FIV in Ungaria 56
Raspunsuri - Pagina 19
pupy76 spune:
Alsima am si eu o intrebare, dupa ce ai facut ferilizarea ai stat tot la Seghed, asa impune procedura sau cum se procedeaza?Multumesc anticipat
alsima spune:
Pupy, eu dupa ET am venit acasa, fiindca noi stam la aprox 100 km departare. Cine sta mai departe este sfatuit sa ramane 2 zile DUPA ET in Szeget, ca sa poti sta numai in pat zilele alea...
Eu chiar cred ca e important sa respecti asta...dupa cum am mai scris, eu nu m-am miscat din pat decat numai pana la baie...ATAT!!!
Va doresc mulot succes tuturor!!!!

Luna MAI e luna MEA!!! :)
pupy76 spune:
Sunt de acord cu tine, mai ales tinand cont ca am face orice sacrificiu numai sa reusim, eu pot sta in Timisoara la nasii mei dupa ET, din cate stiu sunt cam 100 de km, deci cred ca nu e o problema.Iti multumesc din suflet.
iaia13 spune:
buna fetele,
am inceput si eu cu monitorizarea penrtu primul fiv.astept sa imi vina cm.sa incep cu injectiile.mi-au dat GONAL F din a 2-a si a 3-a zi 150,a 4-a zi 75 si decapeptyl 1 in prima zi si jumatate in urmatoarele zile.sunt dureroase???sa imi tineti pumnii....
va pup
alsima felicitari!!!!!!!!!!!

m_i_s_s_y spune:
ALRAK - te asteptam cu beta mare!!!!!
IAIA - nu dor injectiile daca le faci corect..eu am capatat o dexteritate de narcoman![]()
![]()
, desi la inceput imi tremura penul in mana..bafta multa!
saptamana 27 cu pitica noastra scumpa - MARA 
ce mare sunt
iaia13 spune:
ce inseamna corect?
am inteles ca trebuie sa strangi de piele da apoi am uitat sa sa intreb ca trebuie sa dau drumul la piele sau sa tin tot asa????

m_i_s_s_y spune:
IAIA - eu strangeam pielea de pe abdomen (noroc ca era si un colacel de grasime pe abdomen
, introduceam acul si dup-aia dadeam drumul pielii, inainte de a injecta lichidul. Stiu unele persoane care trageau putin de pistonul seringii inapoi, foarte putin, pentru a verifica daca nu cumva a atins vreun vas de sange, pt ca daca atingi, te invinetesti. Eu personal nu trageam niciodata in spate dar nici nu m-am invinetit deloc. bafta!
ce mare sunt
iaia13 spune:
de la buric in jos nu???lateral sau pe mijloc?
scuze ca te tot intreb atata dar nu stiu si in ungaria nu mi s-a explicat...
.mersi missy si sarcina usoara mai departe.sa te bucuri de bebe
.sper sa te urmez.![]()
m_i_s_s_y spune:
Sigur va fi cu ochisori si la tine! Eu faceam in lateral, in dreptul buricului, la vreo 5 cm de buric, spre dreapta sau spre stanga, o injectie intr-o parte, una in cealalta
Ca sa-ti fie mai usor, pe prima pagina ai instructiuni de folosire pentru GonalF, intri pe site, mergi la instructions for use si iti apare un filmulet. daca intri pe youtube si dai o cautare, o sa gasesti mai multe filmulete ale unor fete care si-au facut gonal singure. Succes!
ce mare sunt