Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 16
preety spune:
ptr toti sarbatoritii zilei, ptr toate floricelele zilei de azi! 
Paste Fericit tuturor care serbeaza astazi! 
Multumim Claudinna si Lala ptr aprecieri la adresa Gogosharului! 
toata bobocimea!
dyanira spune:
La multi ani pentru toate florile si floricele!!!
Si pentru toti sarbatoriti de azi care implinesc un numar de lunite si de asemenea si pentru cine sarbatoreste Pastele un Paste fericit
!!!
Asa cum a spus si Babytza sa ne rugam si sa aprindem o lumanare pentru sufletelul Emma!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anamona spune:
Fce - spor cu papica
Si ca sa iti raspund la intrebare, avem mai multe motive pentru care am inceput cu cerealele dar toate converg catre unul singur - acela ca incep serviciul imediat dupa Paste...dar sa o luam metodic...
1. Am inceput cu 2 saptamani mai devreme decat imi propusesem iar cerealele sunt acceptate in majoritatea cazurilor de stomacelele si intestinele bebelusilor (dar si ca gust)
2. Imi e teama ca nu voi reusi sa imi extrag la servici tot atat de mult lapte cat ar suge ea de la san dar cum cerealele au un continut ridicat de nutrienti, vor constitui o masa copioasa cat timp voi lipsi de langa ea iar cerintele de lapte sper sa nu fie tot atat de ridicate.
3. nu sunt alergene
4. thea are greutate medie, deci nu imi e teama ca va deveni pufoasa
5. a avut un episod cu sange in caki - a fost alarma falsa dar mai bine sa fim precauti si sa incepem cu un aliment neutru si nu cu fructe sau legume...
cam astea ar fi in mare motivele....insa daca nu as fi inceput serviciul asa devreme poate si optiunile mele ar fi fost altele...
in continuare inca nu sunt decisa daca sa introduc avocado in cereale sau sa incep cu masa 2 - piure de legume...ar fi ideal ca in 2 saptamani de la inceputul diversificarii sa aiba 2 mese deja introduse
Delphinas spune:
La Multi Ani Floricele si Floricei!
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
anamona spune:
mimihoo- nu cred ca ai dat banii de pomana pe Humana Electrolyt -
noua pediatra ne-a recomandat sa il avem in casa in trusa de prim ajutor alaturi de Hidrasec
se pare ca e un mediacment eficace...poate dupa mai multe incercari il va accepta
fce spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona Fce - spor cu papica ![]() Si ca sa iti raspund la intrebare, avem mai multe motive pentru care am inceput cu cerealele dar toate converg catre unul singur - acela ca incep serviciul imediat dupa Paste...dar sa o luam metodic... 1. Am inceput cu 2 saptamani mai devreme decat imi propusesem iar cerealele sunt acceptate in majoritatea cazurilor de stomacelele si intestinele bebelusilor (dar si ca gust) 2. Imi e teama ca nu voi reusi sa imi extrag la servici tot atat de mult lapte cat ar suge ea de la san dar cum cerealele au un continut ridicat de nutrienti, vor constitui o masa copioasa cat timp voi lipsi de langa ea iar cerintele de lapte sper sa nu fie tot atat de ridicate. 3. nu sunt alergene 4. thea are greutate medie, deci nu imi e teama ca va deveni pufoasa 5. a avut un episod cu sange in caki - a fost alarma falsa dar mai bine sa fim precauti si sa incepem cu un aliment neutru si nu cu fructe sau legume... cam astea ar fi in mare motivele....insa daca nu as fi inceput serviciul asa devreme poate si optiunile mele ar fi fost altele... in continuare inca nu sunt decisa daca sa introduc avocado in cereale sau sa incep cu masa 2 - piure de legume...ar fi ideal ca in 2 saptamani de la inceputul diversificarii sa aiba 2 mese deja introduse |
mersi mult ca mi/ai raspuns asa detaliatte/am intrebat pt ca si eu as vrea sa merg mai des la servici incepand de pe 1 mai si cum la noi tzitzi e prietena cea mai buna tre sa fac cumva sa inlocuiesc o masa. deci zici ca cerealele o sa/i tina de foame 3 ore? ca sucul meu de mar ma indoiesc...noi am inceput cu suc la masa de la 9-10, nu stiu cereale la ce ora as putea sa/i dau..
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori
andy.p spune:
LA multi Ani tuturor celor care-si serbeaza azi numele si PAste Fericit !!
Mimihoo va doresc refacere cat mai rapida
Fce spor la papat!![]()
Musettemulti
ici ptr voi.
Claudinna ff frumoasa jucaria,se joaca cu ea....

Legat de faptul ca tre sa stai tot dupa fundul lor..ai mare dreptate,de acum incolo incepe show-ul![]()
Feli
si mersi de raspuns..voi incerca si eu de sapt viitoare..cat despre impartasit,tot asa sapt viitoare
Babytza
si 
anamona,DElphinas,Dya,Preety
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
anamona spune:
fce...eu inca doar sper ca o sa ii tina de foame (stii vorba aia: teoria ca teoria dar practica ne omoara)...astazi a fost a 4 zi - a mancat tot vreo 40g si dupa aia a supt...dar parca nu asa mult ca de obicei...
in schema initiala a pediatrei naostre, sucul de mar se combina dupa o saptamana cu o lingura de cereale.
Eu insa nu i-as combina fructele cu nimic, le-as tine doar ca pe o gustare asa pe la ora 16 sa zic....
Tu cat o sa stai la servici? Eu voi sta cam 6 ore...7 ore cu tot cu drum....
In mod ideal i-am gandit cam asa mesele
ora 8:30 - 9:00 - lapte de la tzitzi
ora 11:00 - cereale
ora 13:00 - lapte muls
ora 15:00 - legume
ora 17:00 - lapte tzitzi
asta cu marjele de rigoare, ca va fi si plimbata si va dormi in timpul asta.
si mai incerc o chestie - sa o obisnuiesc cu canita cu cioc ca sa ii dam lapticul muls din ea ( e mai usor decat cu lingurita si evitam pierderile) - i-am dat-o azi sa o incerce si am constatat cu surprindere ca dupa 5 minute de joaca s-a prins ca trebuie sa suga din ea....mai vedem si zilele urmatoare.
andy.p -

fce spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona fce...eu inca doar sper ca o sa ii tina de foame (stii vorba aia: teoria ca teoria dar practica ne omoara)...astazi a fost a 4 zi - a mancat tot vreo 40g si dupa aia a supt...dar parca nu asa mult ca de obicei... in schema initiala a pediatrei naostre, sucul de mar se combina dupa o saptamana cu o lingura de cereale. Eu insa nu i-as combina fructele cu nimic, le-as tine doar ca pe o gustare asa pe la ora 16 sa zic.... Tu cat o sa stai la servici? Eu voi sta cam 6 ore...7 ore cu tot cu drum.... In mod ideal i-am gandit cam asa mesele ora 8:30 - 9:00 - lapte de la tzitzi ora 11:00 - cereale ora 13:00 - lapte muls ora 15:00 - legume ora 17:00 - lapte tzitzi asta cu marjele de rigoare, ca va fi si plimbata si va dormi in timpul asta. si mai incerc o chestie - sa o obisnuiesc cu canita cu cioc ca sa ii dam lapticul muls din ea ( e mai usor decat cu lingurita si evitam pierderile) - i-am dat-o azi sa o incerce si am constatat cu surprindere ca dupa 5 minute de joaca s-a prins ca trebuie sa suga din ea....mai vedem si zilele urmatoare. andy.p - ![]() ![]() |
asa...eu o sa stau cam tot asa ...cred. adik o sa manance dimineata tzitzi, numai ca noi ne trezim la 6-7 si aia e prima masa, urmatoarea ar fi de fructe, ca asa am inceput cu marul la ora 9-10 si pe urma nu mai stiu, cred ca legume. problema ar fi ca intre mesa de fructe si cea de legume cre ca ii mai tb ceva pt ca la noi tzitzi se cere la 2 ore maxim si de asta ma gandeam si eu la cereale ca o gustare asa...nu stiu m/am ametit de tot

tu de unde planuiesti sa scoti aia 50 ml de la ora 13? daca nu sunt indiscreta,desigur
cu pierderile care apar la hranitul cu lingurita ma cam doare sufletul cand facem probe cu lapte de la tzitzi, ca numai eu stiu cate granule din alea bag pt el
o sa incercam si noi cu canita cu cioc sa vedem poate poate.andy.p multumim

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori
claudinna spune:
Multumim tuturor de urari!! noi suntem in plin chef si mai asteptam vreo 2 randuri de musafiri:)
La multi ani, uram si noi pt cei si cele ce-si serbeaza azi ziua onomastica: Crina, Iris, Bianca-Florentina si mamicile Nerantula, baby_boy, piolica!!
La multi ani pt toti cei care au nume de floare!!
Noi am fost la biserica de dimineata, adica mai pe la pranz si doar l-a miruit pe Razvan.
eu nu prea le am cu astea, adica nu cunosc cum sta treaba, dar imi zisa o vecina ca trebuia sa-l si impartasesc...
ma mai interesez:), ca vreau sa fac asa cum e bine. stiu ca eu megeam cand eram mica, mai ales ca stateam langa biserica si toata lumea trecea pe la noi pe la poarta...asha ca ma duceam si eu:)
Denisa, merci pt vestile despre freshanana si ma bucur ca sunt bine. chiar disparuse fara urma:)
Laura, se joaca cu jucaria, ii place. cand se plictiseste da cu mainile in ea si o impinge cu picioarele:)
dar pot sa-l las in patut cu jucaria langa el si sa mai fug pana la bucatarie, la baie, sa mai fac diverse lucruri, ca sta ceva timp.
Lala, multumesc frumos! pe mine ma relaxeaza si acum am devenit si f curioasa sa vad cum ies anumite lucruri...internetul e o sursa de inspiratie
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)