Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

La multi ani Bianca Alexia de Miky-ea, Sanatate si numai bine.. sa aveti parte de bucurii multe si satisfactii din partea micutzei gingase...

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 16 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Un vot pentru printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mai, si eu am femeie care vine zilnic si sta cu mine cam 9 ore, si face muuulte care ma seaca....DAR nu stiu ce m-as face fara ea, sincer!! Asa ca mai trec si eu peste unele, mai inghit, mai injur si-mi imaginez cum ar fi sa fiu singura cu ditamai casoiu' de ingrijit, curte imensa si doi copchii.....si-mi trece repede supararea pe ea

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

"Din pacate, este f. greu sa gasesti o femeie "ca lumea" acum. A mea mi-a spart pana acum doua obiecte cu valoare sentimentala, mi-a aruncat nuca de cocos la gunoi ca nu stia ce e aia, mi-a patat perdeaua cu clor, mi-a botzit perdeaua cu fierul de calcat prea fierbinte, s-a urcat cu picioarele pe blatul de la bucatarie, a sters colacul de la wc cu buretele cu care a sters interiorul lui , imi consuma un sul de servete de bucatarie de hartie, la doua zile (ca sterge pe jos cu ele), taia cartifii felii dupa ce ii curatza apoi ii spala, si mai sunt exemple . Dar inca mai sper ca "se da la brazda" .

Aoleu Anes mama...mai bine lipsa, eu nu am nervi de asa ceva, este clar ca remedieri nu se prea poate din moment ce face asa ceva! Mi-e peste puteri sa pricep unele chestii pe care le face ea...de aia zic, imi scapa pur si simplu uzului ratiunii.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Ginye, cum va simtiti la Targoviste? Te pot ajuta ai tai?

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

E foarte bine aici. E acasa! Ai nostri ne ajuta cat pot, dar numai in week-end pt ca in timpul sapt au serviciu. Cel putin mama lucreaza numai noaptea ( la un ziar local) si ziua e zombi, doarme cat de mult poate.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anes

Ginye, ce face Stafanut cand se trezeste? Plange, se joaca? Mananca? La ce ora adoarme?

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Plange, plange si iar plange. MAx 1 ora juma dparme si o luam de la capat. Mai nou plange si in somn. Spre dimineata, la 5-6 pica intr-un somn adanc pana pe la 7-8.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

malinas eu nu am ceav fx.. dar merita sa ne auzim la un telefon cand avem tentative de a iesi cu puiutzii nostri afara... Eu amn iesit afara pe al 18.15.. si am stat in jur de 2 ore... deci... poate reusim in final sa ne intalnim... tare as vrea sa te cunsoc..
Sanatate si numai bine..
Pupici

Citat:
citat din mesajul lui malinas

sunt obosita, sunt suparata, n-am chef de nimic.

Care-si face mila si de mine sa-mi recomande o menajera, femeie care face curat, sau cum s-o mai numi.Pls, pls, pls.Aia de a fost ieri, de am zis ca a trebuit sa sterg praful eu dupa ea, ca sa nu zica sotu' ca i-am dat banii de pomana, nu a catadicsit sa ridice carutul sau papucii de pe hol cand a dat cu aspiratorul si a sters pe jos (asta am vazut azi dimineata cand am iesit afara).Pe cuvant ca nu sunt carcotasa, vreau un aspirator si-un sters de praf dar cu simtul raspunderii, nu fleosc-fleosc si gata. Tanti a fost mai preocupata, cand a ajuns, sa se intereseze unde se poate fuma decat ce ar trebui sa faca.Ar fi trebuit sa o trimit de atunci acasa, dar venise cu recomandari si am zis ca merita sa incerc.Ma bucuram ca zicea, cine mi-a recomandat-o, ca pot s-o las sa faca curat si sa plec linistita afara, ca nu pune mana sa ia nimic.Este drept, nu pune mana, inca, nici sa faca nimic.A dat un pic deasupra, ca pisica.Deci...pls, pls, pls...vreau si eu o data pe saptamana, o data la 10 zile, o femeie care sa vina sa-mi faca curat.Eu nu snt capabila sa ma organizez astfel incat sa fac si lucrul asta.Le admir pe toate cele care reusesc sa faca treaba asta, dar eu, cum zicea si spiridusul, nu stiu cum sa fac.

De cand ii dau lui david papa s-a terminat cu tot timpul meu.De cand ma rezesc (pe la 8) si pana la 11.30 fac de mancare, spal aparatele insirate, hranesc copilul, il schimb, spal, mai bag o masina de rufe la spalat si mai fac, eventual, o paine, etc.De pe la 11.30 ne jucam un picutz si dormim un picutz - maxim 30 de minute- sau daca vremea e buna iesim afara.Apoi, de la 13, ma apuc sa-i fac piureul pt masa de pranz.Legumele le aburesc dimineata si la 13 doar le dau prin strecuratoare (le pasez).La 13.30 ii dau sa pape si ne ducem afara unde stam cel putin pana la 16.30 cel pult pana la 18.30. Deci...s-a dus ziua.Eu, de multe ori, apuc sa mananc pana la 18.30-19, o banana, o gura de mar, o lingura de miere cu nuca si resturile din piurel lui de legume.Cand ies afara imi mai cumpar o ciocolatica, o eugenie, un covrig si le rod in timp ce il plimb.Seara, de cele mai multe ori, cand vine sotul acasa, mancam o salata mare si uite asa se duce ziua mea.Dupa ce spal si culc copchilul ii calc sotului camasa, ma deratizez si ma culc.Deci, sa-mi spuneti mie unde gresesc, ca eu nu ma prind.Cum sa fac sa am timp si de mancare si de curatenie?Cred ca dorm cam mult.

Gata, m-am plans destul...dar sper sa sariti cu idei si recomandari de menajere...din Bucuresti, normal.

monicus, azi m-am limbat pe la 15.30 pe aleea cu castani.F frunos.Nu te-am zarit.Din pacate am plecat ca boul de acasa, si anume cu telefonul descarcat, deci nu am putut sa te sun.Poate data viitoare.

spiridusule, ce mai faci?ce face cristian, dar alex?Am citit ca ati fost la salina, e foarte frunos, dar cred ca a fost tare oositor.

ma duc sa ma culc ca s-a dat stingerea.

PS. Am constatat ca scriu cu tot mai multe greseli.Fie imi scapa cate o litera, fie o virgula in minus, fie ...voiam doar sa-mi cer scuze, ca nu-s capabila sa recitesc ce-am scris si sa corectez, dar intelegeti voi.

Va pup si va doresc o noapte linistita si 8-9-10 ore de somn.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA

multi multi pentru Stefanut sa fie baiatel cuminte sa o mai lase si pe mami sa se odihneasca!
Parca ziceai de dintisori??? Asa s-ar explica...
Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Martie#

Probabil dintisorii sunt de vina. De doua zile nu mai mananca asa bine ca inainte. Si dupa cum se vede treaba nu cred ca or sa-si faa aparitia prea curand.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Fetelor, cand iesiti mai multe ore afara, au rabdare bebeii sa stea in carut? Al meu doarme o vreme, dupa care se scoala...se joaca putin cu zornaitoarea de la carucior, dupa care vrea in brate.
Ai vostrii ce fac?

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Si al meu sta cel mult 2 ore kin carut. Apoi il mai iau in brate. Il mai pun in carut apoi, dar mai mult de o ora nu mai sta. Asa ca de regula iesim afara in 2 reprize de cate 2-3 ore.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

ginye, ma bucur taaaare pt tine

curajoaso

nu mere mess-u, si iti scriu aci

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

monicabo] este o alee intr-adevar cu castani.. si unde se strang foarte multe mamici cu puiuztii lor.. este o alee care dupa mine este singira alee fara masini parcate...fata de alte alei din zona.. Da... este plina aleea...de dimineazta pana seara cu copilasi de la bebei pana la copii mai mari. Este fooarte frumos, dar fiind la bulevard trec foaret multe masini.. si este galagie mare.. stil "Bucuresti"...
Te pup si aveti grija de voi.
Pupici

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Buna!
Nu am mai scris demult pe aici, de citit am citit, insa am mai uitat ce mai vroiam sa zic...
Malinas, ce sa zic, stiu cum e sa nu ai timp... Programul nostru seamana cu al spiridusului in linii mari, iesim si noi de 2 ori afara vara, pana le imbrac pe amandoua imi ia 30-40 min...pe urma cand venim la fel, Andreea schimbat, spalat pe maini, oala, papa, somn. Ana Maria, schimbat la popou, dat sa suga, si stat cu ea, daca nu are chef de somn... daca trebuie sa ma ocup de sora-sa, si nu are chef de dormit sau stat singura, incepe sa planga, pe urma fugi la ea etc etc.
In timpul zilei, dezordine de la copilul mare, strang in stanga, se reface dezordinea in dreapta, si tot asa... Uneori chiar daca Andreea e cuminte, plange aia mica dupa mine, sau Andreea are chef de joaca cu Mi (cea mica), se joaca impreuna (atata cat inseamna la varsta asta, lui Mi ii place sa se uite la sora cea mare), dar trebuie sa stau langa ele, sa le pazesc sa nu se loveasca, etc... Deci treburi prin casa...pauza. Chiar nu am timp si energie decat pt chestii marunte.
Noi avem femeie, vine o data pe saptamana la curatenie si calcat. De gatit ne gateste soacra. Chiar nu am timp sa stau sa fac mancaruri elaborate, volum mare etc. Eu gatesc doar pt copil (cel mare deocamdata, pe urma pt amandoua), si ii fac pt 2-3 zile. Bag rufe la masina, le intind, spalat vase, matural zilnic in casa, ca se aduna diverse, facut ordine, calcat urgente..cam asta sunt in stare sa fac. Mai multa gospodarie nu, nu am timp, iar noaptea dorm si eu ca omul. Plus ca mai ma trezesc la alaptare (noroc ca doar 1 data sau de 2 ori).
Cand or fi amandoua pe picioare, deci dezordine la dublu, o sa fie si mai naspa. Dar bine ca sunt sanatoase
Cam astea sunt problemele cu care ne confruntam toate cu copii.

Spiridusul, suntei ok, sanatoasa toata lumea?
Malinas, o sa incerc, acum ca a venit timpul frumos, sa mai ies cu masina, bag ambii copii si o sa mai circul, sper sa reusesc, de asta inca nu promit nimic. O sa incerc mai intai pe distante mici. Asa ca daca e, o sa mai ajung in zona Politehnicii, o sa te sun. Poate ne mai intalnim mai multe.
Amalia, noi inca mai stam in carut,...ori dormim, ori mai ne jucam cu jucariile din carut, gangurim, uneori mai plangem dar ne linistim... nu f des, se mai intampla sa mai planga si sa necesita luat in brate, si atunci o cam "bag pe maneca" caci o am si pe Andreea de care trebuie sa am grija. Noroc ca se urca/da singura pe tobogan, se mai joaca la nisip, mai alearga, in fine, uneori chiar mi se pare intelegatoare cand plange Mi
Anes, felicitari pt remus cu somnul si mancarica.
Dandusa, si eu inca alaptez la cerere, dar o sa incep sa bag cereale, caci suntem mai slabute (stiu ca ziceai ca asta ai patit si tu cu Crinuta).
Alra, simpatic cum povestesti tu de fete
Monicus, , sunt curioasa cum o fi pe aleea cu castani, tare frumnos ai povestit

Scaun de masa avem si noi chicco polly, f bun

ne mai auzim

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

S aicercam totuusi sa ne intalnim.Otiliav . eu as dori sambata.. ca este si sotul acasa.. poate sa fie si vineri.. nu ma deanjeaza... sa vad.. ca eu nu am un program fix.. dar voi incerca sa ne inatlnim.. abia astept...Pupici

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Sa nu credeti ca am uitat de intalnire. Astept sa fie al meu rezolvat 100% ca sa fac un plan sigur. Joi dimineata merg cu ea la pediatra si ii facem si gauri, din start o zi ratata. Asa ca pe vineri zic eu sau sambata daca nu aveti alte planuri. Si vin cu metroul pana la Armata Poporului.

Dea, de cand te asteptam. Cu greu am descoperit pozele pe contul vechi. O frumusete fata, doar o cheama Ana . Ma bucr ca este cuminte ca la ce program ai un bb agitat ar pune capac. Si daca vii in Ro baga la inaintare experienta SUA.Brtha de cand uit sa-ti raspund. Avem 19-20 de grade in casa. Avem repartitoarele puse la 19 grade si mai urca putin din cauza noastra. Acum nici nu se incalzesc caloriferele decat daca alegem o temperatura mai mare ca uneori usuc rapid rufe pe ele.
Spiridus, Dandusa, Monicabo, eram convinsa ca e mult mai greu la voi. Eu am "scapat" de Ana, merge la gradi, are parte de diverse activitati, a invatat multe lucruri intr-o luna, vocabularul si limbajul s-au imbunatatit mult de tot, iar eu pot petrece timp de calitate cu piticul nu doar schimbat/spalat si plimbat. Eu ies cate o data dimineata cu Elisa, la 4 merg sa o iau pe Ana de la gradi, venim acasa la 5 si luam pranzul si dupa aceea mai ies 2 ore cu ele. Si uite asa se duce ziua. Cel mai prost stau cu curatenia generala neinceputa si mi-am propus si sa spal covoarele iar mie imi arde de plimbari .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput