Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 20
elilov3 spune:
OTI
..FUG LA SCOALA ![]()

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare
Miky-ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anes Sa incepi cu carnita? Eu zic sa nu faci asta. Carnea se digera greu si in niciun caz nu ii pregatesti sistemul digestiv cu ea! Risti mai mult decat o indigestie. De ce nu incepi cu supa de legume sau piureul de legume? Ai de gand sa-i urmezi indicatia dr.? |
De-asta am si scris ca nu sunt multumita de ea.
..Nu mi se pare normal sa-i bag direct carnita,motiv pt care voi incepe treptat cu supa de legume.Multumesc pt sfat.
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Miky-ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Miky-ea pup dulce printesica mica! Sigur va lua mai bine in greutate acum ca vei incepe diversificarea. Cu supica...are dreptate Anes..legumele sunt ok..dar carnea nu e cazul inca.![]() |
Multumesc mult,Amalia!

Miky-ea spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi Mihai de Simona_1402,Leyre Alexandra de mar_ysa_28, Nicole Sophie de Alra,Sara de Anca_27, Rares Teodor de Flori76, 2500 gr,Nora Ioana de Alé, Thea Sofia de stewie!!!

Miky-ea spune:
Dragi mamici,ca sa incepem frumos ziua:![]()
I. Ce e un salariu?
R. Un fel de menstruatie: il astepti o luna si trece dupa trei zile ...
I. Ce e mai valoros decat laptele matern?
R. Ambalajul ...
I. Care este cel mai bun anticonceptional?
R. Un "NU!" hotarit...
I. Cum transformi un pentagon in patrat?
R. Aplici teorema lui ben Laden. ![]()
![]()
![]()
oceanborn spune:
Neata!
La multe lunite cozonaceilor nascuti intr-o zi de 8:
Mihai de Simona_1402,

Leyre Alexandra de mar_ysa_28,

Nicole Sophie de Alra,

Sara de Anca_27,

Rares Teodor de Flori76,

Nora Ioana de Alé,

Thea Sofia de stewie

Micky_ea
, cea mai tare e cea cu menstruatia![]()
Criss nu cunosc statiunea..unde e? in ce zona?
windyyyyyyy ma bucur sa mai citesc si de voi cate ceva
Aseara din nou cutremur resimtit putin si aici....si azi noapte la 12...am cheile de la masina la indemana, o geanata cu acte si gentuta lui Thomas...Doamne fereste daca se simte m tare o luam si noi la sanatoasa...suntem la 100km de zona devastata...tragic ce vad la tv,.......

mami de Thomas
lorellay spune:
La multe lunitze inainte.....
Mihai de Simona_1402,
Leyre Alexandra de mar_ysa_28,
Nicole Sophie de Alra,
Sara de Anca_27,
Rares Teodor de Flori76,
Nora Ioana de Alé,
Thea Sofia de stewie
Multumim fetelor care ne voteaza...Ne mai votati si azi?![]()

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/88990/
Multumim
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Ramo2007 spune:
'Neata,
La multi ani sarbatoritilor de astazi!Sa fie sanatosi, papaciosi si cuminti!
Oceanborn, imi pare rau, trebuie sa fie foarte greau sa stai asa cu frica si cu bagajele pregatite.Ma rog sa nu se intample nimic, sa nu mai fie cutremur nicaieri...Eu plang cand vorbesc la televizor de cutremur, ca vine la noi nu stiu cand...in nu stiu ce zi, la nu stiu ce ora...ma urc pe pereti, ma bag singura in pamant.
Pitica mea a dormit de la 21:45 (dupa ce a papat 170 ml de lapte cu cereale) pana la 8, cu o trezire pentru mufarea suzetei la 6:45.A papat 150 ml, am schimbat-o si acum nani din nou, ma mai bag si eu un pic in pat.
Dupa pranz vine mama cu spanac, sa-l oparim si sa-l bagam la congelator pentru toamna...iarna.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Amalia spune:
Neata mamicutelor!
LA MULTE LUNITE pentru sarbatoritii zilei: Mihai de Simona_1402,Leyre Alexandra de Mar_ysa_28, Nicole Sophie de Alra, Sara de Anca_27, Rares Teodor de Flori76, 2500 gr, Nora Ioana de Alé, Thea Sofia de Stewie.

Pentru prima data in aceste 5 luni, astazi m-am sculat inaintea lui Luca
...ce-i drept m-a trezit David care cauta sticla de apa s-o bage in ghiozdan (ramasese in carut de ieri de cand am iesit afara
)...dar eram odihnita. Luca s-a trezit abia la 8:10
. Se mai intampla si minuni.![]()
De cateva zile a invatat sa tipe...si tiiiiipa nene, nu se incurca. In primele zile, tipa doar de incantare..sau ca sa se auda, ca-i placea cum suna. De 2 zile tipa si cand nu-i convine ceva, si asta nu-mi mai place mie..
Ieri, cu tipetele astea, a reusit sa trezeasca alt bebe cu care ne plimbam
..unul mai micut, de 2 luni.
S-a facut vorbaret si scandeaza cat il tin plamanii "ma...maaaa..mamaaa....apaa, baaa...mba..." Pupa mami puiul dulce, asa o gurita frumoasa face cand le spune!
I-am spus sotului ca-mi pare rau pentru el, dar de data asta copilul spune "mama" nu tata..
..chit ca inca nu e constient de ce spune..si ca ma striga pe mine. David a inceput cu "tata"![]()
Ca tot ma minunam la voi de ros picioruse (deh, am uitat cand a facut-o David)...ieri a tras de picioare ca de nu stiu ce...si se chinuia sa bage unul in gurita
.
Am si eu o problema totusi..
..nu stiu cum sa fac sa-i atrag atentia lui David cand face ceva ce n-ar trebui...sau cand suntem afara si sunt mai departe cum sa-l strig sa-i fac observatie cu diverse (nu va imaginati ca e usa de biserica)...ca se supara Luca..
Imediat ma simte ca sunt suparata...ca mi-am schimbat tonul...ca nu mai zambesc..si devine nervos si agitat si greu il mai linistesc..sau mai rau..plange.
Nu pot sa astept sa-i fac observatie lui David numai cand doarme Luca..si nu pot fi vesnic zambareata, daca n-am motive..![]()
Fetele cu 2 bebei...voi patiti asta? Sau cum faceti sa puteti lua masuri cu cei mari, fara sa-i influenteze pe cei mici? Sa nu va imaginati ca sunt genul care tzip..
poze
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
lorellay spune:
Spiridusule ..m-ai dat pe spate...
Bertha cam la fel...
Si eu am doi copii...Codrin are 4 ani.Nu am menajera.Nu imi gateste soacra.Nu vine mama la treaba.
Acum sunt in curatenie de sarbatori.
Eu ma descurc super...Am 4 camere, 2 bai, bucatarie.Am terminat camera lui Codrin si camera cea mica.Azi fac dormitorul si sufrageria.
Si Codrin se joaca...da seara totul e pus la loc.Jucariile la locul lor.Hainutele asezate frumos...Eu nu strang dupa nimeni a doua zi....
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/88990/
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Eu zic sa nu faci asta. Carnea se digera greu si in niciun caz nu ii pregatesti sistemul digestiv cu ea! Risti mai mult decat o indigestie. De ce nu incepi cu supa de legume sau piureul de legume? Ai de gand sa-i urmezi indicatia dr.?