FIV in Ungaria 56

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Fetelor, apropos de analize hormonale...daca vor sta la baza schemei de tratament trebuie sa fie cat mai recente...daca sunt doar pentru a-si face dr o parere sunt ok mai vechi de cateva luni.
In acest caz in ziua a 2a va trebui sa ajungeti la clinica sa le refaceti si pe baza lor dr va face schema de tratement.

Bafta tuturor !!!!!

Klu 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

beta 530!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!

Prima intalnire cu mami (prima echo) 9 iunie , ora 9.00!!!!!!!!!!

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Alsima, te mai felicit o data, iti doresc o sarcina usoara si...'prima intalnire' din 9 Iunie sa fie exact asa cum o doresti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaia13 spune:

felicitariiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!alsima a meritat asa-i????????te pup si sarcina usoara in continuare.sa imi tineti si mie pumniipt tine si bebe tau!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Iaia13, mult,mult succes si tie!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alsima

beta 530!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!

Prima intalnire cu mami (prima echo) 9 iunie , ora 9.00!!!!!!!!!!

Alsima, FELICITARI!!! ma bucur mult de tot ca ai reusit! cred ca ai 2 puiuti la purtator. Doamne-ajuta sa ai o sarcina usoara si bebei(i) sanatos(i) !!!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Alsima, felicitari! Poate sunt 2!
Si eu imi doresc f mult gemeni, dar dr mi-a spus ca am uterul cam mic - in regula insa pt a sustine o sarcina. De aceea nu cred ca imi va pune 2 embrioni. Ma gandesc daca sa insist sa puna 2 sau sa merg pe mana lui si la capitolul asta.
Klu, multumim!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Fetelor va multumesc din toata inimaaaaa!!!

tamaralys..si mi-e mi-a spus zado ca am uterul mai micutz...dar nu s-a pus problema de a nu-mi pune 2 embrioni. Ulterior mi-a spus ca uterasul a crescut bine in urma tratamentului hormonal...asa ca..why not????? Eu toata viatza mi-am dorit gemeni...am avut o obsesie de cand eram mica...n-am stiut nicio clipa ca voi face vreodata FIV...si ca voi avea sanse reale de a avea gemeni...dar uite...vorba aceea: "ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea implini"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Alsima FELICITARI DE O MIE DE ORI!!!!Sa fii o mamica fericita !!!!!!!!!si sa ai o sarcina usoara si fara probleme!!!
In 5 iunie si eu voi avea intalnirea cu Dr Bodnar inaintea CM.

IUNIE E LUNA MEA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

tamaryllis, de ce sa nu insisti sa-ti puna 2 ??? mie mi-a pus 3...ce-i drept pe semnatura...3 am si avut si i-am spus ca eu nu las nici unul acolo ...si s-a prins doar unul si s-a prins bine.

alsima, felicitari inca o data !!! si la mine la o val de 480 in ziua 13 ...zicea Z maybe twins...dar n-a fost asa cu toate ca era beta de gemeni...depinde de cat beta hcg secreta corpul fiecaruia.
Tu multumeste-te cu ceea ce-ti da DD el stie mai bine ce si cum...sanatate sa fie !!!

Klu 28+

Mergi la inceput