Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 19
spiridusul spune:
am citit doar ultima pagina, ma grabesc sa raspund alinei
programul meu de vara
trezit la 7 ( asta-i viata, nu-s io seful), rapid alaptat cris, alex la olita,cafea,(daca nu am mancare facuta de cu o noapte inainte pun repede ceva pe foc, ) , spalat pe fata ( uneori reusesc sa ma spal si pe dinti.. cel mai des, nu.. abia la pranz ajung la periutza
); dau drumul si la masina cu rufe
spalat schimbat cristian
hranit alex.asta im ia cel mai mult.
pe la 9 juma incep sa ii imbrac ..imi ia juma de ceas sa ies din casa
inainte sa ies, ii mai dau un bibe cu lapte lui alex
stam afara pana pe la 12:30-13
uneori cris doarme cand ne intoarcem, alteori nu
cand nu doarme urla si el si frasu
intru in casa, si trebuie sa fac rapid urmatoarele miscari: alex la oala, alex spalat pe maini, incalzit mancare pt alex, alex cocotzat in scunul de masa,
in timp ce ii dua lui alex sa manace, il alaptez pe cristian
dupa ceea alex adoarme.. cam la juma de ceas, sau chiar 1 h adoarme si cris.. in timpul asta , daca sta cuminte pot sa termin si eu cafeaua aia de am facut-o dimi, si sa manac ceva, sa intind rufe, daca nu am reusit dimineata
asta ar fi juma de zi
continuarea... alta data ca v-am ametit ( mancare fac noaptea, aspiratorul il pun dupa ce se trezesc ei, jucariile le mai adun la spataman.. oricum in 10 minute sunt la loc aruncate prin casa, rufe strang tot noaptea, nu calc nimic, si uneori mai am timp si d e utzaiala
)
raspunsul pt tine malinas ar fi ca.... la alex eram la fel; nu reuseam sa ma adun nicicum; mancam 1 eugenie pe zi, si doi biscuiti; nu reuseam sa fac mancare, eram nedormita
, ne-utzaita
, nepieptanata, nemancata
la al doilea plod, ejti mai relaxata, k ejti mai batrana, si mai inteleapta
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
bertha spune:
Malinas, ma cam recunosc pe mine cand era Darius bb, insa reuseam sa fac curatenie, adica acum imi dau seama ca era bec in casuta noastra in perioada aia, atunci nu eram multumita
Vad poze cu fosta sufragerie si in bibiloteca erau doar carti, acum gasesti aproape orice: o masinuta, un breloc idiot de la Kinder, lumanarea de cand a facut 4 ani (pt ca "tin mult la ea, mami si vreau s-o vad zilnic"
), un borcan de plastic...nu mai spun ca a insirat diverse poze si, in partea unde are acces, nu se mai vad cartile deloc
Nu mai vorbesc de covor, chiar n-are rost. In bucatarie matur zilnic si spal o data la 2 zile, oricum, daca nu matur, oricine poate reconstitui f usor intregul meniu din ziua respectiva.
De cand s-a facut frumos afara, nu mai fac nici eu fata, plec pe la 11,30, revin cu Darius pe la 13,30, apoi dormim (de 2 zile n-am mai dormit eu, tot ca sa mai aduc treaba la zi, dar renunt la varianta asta, chiar am nevoie de acea ora de somn), pe la 17 iesim iarasi si ne intoarcem pe la 19. Eu am noroc mare cu sotul, care ma ajuta cu tot ce poate, numai el face piata, mai face ordine dupa Darius, mai pregateste masa de seara.
Incearca sa faci mancare pt 2 zile (ma refer la cea pt voi), astfel a 2-a zi ai avea dimineata libera si ai putea face putina ordine, sa zicem, sau ce crezi tu ca e nevoie. Cat de putin ai face, e perfect pt ca nu vine nimeni la 5 min sa strice, cum se intampla de multe ori la noi.
Mai important decat ca n-ai timp mi se pare ca nu mananci
Macar aici, fa ceva, te rooooog!
Anes, eu ma ametesc si cand vine mama la noi in vizita, nu mai gasesc nimic, fara sa vrea schimba locul vaselor, prosoapelor etc, poate parea banal, dar, cand pleaca, deschid toate usile in bucatarie pana sa gasesc ce caut.
Eu prefer sa o las cu bb si sa fac eu cat pot de repede ce trebuie. Din pacate, asta se intampla f rar, mama sau soacra vin la noi pt un we cam o data la 2 luni. Nu am incercat niciodata cu menajera, dar nu cred ca m-as adapta "vietii" cu o alta persoana care sa faca treaba in casa.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
anes spune:
spiridusule, 

bai frate!!! Si mai vietuiesti? Pe mine m-ai pierdut!
bertha,
mie la fel...imi vine greu sa ma adaptez cu cineva strain in casa si sa imi mai pastrez si cumpatul la prostiile pe care le face.
wndy, nuca de cocos este cea mai mica problema! ![]()
http://community.webshots.com/user/anes74
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
leeloo5979 spune:
Anes...un singur sfat si cel mai bun: da-o afara! Era sa scriu exact ce mai invata sa faca la varsta asta! Nica', zic eu, va merge din prost in mai prost si iti va toci nervii definitiv!

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0
criss703 spune:
Ceau fetele 
La multe lunite cozonaceilor de azi si a celor de maine
, ca suntem la miezul noptii ![]()
Dea bine ai revenit pe forum , mai bine mai rar decat deloc
, poate data viitoare ne mai pui ceva poze cu voi 
Mar_ysa , Miky_ea eu nu mai zic nimic de greutate ca nu mai are rost are sub greutatea lui Leyre cu cateva sute de grame
, dar arata bine si nu pare asa de usoara , e vesela , doarme bine , se joaca sper doar ca asta e ritmul ei de crestere (ca la lungime e ok ) .Si la noi de saptamana trecuta a luat fenomenala greutate de 40 gr.
dar si in urma cu 3 saptamani a luat 200 gr/saptamana , deci cand cum , numai sanatoasa sa fie !Diversificarea de la 5 luni o incepem iar sper cu mai mult noroc .
Oceanborn , ma bucur ca sunteti bine si nu ati avut probleme datorita cutremurului , de Cherie stiam ca e in nord .Apropos noi ajungem in iulie in vacanta la Lido Adriano , ai fost cumva / cunosti statiunea ? o parere ceva ? 
La plimbare cu caruciorul cam 2-3 ore am fost cel mai mult impreuna cu sotul ( singura nu pot cobora caruciorul ..are cam 15-17 kg ...adica aproape juma' din greutatea mea
), ii place in el , se uita atenta in jurul ei (deja am trecut la scaunul sport reglat mai inclinat ) .Am stat deja si la terasa seara cu prietenii
, bineinteles ca a fost centrul atentiei
.Eu singura pot sa ies cu ea doar in port-bebe in parculetul din apropiere si stam cam 30-50 minute , se plicti mai repede asa .De imbracat de cateva zile :body , pantalonasi , hanorac (de catifea in general) , sosete si papucei .
V-am pupat , somn usor 
ps.,Mirtha
ma bucur ca ti-a placut poza
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
monicabo spune:
Buna!
Nu am mai scris demult pe aici, de citit am citit, insa am mai uitat ce mai vroiam sa zic...
Malinas, ce sa zic, stiu cum e sa nu ai timp... Programul nostru seamana cu al spiridusului in linii mari, iesim si noi de 2 ori afara vara, pana le imbrac pe amandoua imi ia 30-40 min...pe urma cand venim la fel, Andreea schimbat, spalat pe maini, oala, papa, somn. Ana Maria, schimbat la popou, dat sa suga, si stat cu ea, daca nu are chef de somn... daca trebuie sa ma ocup de sora-sa, si nu are chef de dormit sau stat singura, incepe sa planga, pe urma fugi la ea etc etc.
In timpul zilei, dezordine de la copilul mare, strang in stanga, se reface dezordinea in dreapta, si tot asa... Uneori chiar daca Andreea e cuminte, plange aia mica dupa mine, sau Andreea are chef de joaca cu Mi (cea mica), se joaca impreuna (atata cat inseamna la varsta asta, lui Mi ii place sa se uite la sora cea mare), dar trebuie sa stau langa ele, sa le pazesc sa nu se loveasca, etc... Deci treburi prin casa...pauza. Chiar nu am timp si energie decat pt chestii marunte.
Noi avem femeie, vine o data pe saptamana la curatenie si calcat. De gatit ne gateste soacra. Chiar nu am timp sa stau sa fac mancaruri elaborate, volum mare etc. Eu gatesc doar pt copil (cel mare deocamdata, pe urma pt amandoua), si ii fac pt 2-3 zile. Bag rufe la masina, le intind, spalat vase, matural zilnic in casa, ca se aduna diverse, facut ordine, calcat urgente..cam asta sunt in stare sa fac. Mai multa gospodarie nu, nu am timp, iar noaptea dorm si eu ca omul. Plus ca mai ma trezesc la alaptare (noroc ca doar 1 data sau de 2 ori).
Cand or fi amandoua pe picioare, deci dezordine la dublu, o sa fie si mai naspa. Dar bine ca sunt sanatoase
Cam astea sunt problemele cu care ne confruntam toate cu copii.
Spiridusul, suntei ok, sanatoasa toata lumea?
Malinas, o sa incerc, acum ca a venit timpul frumos, sa mai ies cu masina, bag ambii copii si o sa mai circul, sper sa reusesc, de asta inca nu promit nimic. O sa incerc mai intai pe distante mici. Asa ca daca e, o sa mai ajung in zona Politehnicii, o sa te sun. Poate ne mai intalnim mai multe.
Amalia, noi inca mai stam in carut,...ori dormim, ori mai ne jucam cu jucariile din carut, gangurim, uneori mai plangem dar ne linistim... nu f des, se mai intampla sa mai planga si sa necesita luat in brate, si atunci o cam "bag pe maneca" caci o am si pe Andreea de care trebuie sa am grija. Noroc ca se urca/da singura pe tobogan, se mai joaca la nisip, mai alearga, in fine, uneori chiar mi se pare intelegatoare cand plange Mi![]()
Anes, felicitari pt remus cu somnul si mancarica.
Dandusa, si eu inca alaptez la cerere, dar o sa incep sa bag cereale, caci suntem mai slabute (stiu ca ziceai ca asta ai patit si tu cu Crinuta).
Alra, simpatic cum povestesti tu de fete
Monicus,
, sunt curioasa cum o fi pe aleea cu castani, tare frumnos ai povestit
Scaun de masa avem si noi chicco polly, f bun
ne mai auzim
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
wndyctygirl spune:
Criss sarumana de primire...ah, si vroiam sa te felicit...am vazut si io pozele, mortala e fii-ta nene...tot sofia si a ta...ca si a mea...doua minunate!
a propos madam, poze am pus vreo 3 pe contul comun...
iar acum chiar ca o tai, m-a prins microbul cu voi nenica, nu ma mai pot dezlipi si eu am tone de treaba pe cerebel...
Fetele dragi din Italia, sper ca sunteti Ok amandoua...Cherie, Oceanborn...luv u much!
Mama de copil frumos , dashtapt si cuminte
Otiliav spune:
Sa nu credeti ca am uitat de intalnire. Astept sa fie al meu rezolvat 100% ca sa fac un plan sigur. Joi dimineata merg cu ea la pediatra si ii facem si gauri, din start o zi ratata. Asa ca pe vineri zic eu sau sambata daca nu aveti alte planuri. Si vin cu metroul pana la Armata Poporului.
Dea, de cand te asteptam. Cu greu am descoperit pozele pe contul vechi. O frumusete fata, doar o cheama Ana
. Ma bucr ca este cuminte ca la ce program ai un bb agitat ar pune capac. Si daca vii in Ro baga la inaintare experienta SUA.Brtha de cand uit sa-ti raspund. Avem 19-20 de grade in casa. Avem repartitoarele puse la 19 grade si mai urca putin din cauza noastra. Acum nici nu se incalzesc caloriferele decat daca alegem o temperatura mai mare ca uneori usuc rapid rufe pe ele.
Spiridus, Dandusa, Monicabo, eram convinsa ca e mult mai greu la voi. Eu am "scapat" de Ana, merge la gradi, are parte de diverse activitati, a invatat multe lucruri intr-o luna, vocabularul si limbajul s-au imbunatatit mult de tot, iar eu pot petrece timp de calitate cu piticul nu doar schimbat/spalat si plimbat. Eu ies cate o data dimineata cu Elisa, la 4 merg sa o iau pe Ana de la gradi, venim acasa la 5 si luam pranzul si dupa aceea mai ies 2 ore cu ele. Si uite asa se duce ziua. Cel mai prost stau cu curatenia generala neinceputa si mi-am propus si sa spal covoarele
iar mie imi arde de plimbari
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
criss703 spune:
Eeeeiii Dea , multumim de poze asa o putem vedea si noi pe dulcica ta Anna Sophia
.Sa va traiasca e o frumusica si se vede ca-i merge bine
..sa sti ca ne-ar place si niste poze cu mamica
cand o sa ai timp desigur .Spor la treaba , la lucru , la meditatii la ce sti tu ca ai de facut 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
Otiliav spune:
Si-un banc, in caz ca e cineva nostalgic dupa nastere:
O tanara femeie nascu în liftul unui spital si se simtea foarte jenata din cauza asta. Ca s-o consoleze, una dintre surori ii spuse:
- N-ai de ce sa te jenezi. Cu doi ani in urma, o femeie a nascut chiar in curtea maternitatii.
Auzind asta, tanara mama izbucni in lacrimi:
- Stiu, tot eu eram ...
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre