Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 12
nikolici spune:
nausica interesant cu punerea in forme la congelator.O sa incercam si noi asta cand vom manca legume....asta la pastele cailor ca al catolicilor e maine si al ortodoxilor next week si nu am eu astfel de vise in aceasta perioada
.
Zici de cartof huh???Dar cum de ii place asa de mult?E cartof special pt Ania?![]()
anamona daca te interesaza...dar cred ca e tardiv caci ai inceput cu LP, si eu ma mulg seara pt cereale si cam aceeasi cantitate scot, dar nici nu mi-a mancat mai mult de 60ml ..poate doar o data sau de doua.
Vroiam sa te intreb cu ce fel de LP ai inceput, asta in caz cand am sa ma bag si eu dupa acel ritual satanic de distrugere a pompei.O sa fie fun rau caci o sa participe si soatza,el dragutzul la party, caci in ultimele zile eu tzin si el trage, sa ne vezi si mai ales pe Karina care ne rade in fatza la momentul glorios si ca cireasa de pe tort...pac portile de fier s-au sudat
.Deci la revedere laptic, dar daca o mai pun la san tot scoate ea ceva nu stiu de unde nene, din iarba verde piatra seaca habar nu am, dar am parau la gura ei.
Ceea ce vroiam sa zic dupa aberatile de mai sus ca...in curand cred o sa trecem pe LP de nervi si ciuda pe pompitza.Eu una am febra musculara la mana dreapta.
Si apropo de cereale, daca Karinutzei nu-i prea plac, eee sa stiti ca eu cu barbati-miu le-am descoperit noi pt. noi.Avem Cini-minis parca cu scortisoara de la Nestle, bagam in noi de rupem locul.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Nausica spune:
Ei, uite ca am gasit ceva: www.gandul.info/actualitatea/cuptorul-cu-microunde-bucatarul-care-ne-distruge-sanatatea.html?3927 2650829" target="_blank">articol din "Gandul" despre cuptorul cu microunde.
Cred ca e cel despre care spuneai tu, Anamona.
Totusi, nu e vorba de 97% din vitamine. Citatul e asa: "(...)legumele si fructele preparate la microunde pierd in proportie de 97% substantele care contribuie la reducerea incidentei bolilor coronariene."
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
CD27 spune:
Ramo ai dreptate, am gresit eu, reformulez intrebarea, hi hi, dovleacul e fruct sau leguma? pentru pici evident
Marul, clar, la fructe il incadram![]()
Deci s-a dus si bimbomarket...
de freshana nu mai stim, eu am visat-o intr-o seara
, dar nu mi-a transmis nimic concret, deci nu poci ca sa va spui
Sper sa fie doar ocupata
Ada
Noi am plimbat astazi cupilul cu tramvaiul, bineinteles ca sotzul s-a importivit cat a putut, dar am reusit sa-l conving
si apoi am umblat multtt si pe jos, dupa care am luat autobuzul, sunt o mama denaturata. Problema e ca la un moment dat piciul a inceput cu mare scandal si nu s-a lasat pana n-a fost luat in brate
, asta cand ma pregateam sa va compatimesc pe cele care aveti problema asta si sa va zic ca la noi e bine si sta omuletul o zi intreaga in carucior
. Asa ca abtin sa va povestesc cat a mancat la masa de la 19, asa sa nu cumva sa il deochi
, va dau doar un indiciu, a papt 2 feluri de mancare
asta pentru ca s-a terminat primul si nu am mai avut, pentru ca sincer, nu ma asteptam sa aiba asa pofta de mancare![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Zici de cartof huh???Dar cum de ii place asa de mult?E cartof special pt Ania? |
Da, e cartof dulce special pt Ania. Se gaseste numai la mini-Kauflandul din balconul nostru, primul raion pe dreapta.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
nikolici spune:
| citat din mesajul lui CD27 Noi am plimbat astazi cupilul cu tramvaiul, bineinteles ca sotzul s-a importivit cat a putut, dar am reusit sa-l conving , asta cand ma pregateam sa va compatimesc pe cele care aveti problema asta si sa va zic ca la noi e bine si sta omuletul o zi intreaga in carucior . Asa ca abtin sa va povestesc cat a mancat la masa de la 19, asa sa nu cumva sa il deochi asta pentru ca s-a terminat primul si nu am mai avut, pentru ca sincer, nu ma asteptam sa aiba asa pofta de mancare |
He he he eu eram aia care se plangea de asta.Iar acum parca e si mai rau, in ultimele zile nu am putut s afac foarte multi pasi cu K in carutz.Mai mult pe banca cu tzitzile la soare si schinarea goala golutza
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Nausica spune:
| citat din mesajul lui CD27 Ramo ai dreptate, am gresit eu, reformulez intrebarea, hi hi, dovleacul e fruct sau leguma? pentru pici evident Marul, clar, la fructe il incadram Deci s-a dus si bimbomarket... |
Asa, dpdv didactic, e leguma, dar nu cred ca asta are vreo relevanta. Eu cred ca se poate combina si cu fructe, si cu legume. Daca gustul ii place, go for it!
Astia pe care i-am luat din Kaufland sint f f buni, efectiv zemosi, n-a trebuit sa pun deloc apa la blenduit.
Si da, nasol cu Bimbomarket. Cred ca s-au ofticat de la comanda noastra, cind ne-am adunat cinci fete si a iesit transportul super-convenabil. S-or fi gindit ca incepem o afacere si-i sabotam pe importatori. Ceea ce, fie vorba intre noi, n-ar fi fost o idee rea.
Nausica si Ania
poze
babytza spune:
Hello girls 
Am avut o zi plina si frumoasa
Profit de primavara din plin 

Am papat la pranz spanac , apoi am fost in parc cu surioara si cu buni iar mai pe seara m-a tot ciupit buni de burtica
Cuscra ma bucur ca papati...nu conteaza cum , cu ce si cu cata scalambaiala
facem de toate la nevoie ![]()
![]()
Pupici multi pentru printesa noastra preferata 
Andy noi doar cartof dulce papam. Poate de luna viitoare bagam si normal in meniu . 
Dya noi papam cereale cu biscuiti de la Milupa. Pe normali din oras nu stiu cand trecem.Ma gandeam sa ii iau de la farmacie tot fara gluten o perioada. Valentinei i-am dat biscuiti po-pu-lari de la 7 luni jumate, sa vad cu David, poate mai stau. Nu stiu inca...
Piersicutza m-am inrosit toata
esti o scumpa , sar'na frumos pt cuvintele tale. Am noroc mare cu mami si cu sotul. Ma ajuta si ei foarte mult cu puiul si trebuie sa recunosc, am calculatorul mai mereu deschis....mai bag cate un ochi pe aici din cand in cand
si sunt mereu pe faza
si se stie ca DC da dependenta , cum as putea sa stau departe de mamici si bobocei 
MA bucur mult sa te citesc, imi imaginez cat iti este de greu ca ai inceput serviciul....te mai asteptam cu vesti cand ai timp si cu POZE !!!!! 

Nikolici condoleante familiei 
Anamona am gasit ce cautam, era antemergatorul , multumesc mult 
Corina iar ai bagat broscutza in spital ??? Asa tare ii place acolo ???
Aveti si votul nostru 
Claudina pup dulce un baietel in premergator 
CRistinescuuuuu 

Dar nu te lasa , tre sa pape
Si nu fi supi , ca si noi am luat-o ca racul ...inapoi la greutate . Si noi eram campioni la papa...Dar vor recupera , simt asta !!!! 
Felicic
si noi papam acum cu diverse forme si marimi de lingurite...care ne pica in mana , important e sa pape
Si noi suntem fan carnita , cred ca incep sa ii pun si in fructe, poate asa papa mai bine ![]()
Ramo nu scrie ca nu livreaza, dar daca incerci sa bagi tara unde vrei sa livreze , romania nu este acolo
Dar nu cred sa aiba legatura cu coamanda voastra...
Nausica "......La avocado si la mango s-a simtit de-a dreptul jignita...." 

tare rau....
De bavetica : la Tina aveam un model care era tare bun . Se lega la gat si avea snurulete si la colturile de la mijloc. In felul asta nu avea cum sa si-o puna in cap. Garantat !!!!! Si mai am una de fas cum zice si Cd. Tare buna si aia, mai ales in oras cand nu vrei sa isi puna papi peste tot 
Giuliana imi pare rau sa aud de Edi....poate e de la dintisori, el nu a mai fost asa
multi pupici sa ii treaca 

Si unul mare si pt tine
Muuuuuuah
Roxule ce ma bucur de voi ca a papat mikul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVOOOOO !!!! 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
Nausica spune:
| citat din mesajul lui babytza De bavetica : la Tina aveam un model care era tare bun . Se lega la gat si avea snurulete si la colturile de la mijloc. In felul asta nu avea cum sa si-o puna in cap. Garantat !!!!! |
Exaaaaaact! Asa ma gindeam si eu ca arata bavetica perfecta.
Nausica si Ania
poze
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui claudinna de freshanana mai stie cineva ceva?? AlexaM, tu ce mai faci?? ce face roshcovanul?? blog in scutec Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Aici sunt. Mersi de intrebare.
Roshcovitza face bine...papa tot. Mai ales legume si iaurt. Noi am inceput cu cereale, am cntinuat cu fructe si apoi cu legume. Abia acum am descoperit iaurtze...pe care l-ar manca non-stop. II place la nebunie.
Iese acum si al doilea dintzishor...e ok. Fara maraieli, fara probleme. Am un baietzel cuminte, frumushel si deshtept foc.
Mai nou cand merge in carucior...se uita la mine pe vizorul de sus...s-a prins ca daca nu sunt in fata lui ...sigur sunt inspate...se uita la mine si rade..
In fiecare zi ma surprinde cu ceva nou.
Avem poze noi daca va era dor.
Citesc aproape tot dar pana ajung eu la zi deja s-a cam raspuns la tot. Daca vad ceva la care nu s-a raspuns pana citesc eu...raspund (daca stiu).
VA pup pe toate.
Paste Fericit! celor care il sarbatoresc maine.
La multi ani tuturor floricelelor pentru maine!

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
anamona spune:
Bimbomarket..le-am scris sa ii intreb de sanatate, mail frumos cu laude la inceput.... recomand sa scrieti si voi poate avem succes...
nikolici am luat cereale cu lapte integrat de la Milupa. Cum inca nu i-am dat fructe, am ales pentru inceput cele de orez si porumb. Ii plac...acum sper sa o tina :)
cat despre laptele meu, Thea nu s-a plans niciodata de foame, laptele ii ajunge, pot sa fac si rezerva de seara de 50ml pentru cand ma voi intoarce la servici.....dar se pare ca alta rezerva nu mai merge...oricum eu scot la un muls maxim 50ml.. ar trebui sa pompez inca de 2 ori in plus pentru cereale ceea ce ar aduce si mai mult stres
nausica - http://www.desprecopii.com/newsitem.asp?id=1154
aici zice si despre ce studiu e vorba