ana pe care o cunosc!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Gagici, io va pupez pe toate, n-am chef de scris, ma doare burta,vampirii-s de vina...si ma doare si mana, care posibil sa o pun in ghips, maine merg la ortopedie pt un film...
Nu ma intrebati cum am reusit, ca nu va spun... doar atat sa stiti ca ma doare de crap...

Ines mai bine... deocamdata basleste prin visele ei... ii e dor de Razvan...cred ca sufera...nu l-a vazut de 3 zile, si individu o tot suna sa-i doreasca insanatosire grabnica...apoi: da nu scoti capul pe geam sa te vad? ca mi-e dor de tine...

Aiiii, iaiiii, iaiiii...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Aidule...te asteptam cu mare drag si mare dor...sa dai un semn cand ajungi...

Noapte buna, zuzelor!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Doris, ce fras facusi? te-ai apucat de sporturi extreme?

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Apoi Dorisake, zici ca pui mana in ghips, da' sa nu intrebam ce si cum, cam cum vine asta? Zi femeie, ce-ai patit? E grav, trebuie ajutor?

Ana, io-s de vina in proportie de 80 la suta pantru ce patesc. Totul e sub control cat tin regim si am grija. dar ... te pui cu omu' cand e sa si-o faca cu mana lui? Zice la regim, zilnic doua fructe crude? Crezi ca le mananc ... noooo! Zice paine integrala, io mananc alba, zice nu mezeluri, io balotez ... si uite asa iarasi fac o frumusete de criza. Ar trenui sa iau si niste medicamente, da' cum ma simt mai bine, cum uit de ele. Deci, nu pot decat sa-mi dau singura , dar nu are rost, ca oricum doare mai rau criza decat biciu.

Silva, si acolo e tot asa pb cu birocratia, off, offf ... tin pumnii sa rezolvati cat mai repede ...

Liana, Deya, multzam de incurajari, acu' e ceva mai bine dupa vreo doua calmante, da a fost nasol rau de tot!

No, va pe toate si va doresc o noapte linistita, plina de vise frumoase.

Mergi la inceput

Da si aici e birocratie dar aici totul se rezolva intre agentul de vanzari, avocat si nenea de la banca, noua doar ne trimit hartii acasa cu ce s-a rezolvat si ce mai trebe facut.

Silvana si Paul

Poze cu noi

Don't ever give up

Mergi la inceput

Dana si Silva...l-am legat pe Radu de pat...cu catuse roz, cu puf...si io am sarit de pe dulap...

Glumeam, evident...

Da tot ma doare, nici cana de cafea nu am putut-o tine azi...

Dana, io te inteleg cel mai bine, prin ce treci, crede-ma...

hai gata...subiect inchis...

Va astept aici

POZE CU NOI

Mergi la inceput