FIV in Ungaria 56
Raspunsuri - Pagina 20
ALRAK spune:
Multumesc tuturor pentru incurajari. Maine fac testul, sper sa vin cu un beta mare.
Pupici tuturor si sa auzim de bine.
Doamne Ajuta-ne !
Liana30 spune:
ALRAK suntem aici cu pumnii stransi!!!!
va pupam pe toateee
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
pupy76 spune:
Fetelor am primit confirmare pentru programarea la Nenea Zadori, pe 7 iulie, sunt tare fericita si apropo ma inscriu in galerie pentru Alrak.
CANDY1902 spune:
buna seara fete dragi in aceasta seara mia vn si mie CM in consecinta luna aceasta voi lua AC si luna iunIe va fi luna in care imi voi pune din nou sperante ca visul meu cel mai de pret mi se va implini, am si eu nevoie de citeva raspunsuri:eu miam facut hormonalele in urma cu 2 luni caci am crezut ca incep atunci,acum trebuie sa le refac ??????si inca ceva ce tre sa cer de la doc de familie pt analizele ce se cer pentru anestezie parca scriati voi ceva
ALISIMA pupici tie si la bb tai
ALRAK sper sa reusesti si sami faci galerie
VA PUP PE TOATE SI VA MULTUMESC ANTICIPAT
tamaryllis spune:
Buna fetelor!
Candy, eu am fost aseara la medicul de familie care mi-a dat trimitere sa fac cateva dintre analizele pt anestezie, insa mi-a spus ca nu imi poate da adeverinta din care sa rezulte ca pot efectua o anestezie, ci trebuie sa merg la un medic internist. Asa ca pana la urma mi-a dat trimitere si la medicl internist. Asta daca vrei sa mai scutesti niste bani...
Si eu sunt in aceeasi situatie, in sensul ca mi-am gacut hormonalele luna asta, cu toate ca nu o sa incep luna viitoare, ci in iulie cred, deci si pe mine ma intereseaza raspunsul la intrebarea ta.
Stie cineva cand intra Zadori in concediu?
Alrak, te asteptam cu cele mai bune vesti!
2009 este anul in care voi reusi
!
dent spune:
Candy1902 si Tamaryllis, analizele pt anestezie sunt valabile 6 luni. Cele hormonale,daca sunt ok,mai mult de 6 luni,cred ca 1 an(nu sunt sigura,ma corecteaza fetele daca gresesc).Aveti nevoie de investigatiile internistului, Va pup si mult succes!!!
Alsima si Alrak, doamne ajuta sa va plimbati 
impreuna pe malul Muresului!!!