Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 13
_irina_ spune:
Pupici si de la noi (virtuali, ca in realitate suntem cam mucosi).
Vad ca se discuta de anti-mozolici. Eu am o mare problema cu manutele. Nu ale mele, ale ei. Trebuie sa bage mainile in castron, daca nu se poate macar in lingurita, daca sunt prea rapida si nu ajunge la lingurita atunci macar cat timp e lingurita in gura trebuie sa simta textura si consistenta mancarii cu degetelele.
Si de pe manute mancarea ajunge in cap, in urechi, in nas, ochi, gura si daca sunt destul de aproape ma mozoleste si pe mine cat se poate.
Si daca ii dau ceva jucarie sa ii tin ocupate manutele atunci clar tine jucaria in gurita si s-a terminat.
Azi in disperare de cauza am folosit seringa sa ii dau legumele. Pana la urma a prins gustul si dupa primii ml am trecut la lingurita. O sa mai incerc si maine tot asa, ii dau la inceput cu seringa sa vada ca e ok gustul si daca imi da voie ii dau si lingurita. Ce nu inteleg e de ce numai legumele trebuie testate?

Multumim tuturor pentru urari! Nu trec la insiruiri, oricum toate imi sunteti dragi si m-as simti prost sa ratez pe cineva.
Am si eu o intrebare, mai ales pentru mamicile cu mai multa experienta ca mine. Am observat ca Deea e din ce in ce mai deranjata de scoica. Nu atat de pozitia in ea cat de faptul ca se incinge, mai ales la spate. In masina e temperatura destul de ok, am dat drumul la aerul conditionat dar pe minim si e pus sa sufle pe parbriz.
Opresc din cand in cand si cand o iau e transpirata pe spate.
Exista ceva huse mai ok pentru scoica?
fericita de
Andreea-Maria
babytza spune:

La multi ani pentru toate floricele de azi !!!!!!!!! 

Nu nominalizez, mi-e teama sa nu omit pe cineva care nu are numele scris...![]()
La multe lunite Elsa de Piolica , Maya
, Amalia de klemi , Crina de Angelyna 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
anamona spune:
babytza super scump soricelul:) are niste ochi absolut superbi, iar surioara e o frumusete...nu imi vine sa cred ca fata mare ai!
anamona spune:
la multi ani Elsa, Amalia si Crina!
La multi ani ani si tuturor floricelelor mamici :)
anamona spune:
am adaugat un filmulet cu Thea mancand pe albumul a carui invitatie se afla deja pe email.
enjoy!
Mimihoo spune:
ma bag si eu in seama ...
buna dimineata!
La multe lunite sarbatorilor de astazi si floricelelor!
La multi ani mamicilor nascute astazi si florilor, bineinteles!
Piersicutza, eu folosesc Avene 40 spf. foarte bun
O zi frumoasa si calda!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
_giulianna_ spune:
Neata!
Am vazut ca vb despre apa si proprietatile ei. Nausica, uite aici filmuletul cu pricina. Intr-adevar este foarte interesant.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
felicic76 spune:
neatza!
Elsa

Amalia

Crina

La multi ani tuturor floricelelor noastre si a celor din familiile noastre!
andy.p: noi am introdus si cartof normal, alternam cu cel dulce. Lui ii place si asta. De ieri i-am introdus si ceapa uscata, fiarta si m-a vazut pe mine ca mananc ceapa verde si i-am dat si lui. Ii place si aia

cred ca ori ne paste puseul, ori trebuie sa trec la Nan 2. De ieri l-am vazut fomist rau, circ pana am facut piureul de legume, apoi i-am dat masa de fructe+branza la 17, la 19 a trebuit sa-i mai dau si cereale, ii era foame rau. Dimineata s-a trezit la 5, 30 a ras 260 ml, s-a culcat la loc si la 8 a mai servit inca 150 ml. Bine ca isi tine singur biberonul, nu am aprins decat lumina la hota, i-am facut laptele si mi-am continuat somnul. Am mai auzit cum l-a trantit de gratiile patutului ca asa face, dupa ce il goleste arunca cu el
Si eu care vroiam sa-i fac programul de primavara: vreau sa iesim afara dupa masa dela ora 10, sa intram in casa pe la 14, ptr masa de pranz, somn, apoi la 17 masa de fructe si apoi iarasi afara. Oricum, de azi o pun in aplicare, dar ma inarmez cu papa ptr afara.
Bavetica nu-i mai pun deloc, mananca frumos, fara sa scuipe sau sa-i curga din gura si mai mult ii distrage atentia, pe cele texitle vrea sa le suga, pe cea din plastic subtire o fosneste rau si pe cea de plastic, rigida, se chinuie sa si-o dea jos
vedem cand va incerca sa pape singur cum ne adaptam. Deocamdata avem accidente cand mana lui se intersecteaza cu lingurita.
babytza: ce-i pui lui David in spanac? Nu i-am dat ou si vroiam sa intreb daca este permis juma' de catel de usturoi
Parca as vrea sa i-l dau fara carne
Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
Mimihoo spune:
desi nu cred ca intereseaza pe cineva, sa va zic cu diareea care ink este dar ii dau Sanzyme si Enterol si sper sa se mai amelioreze. Problema este ca nu reusesc s-o hidratez. nu vrea deloc ceai, apa. tot incerc sa-i imping cu lingurita si ce-si mai strange buzele... Am luat si Humana elektrolyt pentru hidratare. i-am dat o lingurita - 2 si n-a mai vrut. M-am gandit s-o gust ... YACCC! are un gust salciu-dulce, este absolut oribila - am aruncat-o... alti bani dati aiurea.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida