Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 11
claudinna spune:
de freshanana mai stie cineva ceva??
AlexaM, tu ce mai faci?? ce face roshcovanul??
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
_giulianna_ spune:
Bai Ramo da' erai o slabanoaga....sa nu cumva sa-ti treaca prin cap ca vrei sa mai slabesti. E bine asa cum esti ACUM!
Claudinna super antemergatorul! 
Astazi am fost agitati, maraiti, nimic nu ne-a convenit. Pentru prima data s-a comportat "altfel". Ufff si eu nu eram obisnuita cu plansete si maraieli, nu stiam ce sa-i mai fac si m-am pus pe 
Acum doarme, sper sa nu se trezeasca peste noapte. La 7 i-am dat putin nurofen, n-avea febra dar m-am gandit eu asa ca ar fi bine sa-i dau ![]()
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
claudinna spune:
Giulianna, poate-l dor gingiile
ar trebui sa se linisteasca dupa siropel
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anamona spune:
Nausica tot respectul !
mare lucru ca poti extrage laptele tau pentru cerealele Aniei peste ce scoti zilnic....
eu abia scot peste 50ml seara...m-am resemnat ca nu se poate mai mult, cerealele de dimineata sunt acum cu lapte integrat...am ales asa pentru a avea Thea laptic suficient dupa...
Apropo...cum vine asta cu inlocuirea mesei de lapte? Thea suge la greu dupa...in fine suntem in a3a zi cu 40ml de cerealele facute mai consistent.
aaa...atentie la incalzitul cu microundele...distruge vitaminele si mineralele in proportie de 97% ....era un studiu undeva pe google daca vrei mai multe info....
anamona spune:
Claudinna si Andy-galro - felicitari pentru jucariile achizitionate, sa se bucure puiutii de ele :)
300cu bimbo observi doar cand vrei sa finalizezi comanda, nu mai cum sa selectezi tarisoara noastra....asta in contradictie cu termenii contractuali unde zic ca livreaza in toate tarile EU
300 spune:
Giulianna si bebeii linistiti zile mai proaste. Te inteleg si sper sa treaca repede.
Claudinna multumesc. Eu am avut, fara exagerare, toate culorile pamantului in cap - bine, nu verde, albastru, roz... intelegeti voi. Ala era un saten roscat foarte misto intr-adevar. Iar slaba... eram, aveam cam 45 de kg inainte sarcina. Poza aia are o vechime de 3-4 ani. Inainte de sarcina am fost un pic mai plina ce-i drept dar tot slaba moarta.
Giuli nu as vrea sa slabesc mai mult sar parca mi-au ramas soldurile cam late si degetele mai groase (nu-mi mai intra inelul)... si am o talie de viespe de 76 (cums e si vede in poza cu umbreluta de la carut).
Legat de baveta, tocmai mi-am pus-o la gat deci ma indoiesc ca ar putea-o strange pe Anda...
Poza nu va pun ca radeti de mine 
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona Claudinna si Andy-galro - felicitari pentru jucariile achizitionate, sa se bucure puiutii de ele :) 300cu bimbo observi doar cand vrei sa finalizezi comanda, nu mai cum sa selectezi tarisoara noastra....asta in contradictie cu termenii contractuali unde zic ca livreaza in toate tarile EU |
Ok dar le-a scris cineva? Sper sa n-aiba legatura cu faptulc a un produs din comanda noastra a ajuns defect si am cerut asistentza... In corespondenta avuta cu ei s-au plans ca in RO se fura mult din colete, asta era problema cu TNT, si de aia schimbasera cu UPS. Sper sa se razgandeasca, aveau preturi bune.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Muuh spune:
anamona ce nu stii tu este ca Ania de Nausica este alaptata cu lapte muls de cand au venit ele doua acasa. Asta da relatie de lunga durata cu o pompa Avent. Eu numai cand aud primul scart la ea ma iau fiorii pe sira spinarii.
gaia.nevia spune:
Si eu am avut dupa ce s-a nascut Teo o relatie minunata de 2luni jumate cu pompa avent. Primele 2 saptamani cu scatza-scartza, apoi mi-am luat-o pe cea electrica, de care am fost super multumita.
Ma mulgeam de 3, rareori de 4 ori pe zi, puneam in biberon si tineam la figider ce ramanea dupa ce manca Teo o masa. Cand Teo manca in jur de 80 ml la o masa, eu scoteam 260-300 la un muls.
La un moment dat m-am relaxat, Teo luase in greutate in sfarsit, lapte era, canalele erau desfundate (asta fusese marea problema la inceput, tragea bebe si nu reusea sa scoata nimic)... si m-am hotarat sa incerc din nou sa-l pun la san.
Culmea surprizei, a mers!!!
Si a supt la san, fara sa mai fol pompa, pana la aproape 6 luni cand m-am intors la munca si am pierdut laptele brusc, intr-o zi.
Ieri la masa de seara era perfect, dimineata la fel, si seara cand m-am intors de la munca, urla ca din gura de sarpe cand incercam sa-l apropii de san.
Pana la urma l-am lasat in pace (lacrimi, urlete, sotul disperat ca de ce chinui copilul...) si m-am muls. Sau mai precis am incercat sa ma mulg, ca de scos am scot 20 ml in jumatate de ora, din ambii sani.
Si aia a fost, cu tot ceaiul si galactogilul mamii lui. Vreo 3 zile m-am muls si mai ieseau aia 20 ml amarati si in scadere, pe care ii dadeam constiincios copilului... apoi bye-bye.
Ce n-am inteles la Radu... de ce nu a mers tot asa relatia cu pompa?! M-am muls cat am luat antibioticul, ma intreb si acu daca chiar era nevoie... dar ce rost mai are... si aruncam laptele, cantitativ era destul. Apoi am pus copil la san... urlete, plansete, intors capul, strans buzele... (fix ca la Teo).
Am pus pompa... 20ml.

Si aia a fost, din pacate la 2luni si jumatate. Ceai, alea-alea... vax albina.
M-am consolat ca asa a fost sa fie, nu mai am cum s-o dreg... si am mai mult timp pentru amandoi copiii in loc de unul... o tampenie. Si acum ma enervez cand ma gandesc, dar nu ma ajuta cu nimic.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona Nausica tot respectul ! mare lucru ca poti extrage laptele tau pentru cerealele Aniei peste ce scoti zilnic.... aaa...atentie la incalzitul cu microundele...distruge vitaminele si mineralele in proportie de 97% ....era un studiu undeva pe google daca vrei mai multe info.... |
Dupa cum ti-a spus si Muuh, din pacate, noi cam cu pompa inca de la inceputuri. Am mai facut incercari sa o intorc la sin, dar nu a mers.
Pina acum mi-a fost teama sa formulez asa concluzii (mi-era ca, daca o zic, a doua zi imi dispare laptele), dar acum, ca ne apropiem de 6 luni, o spun categoric: Se poate si cu pompa! In afara de o jumatate de cutie de formula, in primele saptamini ale Aniei, exclusiv lapte de tzitzi muls.
Ania bea in jur de 800-900ml pe zi, in portii de 125-150ml. Parte din acest lapte i-l pun in cereale sau in piureuri, dar cantitatea e aceeasi, n-a scazut. Ma uimeste cind, dupa ce baloteaza ca lumea la piure (ca lumea = 80-90ml la noi), rade si 125ml de lapte.
Chiar am vrut sa va intreb despre microunde. Nici in Baby Book, nici in Super Baby Food (care e super naturista, cucoana aia te invata sa risnesti cereale si sa faci nush ce porridge, te invata sa-ti cresti fructele in gradina) nu apare nimic cum ca microundele ar fi daunatoare.
Daca imi puteti indica niste articole serioase in care e vorba de microunde, v-as fi recunoscatoare. Repet, serioase, nu gen "teoria conspiratiei - haoleo ne omoara americanii".
Paranteza: imediat dupa nasterea Aniei, am avut o cearta cu soacra care, intre altele, m-a sfatuit sa nu incalzesc apa pt formula la microunde. Ca "isi pierde proprietatile". M-am enervat atunci si am intrebat-o "Care proprietati? O ia la fuga hidrogenul? Se supara oxigenul? Ce se poate intimpla cu APA?"
Totusi, niste prieteni ma tot ameninta cu un film documentar de vreo ora despre apa. Cum ca apa e un element cit se poate de complex (sic) si ca e vie. Potrivit ideilor din acel documentar, microundele (care agita particulele de apa din alimente) sint crima si pedeapsa. Ei, inca n-am vazut filmuletzul, dar o sa va spun ce si cum, daca il vad.
Pina atunci, pe bune: daca aveti info despre efectele nocive ale microundelor, sarumina.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)