Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 22
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Prezenta/absenta tatalui nu are relevanta...opinia mea...(avusei si eu prietena buna intr-o relatie de genul asta...si tatal ei bine mersi, un tip deosebit care o iubea ca pe ochii din cap si reciproca). In cazul Natasei, eu cred ca e mai mult o lipsa de incredere in propria persoana, o teama de a fi singura acompaniata de ceva complexe...Cred ca e o tipa sensibila si dependenta de cineva...careia ii e frica sa infrunte lumea de una singura...sa zboare din cuib... |
iar asta are enorm de mult de-a face cu faptul ca nu are nici cea mai vaga idee cum trebuie sa arate relatia dintre o femeie si-un barbat! bineinteles ca are importanta majora. iti zic din proprie experienta. eu nici nu avusesem inca primul prieten si stiam dinainte ca la mine nu o sa se uite nimeni never, cine ar putea da doi bani pe mine, oare? si pentru ca se citea pe figura mea ce parere am eu insami despre mine, normal ca exact asa s-a si intamplat! cand se apropia vreunul de mine, primul gand era ca de ce, oare, dar ce gaseste la mine? si asa am sfarsit prin a fi prietena cea mai buna a baietilor, nicidecum iubita vreunuia. eu rezonez mult cu Natasha, ii cunosc frustrarile si complexele ca pe propriul buzunar.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui sinzi_ana Lady, hai mai...ca nu depinde de mediu... Sinzi 6+, Radu si David psihologul varsta David varsta bb2 www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze [red]D-ale lui David |
Ba da...ma gandesc ca doar o tanara nesigura pe ea, confuza , poate accepta atata vreme(!!!) o relatie cu un tip insurat, fara viitor practic.
A gasit in el siguranta si maturitatea care au lipsit din copilaria ei.
Daca citesti cu atentie, in spatele acestor aventuri stau niste drame, nefericiri, neimpliniri.
Vazut-ai ce scria Liliana?
Vazut-ai ce scria Natasha?
Mai e si tineretea cu minte scurta, care nu intelege ce inseamna ´´a destrama o familie´´. Se merge pe principiul ´´mie mi-e bine asa, penru ca am ceea ce mi-a lipsit atata vreme-intelegere sau bani sau imagine paterna..´´
De aia zic, cazurile de aici nu mi se par ´´periculoase´´. NU acesta este profilul unei amante, este doar profilul unei fete care joaca dupa cum ii canta cucu(don juan).Din motive diverse...
Natasha_Pisi spune:
Eu nu cred ca tata are vreo legatura aici .. .Adica de ce ar avea? Nu prea vreau sa intru aici in amanunte dar ..Hmmm... Sa-i fie de bine,nu am treaba cu el,never...
kay spune:
Olgutzo, ti-o dastept si ti-o trimit pachet !!! gasesti unu pe acolo s-o lichesti
Natasha, are mare legatura. E greu de inteles mai ales pt tine, daca zici ca nu te-a interesat in ce fel te-ar putea/te-a afectat lipsa lui din viata ta... e complicat. lasa ca poate bagam si-un cosmopolitan si ceva mai santos, sa isi despleticeasca fata limba. (adica io)
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
conchita spune:
citat din mesajul lui Natasha_Pisi Eu nu cred ca tata are vreo legatura aici .. .Adica de ce ar avea? Nu prea vreau sa intru aici in amanunte dar ..Hmmm... Sa-i fie de bine,nu am treaba cu el,never... http://community.webshots.com/user/Natasha_Pisi Even an angel can end up falling ... :) |
are, in sensul ca ai crescut fara tata, fara model masculin in casa, nu stii cum e. si in bosho al tau ai "father figure". ca io nu te-am auzit laudandu-i altceva decat "rabdarea" si statul cu tine la spital asa cum sta un tata cu copilul bolnav...of, Natasha, sper sa puna kay niste praf de intelepciune in cico ala al vostru cand va intalniti si sa nu mai suferi atata inutil. e pacat de anii tai...
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
kay spune:
conchita, zici sa iau prafurile de intelepciune cu mine? done !
bei fetelor, cine face capitol nou??? ia sa va vad care v-ati mai luta vitaminele astazi?
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ladyJ spune:
citat din mesajul lui olguta12 LadyJ- nu dau cu fursecuri...dar o felie de CHOCOLATE SILK PIE papi?:D e aproape de buna si delicioasa ca o partida de desert in asternut. Si vinul merge, cum sa nu???? olguta12 "Fear less, hope more; Whine less, breathe more; Talk less, say more; Hate less, love more; And all good things are yours." www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE POVESTEA DREI PISHCOT Amintiri de alta data... |
Ptiu ptiu, piei ispita
Auzi, chocolate pie..la ora ASTA... Nici nu te mai citesc pana maine dimineata, na!
Ma duc in asternut
sinzi_ana spune:
Un adolescent devine complexat nu neaparat din lipsa tatalui sau a mamei...si astea sunt poate un tragaci...dar nu neaparat...
O familie echilibrata poate avea un copil complexat si timid...o familie dezechilibrata poate avea un copil extrem de sigur pe sine...
Cred ca este o combinatie de personalitatea fiecaruia in primul rand, apoi de mediu familial, de prieteni, de experientele de viata...
Probabil ca daca Natasa nu ar fi suferit in prima relatie...ar fi fost altfel acum....
Oricum...la varsta asta (16-20/23 ani) eu cred ca o relatie de lunga durata (XIO nu ma contrazice) sugereaza o tema de singuratate, de a parasi cuibul si a infrunta lumea pe cont propriu...
Lucru care mi se pare obligatoriu
Adolescentii nu sunt facuti pentru relatii serioase...pentru ca exact ca bebelusii...tre sa fie expusi la cat mai multi stimuli pentru a isi forma o parere reala asupra vietii...(ca sa fac si eu o comparatie ca conchita...e ca si cum ai tine un bebelus pana la 5 ani numai si numai cu mama...fara a-i da sansa de a experimenta si alte persoane...si apoi il duci brusc la gradinita si il lasi acolo...)
Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
Natasha_Pisi spune:
Nu cred ca stiu cum sa activez pm-urile:D Brb ca vreau sa spal geamurile si revin imediat. Mi-a zis o prietena ca se vede mai bine seara :D Mereu ramane cate o urma :)))Si cred ca daca nici azi nu le spal baga mami divortz :D:))) Ca de 2 zile ii promit si am uitat de cand aici cu voi
aura_m spune:
Si eu am crescut fara tata de la varsta de 10 ani, mama a fost pentru mine si fratele meu si mama si tata, 2in 1, a tinut casa cum a putut mai bine, sa ne educe, in casa cand vedea ca facem ceva gresit ne spunea cum este corect, dar afara, cand eram cu pietenii stia ea ce facem? Si eu si fratele meu am ales drumul cel bun, am stiut ce sa alegem mai bine ptr noi, amandoi suntem realizati prin propriile noastre forte, fara compromisuri facute, fara unchi si matusi plecati prin strainatate sa ne ajute, singuri, ajutati de mama noastra care ne-a sustinut cum a putut mai bine si moral si finaciar, numai ea a stiut cate datorii a avut. Toate cunostiintele mamei mele o admira si ne admira ca am stiut sa crestem frumos.
AURA