Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Spiridusule...postinorul nu mai este ok daca nu l-ai luat pana intr-o ora de la ..trilu-lilu...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Haideti fetelor..ajutati-ma...ma bazez pe voi...
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/88990/ VOTEAZA

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Lorellay votat! Multa bafta!

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Haideti fetelor..ajutati-ma...ma bazez pe voi...
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/88990/ VOTEAZA

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

hai sa facem o intalneala vineri, in militari, pe aleea castanilor, ce ziceti?

vin si io cu un taxi

astept rasp voastre.
dc nu facem intalneala ma apuc de diversificare

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Spiridusule...postinorul nu mai este ok daca nu l-ai luat pana intr-o ora de la ..trilu-lilu...

bre, ai inebunit?

adik, nu... io am inebunit
pana in 2011 nu mai am voie la bebe, k iese tot baiet

Mergi la inceput

ginye, ma bucur taaaare pt tine

curajoaso

nu mere mess-u, si iti scriu aci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mihaita de Simona_1402
Leyre de mar_ysa_
Nicolu de Alra,
Sara de Anca_27

Rares de Flori76,
Nora de Alé,
Thea Sofia de stewie

Incerc sa deschid capitol nou sper sa nu se trezeasca grasu'.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

*Capitolul 41*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Buna dimineata,

Wndy, ma bucur ca ai scris si ca esti bine. Cand am inceput sa scriu aici, ma delectam cu mesajele tale si ma intrebam cand o sa reapari. Sper sa se rezolve cu criza asta ca din ce scrii nu va e prea usor. Bine ca printesa Anna e sanatoasa si voioasa.

Amalia, si Tudor incepe sa se agite si plange daca sunt nervoasa si o cert pe Maria. El deocamdata sta in carut, dar e cu 2 luni mai mic decat Luca al tau. La Maria am folosit f putin carutul. Am plimbat-o mult in ham, in carut nu-i placea deloc. O caram 5 minute pana in parc si acolo trebuia sa o iau in brate. De la 11 luni, cand a inceput sa mearga nu l-am mai folosit deloc.

Brie, eu stau in zona. Stau mai aproape de Palatul Copiilor, dar as putea veni spre tine sa ne intalnim.

Referitor la menajere eu am pe cineva care ma mai ajuta la curatenie, la care apelez din cand in cand. Noi nu avem parintii in Bucuresti. In ultimul timp n-am mai chemat-o si nu stiu ce sa fac. Chestia e ca ma enerveaza ca face doar de suprafata. Sunt constienta ca nu pot gasi pe cineva care sa faca asa cum as face eu, dar ma enerveaza cand gasesc praful nesters pe rafturile de sus, mai sparge si cate o vaza, ghiveci, nu stiu cum reuseste.

Malinas, nici eu nu reusesc sa le fac pe toate asa cum as vrea. Nu fac curatenie generala. Le fac pe rand. De ex., aseara am spalat baia noastra, astazi vreau sa dau cu aspiratorul in sufragerie. Doar in bucatarie fac zilnic.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mda, eu ca de obicei sun total neempatic. mea culpa.

uite programul meu:
7 scularea dupa ceas, alaptez nicolu
7.45 ma duc jos cu nicolu mancat si schimbat si laura imbracata si spalata pe dinti de taica-su
fac sandwichuri, beau cafea, incerc sa bag ceva comestibil in laura si incerc sa rezolv toate prb laurei care se termina cu urlaturi de ex vrea sa ii umflu un balon si urla daca nu se poate - toate activitatile enumerate mai sus petrecandu-se simultan.
8.20 iesim pe usa cu copiii imbracati
8.30 livram copil mare la scoala
8.40 livram copil mic la cresa
8.45 suntem la servici
11-11.30 ma duc sa alaptez (cu masina, 2 min de condus)
15-15.30 idem
17-17.30 plecam de la servici (eu lucrez 6h44min efectiv din cauza pauzei de alaptat)
17.30 suntem acasa cu toata satra infometata, laura urla coookiiieeeee si se arunca pe jos, ta-su citeste reclamele, eu bag ce e de bagat la cuptor sau fiert si ma pun sa alaptez nicolu.
18-18.15 stam cu totii la masa, laura plansa ca a trebuit sa se spele pe maini si nu a primit ciocolata. daca mananca mancare bine daca nu e libera sa plece. (mananca oricum supa+fel 2 + desert la scoala la pranz, platim pt asta)
in timp ce mananc sau imediat dupa dau un bib nicolului
dupa masa facem o activitate cu laura - colorat, jucarii, tv impreuna, ieri de ex am sarit pe trambulina un sfert de ora cu somonu in gat.
19.15 ducem puradelimea sus sa o spalam
tati spala laura in baie eu spal nicolu in dormitor. apoi tati culca laura (faza 1), eu alaptez nicolu si il culc in landou. apoi ma duc sa culc laura (faza 2) maimutarindu-ma cu o bucata de poveste.
20.15 copiii dorm, babyfonu e inchis, vin jos si stau la calculator intr-o dezordine de nedescris.
apoi incepem sa facem ordine, apoi spal biberoanele si ce nu intra la masina, apoi ma apuc de alte chestii prin casa, de exemplu ieri am spalat usile dulapului noi din hol si am dus toata explozia din sufra (pantofi fulare genti etc) in dulap in ordine si tot asa.

in fiecare weekend avem ceva in program - acu 2 we am facut dulapuri in garaj, we asta in hol, we viitor plantam pomisori si tot asa.

la curatenie am pe cineva (anes, si tipa asta strica si face chestii neigienice insa e foarte eficienta si alta nu ar face mai bine ca ea. si ca sa te simti mai bine se crede si clarvazatoare - cica si io as fi ca ea simte asta - si anu trecut mi-a zis si ca comunica telepatic cu osama bin laden si ca vrea sa scrie o scrisoare la guvern ca ea stie cum poate fi oprit terorismul) - vine 4 ore pe saptamana pt bai si curatenia saptamanala + calcat. eu intre timp mai dau cu aspiratorul - cam la 2 zile si pe unde vede soacra ca in spate da ea, mai spal petele de suc/lapte/ciorba de pe gresie, ma rog, detalii de astea. de spalatu toalelor ma ocup exclusiv.

in we mai gatesc pt 2-3 zile, mai pun mancare la congelator. in timpu sapt mancam chestii care se gatesc usor - ex ieri somon congelat la cuptor, cartofi nature luati curatati si fierti jumate la punga, legume amestec congelate in punguta pt aburi. bun si rapid.

ca tonus sunt relativ ok daca dorm 7-8 ore pe noapte ceea ce se intampla.

am uitat, ieri dupa servici am fost si la sport , apoi m-a dus inapoi sa iau pe tati si fetele.

si mersi de urari, azi face nicolu 4 luni, am si uitat azi de dimineata! a crescut galusca lu mama si pare copil sanatos si mai nou da sa se intoarca pe burtica ramane cu capu sucit

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput