Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Sa traiti cu numele, dragi floricele!!! La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!

Babytza

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

La multi ani, floricelelor! Nerantula, piolica, Crina, Razvan Florin.... si sigur-sigur ratez pe cineva dar compensez cu multe si pupicii de rigoare.

Nausica, am vazut si eu documentarul cu apa, este interesant dar un pic cam SF. Peste capacitatea mea de digestie informationala, oricum.

Feli, eu stiu ca Ada chiar punea usturoi in mancarea lui Teo de mic. Incearca si vei cum reactioneaza, si pe mine ma bate gandul sa asezonez mancarea lu' bebe cu diverse vegetale cand va fi cazul. Azi va incerca para asa ca nu punem usturoi .

Mimihoo tare aiurea cu diareea - pentru hidratare ii ajunge si lapticul, daca bea destul. Tu te mulgi, deci stii sigur cat bea. Daca strange macar 700 ml zilnic poate nu e cazul sa te ingrijorezi. si ici micutei bolnavioare.

Babyrza carne cu fructe yummy, dar intreaba-l totusi si pe David daca e de acord .

CD, eu cu mijloacele de transport in comun m-am aruncat de mai multa vreme. La sfarsitul lui februarie cand cu CIC am batut chiar tot bucurestiul iar bebelina n-a racit decat de la taticul ei. Alti virusi nu i-au placut. So care e mai denaturata, tu care ai mers macar cu carutul incat i-ai creat un spatiu vital in jur, sau eu care calatoream cu bebe in wrap si am urcat intr-un 300 megaaglomerat?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Corrina buna dimineata. Ti-am votat broscuta aproape zilnic. Saptamana trecuta insa pierdusem linkul, acum s-a remediat situatia :)) Dar de ce e la spital?

Edit: eu chiar am o broasca de-aia, o chiama Tootsie. Avea si un coleg/colega dar dupa hibernarea de anul asta au gasit-o ai mei uscata :(

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza! Azi va fac cinste cu cozonac, sarmalutze si pentru ca si noi ne sarbatorim cu numele de familie( e o traditie in familia sotului)

La multi ani tuturor floricelelor!!!!!!
La multi ani boboceilor nascuti in data de 12!!!

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

La multi ani tuturor florilor si floricelelor si multe floricele pentri ei si pentru ele!

Iar celor de religie catolica le dorim un Paste Fericit!

Corina ce se intampla cu broscuta? E tot bolnavioara sau mi se pare mie?

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Andy_galro multumim de tratatie si La multi ani! O zi cat mai vesela va doresc!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici
Cafea doreste cineva ???

Felicia spanacul i l-am dat cu dovlecel si carnita de vita, ca simplu am zis ca e prea sec...nu i-am pus decat ulei de masline, nu stiu de usturoi de cand ii poti pune. Poate fetele stiu.. Pup

Giuliana de unde ati luat masinuta ??? Aveti voi o poza, gasisem si eu pe un site, dar am uitat unde era

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Ramona draga (300) bea cam 600 ml pe zi cam asa: dimineata 180, dupa branza cam 50 ml, la 5 mai bea 160 si seara 180. dar am si o veste buna: astazi ink n-a facut - ieri la ora asta facuse deja de 2 ori.
in alta ordine de idei, am cam obosit cu mulsul si se cunoaste ... ca incepe sa scada. mi se intampla sa ma mulg doar de 2 ori pe zi si asta se simte la cantitate ... sper sa-l mai tin. Am vazut ca sunt recomandate si pastilele metoclopramid. sa incerc poate-poate. si dc las si lenea deoparte fac treaba buna.
scriau fetele de microunde, eu de 2 saptamani gatesc la microunde (tot n-am gaze) dar nu cred ca sunt nocive ... oricum alt "device" de facut mancare n-am

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)

http://jurnalulsofiei.wordpress.com/

http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

mai am si eu 2 intrebari:

1. cand se impartasesc copii? cumva si azi? stiu ca este bine sa duci copii la biserica in Joia Mare si parintele, la botez, mi-a zis sa impartasesc copilul des
2 daca le este foame, intre mesele principale, ce le dati? lapte sau si altceva?Spre exemplu intre masa de 10 si 14, intra niste cerealesau iaurt?

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

LA MULTI ANI Floricelelor !!!!!

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui babytza
De bavetica : la Tina aveam un model care era tare bun . Se lega la gat si avea snurulete si la colturile de la mijloc. In felul asta nu avea cum sa si-o puna in cap. Garantat !!!!!

Exaaaaaact! Asa ma gindeam si eu ca arata bavetica perfecta.

Mie mi-a spus prietena ca ar fi luat modelul asta de la magazinul de copii care e pe Ion Mihalache, inspre Parcul Copiilor sau Ciresarilor (parca asa tin minte ca se chema) .. nu stiu prea bine sa explic. Babytza nu de acolo ai luat tu niste chestii, bilele alea parca? Explici tu cum se cheama ? plsss

Mergi la inceput