Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Am votat si eu Lorellay.
Ramo,da e groaznic...Teoretic noi suntem intr-o zona cu probabilitate mica sa se simta cutremurul mai tare, dar nu se stie niciodata..
aseara s-a resimtit mai tare inspre Mediterana, noi suntem la Adriatica...

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatzaaa!

Deea iubitaaaa chiar cand nici nu ma mai asteptam sa te vad pe forum, uite ca ne-ai scris. Ma bucur ca Anna este un copil cuminte si ca este asa pufoasa, bine ca nu aveti stres cu luatul in greutate. Este o frumusica si imi place tare mult poza unde are bentita . Greu tare cu mersul la serviciu si venind acasa asa tarziu, plus husband pe drumuri, offf cred ca o luam razna sigur. Dar tu mami esti puternica si rezisti bine . Mai baga un ochi pe aici cand ai timp. Te tzuc dulce dulce .

Alra cand e de stat pe spate, eu pe strumfi il tin pe salteluta de infasat sa se joace, sau pe canapea sau in patul meu pe un prosop de bumbac frumos colorat. Paturica de la baby-gym nu era de bumbac si am dat-o.

Malinas si mie imi este tare greu cu curatenia...am 4 camere si un ditamai living-ul plus bucataria plus 3 bai...am ajuns sa-mi fie greata sa mai ma apuc sa fac ceva. CE ma enerveaza cel mai tare este ca parca sunt intr-un cerc vicios, zi de zi spalat vase, rufe, calcat, aspirat, aranjat, sters praf,....vreau si eu o zi sa nu fac nimic...si cand iau pauza asta mi-e groaza a doua zis cand o iau de la capat....ma ajuta si iubi cu bebe, cu gatitul si gradina si garajul...dar tot sunt multe pe capul meu si le fac usor, usor, pe rand

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Amalia..si eu patesc la fel cu Codrin..Diana ma simte daca ma supar...
Adica patesc din ce in ce mai rar...Am discutat cu Codrin si dicut mereu despre asta si vad ca ii intra in cap...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Spiridus tare greu program ai!
Va admir pe cele cu copilasi mici , este oboseala de pe lume la voi..Mai ales ca multe dintre voi nu aveti nici ajutoare..

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

am citit doar ultima pagina, ma grabesc sa raspund alinei

programul meu de vara
trezit la 7 ( asta-i viata, nu-s io seful), rapid alaptat cris, alex la olita,cafea,(daca nu am mancare facuta de cu o noapte inainte pun repede ceva pe foc, ) , spalat pe fata ( uneori reusesc sa ma spal si pe dinti.. cel mai des, nu.. abia la pranz ajung la periutza); dau drumul si la masina cu rufe
spalat schimbat cristian
hranit alex.asta im ia cel mai mult.
pe la 9 juma incep sa ii imbrac ..imi ia juma de ceas sa ies din casa
inainte sa ies, ii mai dau un bibe cu lapte lui alex

stam afara pana pe la 12:30-13
uneori cris doarme cand ne intoarcem, alteori nu
cand nu doarme urla si el si frasu
intru in casa, si trebuie sa fac rapid urmatoarele miscari: alex la oala, alex spalat pe maini, incalzit mancare pt alex, alex cocotzat in scunul de masa,
in timp ce ii dua lui alex sa manace, il alaptez pe cristian
dupa ceea alex adoarme.. cam la juma de ceas, sau chiar 1 h adoarme si cris.. in timpul asta , daca sta cuminte pot sa termin si eu cafeaua aia de am facut-o dimi, si sa manac ceva, sa intind rufe, daca nu am reusit dimineata

asta ar fi juma de zi
continuarea... alta data ca v-am ametit ( mancare fac noaptea, aspiratorul il pun dupa ce se trezesc ei, jucariile le mai adun la spataman.. oricum in 10 minute sunt la loc aruncate prin casa, rufe strang tot noaptea, nu calc nimic, si uneori mai am timp si d e utzaiala)

raspunsul pt tine malinas ar fi ca.... la alex eram la fel; nu reuseam sa ma adun nicicum; mancam 1 eugenie pe zi, si doi biscuiti; nu reuseam sa fac mancare, eram nedormita, ne-utzaita, nepieptanata, nemancata

la al doilea plod, ejti mai relaxata, k ejti mai batrana, si mai inteleapta

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Bertha si eu ca tine...mi-ar fi greu sa am pe cineva in casa care sa-mi umble prin lucruri...respectiv o tanti la curatenie. Sotul mi-a venit cu varianta asta inca de acum vreo 2 ani de cand cu ritmul nostru de viata, eram cam in urma cu toate..somn, casa, etc.. si aveam doar 1 copil atunci..dar n-am acceptat.
Stiu..sunt defecta...ce sa fac, nu pot fi perfecta.

poze

Mergi la inceput

Miky haioase rau bancurile! Multumim pentru ele, m-am distrat de la prima ora!

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

Dragi mamici,ca sa incepem frumos ziua:
I. Ce e un salariu?
R. Un fel de menstruatie: il astepti o luna si trece dupa trei zile ...

I. Ce e mai valoros decat laptele matern?
R. Ambalajul ...

I. Care este cel mai bun anticonceptional?
R. Un "NU!" hotarit...

I. Cum transformi un pentagon in patrat?
R. Aplici teorema lui ben Laden.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

poze

Mergi la inceput

Anes taaare rabdatoare mai esti! Eu ii puneam de mult bagajele la usa..

Citat:
citat din mesajul lui anes

Din pacate, este f. greu sa gasesti o femeie "ca lumea" acum. A mea mi-a spart pana acum doua obiecte cu valoare sentimentala, mi-a aruncat nuca de cocos la gunoi ca nu stia ce e aia, mi-a patat perdeaua cu clor, mi-a botzit perdeaua cu fierul de calcat prea fierbinte, s-a urcat cu picioarele pe blatul de la bucatarie, a sters colacul de la wc cu buretele cu care a sters interiorul lui , imi consuma un sul de servete de bucatarie de hartie, la doua zile (ca sterge pe jos cu ele), taia cartifii felii dupa ce ii curatza
http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

intreb si io asa.... aveti idee?
postinorul mere cand alaptezi?
mah, nu dati cu rosii
mai bine terminam mesajul ala aseara

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI sarbatoritilor zile de azi si de ieri(batranetea isi spune cuvantul)!

Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Martie#

Mergi la inceput

Oceanborn ma bucur ca totul este bine la voi! Of, tare rau e sa fi pe picior de plecare! Multa sanatate si sa va fereasca necazurile!
Inteleg ca e ok si unde e Cherieactiv...

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Aseara din nou cutremur resimtit putin si aici....si azi noapte la 12...am cheile de la masina la indemana, o geanata cu acte si gentuta lui Thomas...Doamne fereste daca se simte m tare o luam si noi la sanatoasa...suntem la 100km de zona devastata...tragic ce vad la tv,.......

mami de Thomas

poze

Mergi la inceput