Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

La Multi Ani tuturor Floricelelor si Floriceilor!
Paste Fericit!
La MUlte lunite sarbatoritilor:
Elsa de Piolica ,Maya , Amalia de klemi , Crina de Angelyna

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

FLORICELELOR!!! FLORIN-RAZVAN, CRINA, NERANTULA, BABY BOY, PIOLICA tot ce va doriti!
clau, am fost la simfonie:) am cumparat 3 flori, de fapt sotul. anul viitor sigur veniti, da? petrecere frumoasa!
babytza, cit e de frumoasa Tina , bine are si cu cine sa semene
anamona, vazut micuta mincacioasa:) multa bafta cu diversificarea si cu "scirbiciul"!
feli, daca vrei si poti, se poate impartasi cupilu in fiecare duminica sau sarbatoare din timpul saptamani. cu alexa mergem destul de des, acum imi e putin mai greu sa ma mobilizez si cu piticii dupa mine, dar odata la luna tot merg.
pt Emma.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

spanacul simplu este cah, spanac+legume+carne este(am pus si un catel mic de usturoi)

Am fost la biserica, l-a impartasit preotul, in timp ce-mi facea mie observatie ca nu sunt imbracata in fusta si nu am parul acoperit m-am abtinut la timp, sa nu-i spun ca sunt crestina nu araboaica. M-am multumit sa-i spun ca mai suntem si pacatosi pe lumea asta si de aceea venim la biserica, la inteleptii preoti. L-am lasat gandindu-se ca ori sunt proasta ori il iau la mishto
ma rog, sunt noua in parohia lui, dar clar voi fi o oita ratacita
in Joia Mare o s-o trimit pe doamna Violeta, ca si asa ea traieste la interesctia Giurgiului cu Rahova si stie sa si vorbeasca ca acolo

si fiindca tot ma plangeam de somn, dupa impartasanie a dormit o ora jumate

edit: mesajul a fost scris acum o ora, intre timp am transat mielul
mami de alexa: si

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

lala- nu ma supar - si eu rad cand facem asa… dar macar a mers cand eram disperata. Acum bea singur – azi a baut pana acum 150ml ceai. Chiar vroiam sa-ti spun ca am vazut filmuletul cu fetitele tale – cum gateste printesa mare si cea mica sta si se uita la ea … si faza cu sarea in ochii m-a amuzat tare

Fetelor azi am ajuns la performanta sa nu-i mai dau tzitzi de la ora 12 . Nu-mi vine sa cred ca bb a papat supa, iaurt cu cereale, ceai.. si nu a cerut tzitzi! Deja de 7 ore "e pe cont propriu "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy
Am o reteta de ciocolata de casa superrr..vreau sa fac si eu curand

Vreau si eu reteta, please please please! Barbatu-miu e mort dupa cioco de casa.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

FCe - pai lapticulil voi extrage cu o zi inainte la servici...in plus voi fi ajutata de rezervele pe care le tot fac de vreo luna asa...sa speram ca va fi suficient
si Thea e alaptata la cerere....in medie la o ora, sper ca odata cu mancare solida sa nu mai ceara asa des si sa recupereze atunci cand voi fi acasa....as vrea sa o alaptez cat mai mult, pana spre 2 ani

Alexasimami sper ca si Cipri sa manance bine cand veti incepe...ai vazut Thea acum o ia ca pe o joaca se trezeste cu mancarica in gura si ce sa faca daca tot e vesela....o inghite sa poata sa rada in voie dupa :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

feli, ia uimeste-ne cu meniul de paste plecati undeva?
anamona . pe 1 mai incepem si noi. ne-am facut cumparaturile, castronele, lingurite, recipiente pt depozitarea mincarurilor, cani cu cioc
denisa, go Edwin

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Feli, si eu mor cand imi zic ca trebuie sa ma prezint in uniforma la biserica.

Nu vreau sa par lipsita de bun simt, dar daca ei (preotii) au "uniforma", nu vad de ce-ar trebui sa-mi pun si eu basma si un patrafir de fusta in care sa ma impiedic . Eu merg asa de rar la biserica, iar atunci cand ajung o fac din tot sufletul si sunt serioasa chiar cu pantaloni pe mine.

Mamici care stati prin zona mea ne coalizam sa mergem la un impartasit de bebei in grup? Eu nu prea ma pricep la de-astea si n-am nicio tragere de inima sa merg singura cu noaptea-n cap.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

fce si noi am inceput cu cereale, pe langa motivele enumerate de anamona ar mai fi [asta depinde cand I le dai] noi seara, cica ajuta bb sa doarma mai linistit .
Eu una ….in cazul nostru Karinutza s-a constipat si asta sigur de la cereale, imi pare rau ca nu am inceput cu supa si legumele asa usor..dar in fine faptul e consumat.Ne luptam pt un kaki victorios.
Nu te as sfatui sa-I bagi cereale intre mesa de fructe si cele de legume, e prea mult…

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi Floricelelor

Noi am fost azi la impartasit fetele la biserica, am aprins si o lumanare pt Emma licurici, tot nu imi revin cu gandul ca pui mic nu este

Bianca si a revenit la sentimente mai bune la papa. Nu papa mult dar sunt multumita. Nu mai zic ca se "strica"( vorba lui Boo:))
I am luat biscuiti de la Hipp , i plac dar mi e cam frica cu bucatele inca.

Bavetica am lut un set ieri de la Ikea care are si canutza si lingurica si un bol,tare ieftin, normal ca nu sta cu chestia aia de plastic pe gat, macar se joaca cu alea

Vreau sa i fac gaurele pt cercelusi, probabil saptamana asta, merg la Medicover. Voi unde le ati facut? Le a durut cu pistolul?

denisa ai un pui mic asa de frumos si pletos

Andy, Anca felicitari pt statul in picioare, si noi roadem patul bara de sus si lateral lingem la greu :)

felicic, ce papacios ai acolo tu, vreau si io fitzosicaaaa

Nikolici condoleante familiei

babytza pupam papacila mic si frumos. Valentina e superba( si buni arata super)

CD, super ca a papat piticu, crezi ca e de la vitamine?

Alexa, baiatul tau e superb, are o privire de om destept

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput