Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 15
babytza spune:
Boo acolo e magazinul Princhindel parca, sau Voinicel. ![]()
E la primul semafor dupa piata Domenii de pe 1 Mai. Pe dreapta. Cum mergi spre Chitila. Sper ca ai inteles ca si eu explic.....![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
fce spune:
neatza si de a noi!
La multi ani tuturor floricelelor si floriceilor!!!
am inceput si noi cu un pic de suc de mar, dupa indelungi studii si conspecte conform carora ma hotarasem sa incep cu morcov aburit, ma rog
. azi e a treia zi si i/am dat 20ml, bineinteles cu lingurita ca biberonul e tot
. merge cam greu treaba cu lingurita la lichide dar sper sadevina piuree cat mai repede.
anamona vroiam sa te intreb de cand am vazut ca ati inceput dar n/am mai reusit: cum de te/ai hotarat sa incepi cu cereale?
revin ca s/a trezit puiu
all
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori 
Paula-Laura spune:
La Multi Ani tutor floricelelor!!! 

Si Paste Fericit celor ce serbeaza astazi!
Felicic copii se impartasesc si astazi, la fel ca in orice duminica. Asa stiam si eu ca in Joia Mare e bine sa te impartasesti si o sa il duc pe pitic.
O duminica placuta!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
baby_boy spune:
Neata
La multi ani tuturor floricelelor!!!!!!
La multi ani boboceilor nascuti astazi!! La Multi ani Florin RAzvan de Claudinna
Si io mi-s floricica asa ca va invit

ca doar de la 6.30 sunt
pe la bucatarie.
Vad ca vorbiti de bavetici..noi avem bavetica si masa pentru ca m-am saturat sa stric hainutele ..mai ales la inceput cu morcovul. Plus ca RAdu tine cu amandoua mainile de castron si uneori trage si de lingurita ca s-o bage el in gura. Eu trebuie sa vin cu rapiditate cu lingurita ca altfel e jale.
Feli legat de impartasit..se impartaseste in fiecare duminica..chiar si azi..e chiar foarte bine sa mergi..eu incerc sa ajung cu el in fiecare luna.
Intre mese Radu mai bea suc de porto cu mar dar pe razatoare.
Lumi ai facut cartofii gratinati? au iesit buni? Am o reteta de ciocolata de casa superrr..vreau sa fac si eu curand![]()
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
gaia.nevia spune:
neatza si
.
La multi ani mamicilor floricele!

Paste fericit, pentru cei care sarbatoresc azi pastele catolic.
Filmul cu apa l-am vazut si eu cu cateva luni in urma (partial de fapt, pentru ca se intrerupe la un moment dat si imi inchide calculatorul) si m-a impresionat teribil... dar am ramas cu atat.
Sora mea in schimb s-a apucat constiincios de treaba.
Cred ca v-am mai povestit, face (a facut 3 sedinte, speram ca aici se termina) terapie cu iod radioactiv.
Procedura la aceasta terapie este sa faci dusuri foarte multe si sa bei foarte multa apa, ca sa elimini iodul din organism. Cand iesi din spital ti se masoara radioactivitatea, si ti se spune ceva de genul "2 saptamani nu ai voie sa intri in contact cu copii sub 5 ani si femei gravide, etc"/
Dupa sedinta de acum din aprilie, la masuratori, sorei mele nu i-a iesit deloc radioactivitate.
Si a intrebat-o tehnicianul, ce ai facut, ai stat sub apa? Ai baut 5l pe zi? Ca eu asa cote n-am vazut de cand sunt.
Am intrebat-o si eu la fel... chiar ce ai facut? Cata apa ai baut?
Mai putina ca de obicei, a fost raspunsul... dar am vorbit cu apa.
M-a impresionat teribil. Si incep sa cred ca daca ai destula putere sa te rogi poti face (mai) mult.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
denisa.g spune:
La multi ani tutuor floricelelor !!

alexasimami, andy_p- pupici 
nausica – super pontul cu cubuletele.
O sa-l incerc si eu.
Babytza – cat e de scump soricelul cum rade .. si cu spanacul e super tare .. asa suntem si noi de la broccoli – spanacul inca nu l-am incercat.
Claudinna – noi tinem legatura cu freshanana – chiar i-am zis ca intrebati de ea si va pupa pe toate dar din pacate ea nu prea are timp de calculator, forum… dar sunt bine sanatosi cu totii. Vlad sta in picioare, nu prea sta in fundulet.. ii place faza cu premergatorul … are 4 dintisori ..
Mimiho – poate o sa razi dar si noi am avut o perioda cand trebuia bb hidratat (apa/ceai) dar el nu vroia deloc lingurita, biberon… Asa ca am inceput sa ne jucam de-a pis-pis-pis (cu “s” de la sarpe
). Ii tineam biberonul in fata , iar cand deschidea gurita ii strangeam tetina de la biberon cu apa/cei si iesea un jet mic in gurita lui ..care cred ca-l gadila, ca el radea si inghitea si apa/ceaiul.. si uite asa ne jucam cate jumatate de ora de vreo 5-6 ori pe zi ca bea cam 60-70 ml apa/ceai pe zi adunate ..nu stiu sigur daca te-ai prins de faza dar deja cand zic “pis-pis-pis “ el deschide gurita si asteapta sa-I picur in gurita ceiutul asa cu jet de la biberon si rade..Acum bea singurel dar inca de mai jucam, asa.. pt placerea lui 
babytza spune:
Azi la ora 14:00 Emma va fi condusa pe ultimul drum 

Sa aprindem o lumanare pentru sufletelul ei si sa spunem o rugaciune 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
Mimihoo spune:
Denisa, multzam de idee! e super!
Emma, 

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
lala77 spune:
Am scris un mesaj lung cat o zi de post si s-a dus, habar n-am unde. O sa incerc sa-mi amintesc ce-am scris si o iau de la capat.
Claudinna, esti f talentata. Felicitari!
Faceam si eu de-astea candva, cand eram la mama fata, dar acum nu mai am rabdare nici sa le incep.
Cristineescu, asa a mancat mereu? Imi pare rau si te inteleg ca esti disperata.
pentru mamica de bb mofturos
. O prietena avea probleme mari cu bb care refuza mancarea si din disperare i-a dat o data ciorba de-a ei. Si a ras-o toata; de atunci ii face ciorbita ca pt el dar cu bors sau lamaie si-i pune leustean si mananca de nu-i vine sa creada. Insa vad ca voi nu mancati nici san...Spuneai de bronsiolita; daca e bolnavior s-ar putea sa pape si mai prost ca de obicei.
Intrebare: cu ce se da avocado?
Nausica, bavetica perfecta e la Mothercare: e din frotir, cu dublura impermeabila si cu maneci. Are si la Ikea o varianta dar din plastic si fiica-mea fosnea plasicul ala in loc sa manance si se distra pe nervii mei asa ca am renuntat la ele.
si de la noi pentru bebelus frumos de Preety.
Gaia, imi pare rau de ce-ai patit cu alaptatul.
Ceva similar mi sa-a intamplat la Alice. Si acum ma apuca nervii cand imi amintesc; nervi ca am ascultat de lume incompetenta (dr de famile) si i-am dat cu biberonul ca aveam mameloane ombilicate.Cand o vad pe dr aia imi vine s-o bat si acum.
Microunde: se pierd vitamine, dar si la fiert e la fel. Asa ca nu vad care-i diferenta. Si oricum incalzesc la el, nu gatesc, deci nu se infierbanta nimic asa tare.
Irina, nici noi nu mancam pana n-avem labele in castron. So what? O las in pace si ma declar satisfacuta ca mananca. <Mie mi se pare chiar haioasa.![]()
Mimihoo, incearca s-o hidratezi chiar si cu forta. E important. Tine-o de nas si da-i cu seringa cate putin.In spital asa le faceau la bebeii care nu voiau sa bea sau care vomitau. Daca se deshidrateaza tare, va interneaza. E nasol; plus ca de la deshidratare face febra, e epuizata, se vindeca mai greu.
Pt hidratare incearca Hidrasec; aproape ca n-are nici un gust si ar putea sa-l accepte mai usor.Sanatate multa.
Babytza, da' ce-i place spanacul!
Si ce surioara mare are!
La multi ani si de la noi pentru cei cu nume de flori! 

Si la multi ani si boboceilor sarbatoriti azi! Sa fiti cumintei sio papaciosi!
Eu i-am dat usturoi lui Alice cam la 2 luni de la diversificare. Si a fost ok, insa a doua zi miroase ca un betiv.![]()
![]()
Anna ,de vreo 4-5 seri a inceput sa nu se mai trezeasca pana la 3-4 dimineata dupa papa. Pana acum sugea la fiecare 3 ore. Poate o tine-o ca tare bine mai e. ![]()
Denisa, am ras, nu te supara!
Dar daca a mers, de ce nu?!
Fug la facut bagaje. Noi azi plecam la pescuit. O duminica placuta!
musettepink spune:
Hello!!!!!!!!
tuturor sarbatoritilor de azi,boboceilor si floricelelor!
Multumim de urari,cate o
pt Feli,Claudia,Roxana,Mimihoo,Andy garlo,Piersicutza,Alina

Si un
pt Andy si Anca care asu intrebat de noi.
Andy felicitari pt progresele Alexiei si am vazut poze cu un baiat mare si frumos!
Claudina f draguta jucaria sarbatoritul tau de azi!
Boo magazinul de care zici tu, cred ca cheama Lumea copiilor si este acolo unde a zis Roxana.
Feli eu am auzit ca toata saptamana poti duce copilul la impartasit,noi am vrut ieri dar nu ne-am trezit asa devreme
dar il voi duce saptamana asta intr-o dimineata!Referitor la ce mananca intre mese,in cazul nostru tzitzi
,deci lapte![]()

Mimihoo sanatate!
Noi suntem bine,am crescut mari,poate prea repede
....
de
Luca