Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 21
Natasha_Pisi spune:
[quote]citat din mesajul lui kay
ba io-mi iau ciomege mai multe, na ! io o scot pe Natasha la suc saptamana asta !!! eh, cine ce are de zis??? stai ca tre sa si vrea fata... deci, te fac un cico, ce zici ?
De ce nu? Daca iti plac terasele din parcuri , plimbarile .. Cu cea mai maaaaare placere:) Aaaaaa ... Si sa nu fi increzuta ca ma pierd..Lol:D Adica,eu nu sunt:) Asa,si spuneati ca ma va dezarma. Pai eu ce zic aici? Acum sunt zmeu , mi-e sa nu ma dau de 3 ori peste cap si sa ma fac chiuhahua :D:))))
sinzi_ana spune:
No bine Conchito ca o spuseseram la fel...mai mult sau mai putin...
Prezenta/absenta tatalui nu are relevanta...opinia mea...(avusei si eu prietena buna intr-o relatie de genul asta...si tatal ei bine mersi, un tip deosebit care o iubea ca pe ochii din cap si reciproca).
In cazul Natasei, eu cred ca e mai mult o lipsa de incredere in propria persoana, o teama de a fi singura acompaniata de ceva complexe...Cred ca e o tipa sensibila si dependenta de cineva...careia ii e frica sa infrunte lumea de una singura...sa zboare din cuib...
Pe Ana o vad o tipa care vrea sa se distreze pur si simplu, are incredere in persoana ei si "her good looks" si incearca sa vada cat de departe poate merge cu asta!!! (si ma repet...nu mi se pare nimic in neregula...este probabil un teribilism normal la douajideani)...
Acu, daca barbatu meu ar fi intre 30 de miss, si ar ceda...acum nu o sa ma supar pe ele ca-s miss, si ca i-au facut ochi dulci, nu????
Ma supar pe bastard ca nu a inchis ochii si a spus in gand "tralalalalalalalatralalalala" si si-o facut cruce cu limba!!!!
Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
ladyJ spune:
Eu m-am mai imbunat nitel
Am dat de pamant cu Natasha. Apoi i-am vazut pozele. Apoi am citit ca a crescut fara tata.Si am inteles...
Apoi m-am razgandit si nu am mai dat de pamant cu ea...
Daca ma strofoc nitel, incep sa o inteleg si pe Anna
Depinde unde si cum ai crescut...ce parinti ai, ce mediu de viata ai avut..eh doamne..
sinzi_ana spune:
Kay, pai daca ai vazut ca fata nu bea decat o cola in parc...repede te-ai infipt sa o scoti la un suc!!!! Daca spunea ca prefera cosmopolitan intr-un bar scump...hihi...nu mai postai atat
varsta David
varsta bb2
sinzi_ana spune:
Lady, hai mai...ca nu depinde de mediu...
Acu oi fi io mai defecta...
Dar la 20jdeani si mie imi fugeau ochii in cap ca la ambulanta...noroc ca nu am dat peste d-astia insurati...ca altfel
Io zic ca mai bine le dam o mana de ajutor fetelor astora si zicem bodaproste ca nu ni s-au intersectat discotecile cu barbati insurati in plina criza de 30-40-50etc de ani cu flori in dinti
varsta David
varsta bb2
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Nu, Conchi, Natasha nu e cu EL pentru sex. EL e cu EA pentru sex, asta am vrut sa zic.Adica si pentru sex. Si..ma intrebam si eu ca tuta, ca ea spunea la un moment dat ca tipul e rabdator cu ea...no, m-am gandit ca e sau a fost de curand virgina. In rest, lasa lasa ca nu de ´´amantele´´ alea vorbim aici:-)) de care zici tu....DEX-ul a gresit la faza asta:-)) |
dexu e sfant si sacru si atotstiutor! :-))
asta stiu ca el e cu ea pentru ca e frumoasa rau, normal si pentru sex, in mod sigur o si iubeste. numa' ca a reusit sa-i perverteasca si Natashei definitia cuvantului "iubire". ea crede ca daca el tine la ea si ii pasa de ea, gata, asta e iubirea totala si ideala. pai si io tineam la Kengi, catelul meu, si am avut rabdare cu el ca a fost abuzat! da' cand a venit copilul pe lume si-a trebuit sa aleg, am gasit alta familie pentru Kengi. stiu, analogia e putin fortata, dar e un exemplu despre ce inseamna dragostea neconditionata, cand renunti la tot. Bosho nu vrea sa renunte la avere. adica ar renunta la copil! brrr, si Natasha se chinuie cu dilema daca o iubeste pe EA. pai probabil tot cat pe copil, dar nici pe ea, nici pe copil, cat iubeste banul pe care l-ar pierde printr-un divort. si e bine ca e asa, altfel Natasha, la varsta ei si cu tineretea facuta zdrente, ar intra intr-o complicatie existentiala majora cu fosta nevasta, copilu, varsta, averile, problemele...of, maica...
Kay, chiar asa, ia arata-i tu lumea lu Natasha, sa vada ca nu s-a terminat in burta si cheliuta lu bosho. numa Anna sa n-o ia prin baruri, atata pretind. :-))
Sabina spune:
off topic
Sanziana, felicitari din inima, ma bucur mult c-a venit curaju peste tine, sa ai sarcina mega usoara si bebe papacios si frumos si destept ca David!
Muah!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
kay spune:
sanziana, daca era de cosmopolitane in Bamboo, nu ma bagam, ce-i drept... nu de alta, da n-am abilitatile Annei de a merge pe toace de 12 (odata am facut experimetul ) si nici sa imi scot tetrasii noaptea nu pot... ca m-am obisnuit asa... acum ce sa fac ???
iote ca ies la intalnire sa vedeti voi ca va aduc amanta pe drumul cel bun Olgutzo, tu detectiv, da sa ma vezi pe mine acu "amante" counselor si nu sunt... cum ai zis? increzuta... asa. nu-s, stai lisitinita ... da sa nu chemi cancanu sa ma traga in poza ca sunt discreta de felul meu.
activeaza si tu PM ca sa ne stabilim intalneala, ca pe urma ne trezim ca forumim de la 3 banci distanta
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
sinzi_ana spune:
Sabina, sarumana...e minune si pt noi...nu credeam ca vom reusi singurei fara ajutor medical
varsta David
varsta bb2
olguta12 spune:
n-au venit toti musafirii, mai asteptam, mai pipam o tigara, mi-am deschis si un strawberry daiquiri wine cooler si sa-mi traiasca barbatu' cu cununie- ala cu 5 ani mai tinar- multzam pt urari si pt sprijin...
LadyJ- nu dau cu fursecuri...dar o felie de CHOCOLATE SILK PIE papi?:D e aproape de buna si delicioasa ca o partida de desert in asternut. Si vinul merge, cum sa nu????
si eu votez cu Natasha_pisi, fara drept de apel. Kay- ia-o de-o aripa, scoate-o la un cico, da-i doua dupa cap(din partea mea) si unpe frunte(tot din partea mea). Ce n-as da sa fiu si eu acolo!!!! Ce lipituri i-as mai face cu flacai de virsta ei. uaaaaaaaaaaaaai... si de-aia iubareti, poeti si finuti... poate o ajuti tu sa-i gaseasca
Si TOTUSI... astept raspuns la intrebarile mele!
1. DE CE VA ASCUNDETI FATA DE FAMILIE???
2. DACA MAINE AR VENI NEA GUTUIE SI V-AR SPUNE CA INTR-O LUNA VA IA DE NEVASTA, ATI FACE-O? ATI FI DE ACORD SA VA CASATORITI CU EI?
3. CARE AGENTIE DE DETECTIVI "PARTICULERI" TE-A ANGAJAT ANNA?
Ma gandesc ca daca scriu mai mare, nu se mai pierd intrebarile mele in avalansa de mesaje
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...